Şimdi Ara

Bu rezil insanlardan biktik artik!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
6
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
303 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam guya asker ugurluyor.alcaltilmis modifiyeli her taraf turk bayragi(cok milliyetci yaaa.cahil herifler)sahinler evimin onunde toprak yolda sirayla yaklasik 20 araba drift attilar.site icerisinde huzur bulmak cocugumu evimin onundeki parka rahatca gidebilmek icin boyle bir eve tasindim ama o bile fayda vermedi.gece 12.00 yemin ediyorum adamlar 20 dakika drift attilar.cocugum kalkti agliyor sesten korkudan.havaya atilan silah sesleri ve kornalari saymiyorum.polisi ariyoruz ilgilenmeye calisiyoruz efendim!!!ya diyorum devriye atin en azindan burasi sokak arasi mahalle degil diyorum yetisemiyoruz diyorlar.biktim usandim artik.tasiniyorum her yerdeler ne yapacagimi sasirdim.kusura bakmayin icimi dokmek istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gariban dediklerin silaha, mermiye,arabaya,cam filmine ,modifiyeye,benzinin ateş pahası olduğu şu dönemde drift mrift gibi boş islere para buluyor.. nasıl oluyor o garibanlik..tuhaf iş..pek ceza yazıldığını görmedim;olsa da göstermelik birkaç örnektir..gecenin 2sinde ayaga fırlıyoruz yataktan bunlarin sesine..ya o düğün şenlik magandalari? Her sene kac kişi ölüyor bunların yüzünden?..ama abartiyoruz tabi, gençler eglensin nolcek ki..2 tur ativersinler mahallede, 2 de sıkıversinler düğünde havaya,adettir toredir..adetiniz batsın..bu mu adamlık? ADAM dediğin böyle işlerle uğraşmaz..efendiymis..neyin efendisi? Efendi olsalar o islere bulasmazlar zaten.. terörist demek fazla elbet ama yaptıkları halkin huzuru ve güvenliğini tehdit ediyor son yillarda artarak..bunlara "SIĞIR" demek bile hata..damdaki sarıkızlarin,cefakar öküzlerin hakkını yiyoruz.. şehirlerdeki su pislikleri temizlemeden dağdaki şalvarı b.klu o. ç.'na sira gelir mi?
    Yorum sahibi benim ve talihsiz olduğunu falan düşünmüyorum.

    İstanbul adına konuşmam gerekirse sizi Sultanbeyli, Gazi Mah., Ünalan, Şifa Mah., Esenyurt’un sırtları, Gültepe’nin merkezi, Kağıthane deresi tarafının tamamı, Sancaktepe’nin Yenidoğan ve Taşdelen tarafları, Rami ve daha birçok semti görmemişsiniz herhalde. Bu ve birçok mahale direk bu profil genç kaynıyor.

    Apaçi modeli saçlar, dandik arabayı dahada dandik gösteren Şahin’ler, biraz durumu daha iyi olanlarda 1998-2001 model kamberleri açılmış Civic’ler ve E36 kasa 3 serisi, hepsinde apaçi tipi led mavi ışıldaklar, patlak egzozlar...

    Mahalle aralarında da abiii dayiiii reiiiis büyüksün diyen bir alt ergen profil...



    Üzgünüm esas sizin kafanızı sokağa çıkarmadan yazmanız talihsiz olmuş...
    Bu cahil olmayı seçmiş benimsemiş zavallı insanları masum gibi göstermeye çalışanlar neyin hümanistliğini yapıyorsunuz anlayamıyorum.

    Bu zavallı kro lar umarım toplumdan yok olurlar. Ama bunun için eğitim ve ekonomi seviyesinin artması ve ilişkiler toplumundan kurallar toplumu olmaya geçmemiz lazım. Ama Malesef bu süreç 200 yıl felan alır. Umudum yok artık. Her yer kro insan dolu memlekette.
    Hocam heeç dokanmazlar bunlara.. işlerine geliyor çünkü..aman oy versinler de istedikleri b.ku yesinler bu yamyamlar..kanun düzen kalmadı ki..kimsenin korkusu yok yasadan falan.. emniyet seridi ek şerit gibi isliyor mübarek, birilerine tahsis etmisler sanki..servisi taksisi otobusu orada..isyerine kadar 15 ışık var ,her kirmizida en az 2 -3 arac geciyor..herifciogullari ışığa bakmıyor bile artik.. arkadan kornayla taciz yiyeceğimiz gunler yakındır kirmizida bekliyoruz diye..yeni Türkiye nasıl? beğendiniz mi? pek nefis olmuş caniim.. değil mi ama..
    Bu düğün konusu beni de kasıyor. Valilik, kaymakamlık izin veriyormuş. Ya arkadaş vali kaymakam ne karışır benim mahalleme? Gitsin O'nun evinin önünde düğün yapsın o zaman. Benim de bebeğim var ve vardiyalı çalışıyorum. Bunların gürültüsünü fiblemek zorunda mıyım? Havai fişekler falan...

    Sabah 9.30'da sütçü amca gelir daaaat daaaat kornaya basar. 10 kez...

    Karşı komşunun arkadaşı gelir. Tgeldim diye telefonla aramaz, zile basmaz. Kornaya basar.

    Polis gelir kaldırıma parkeder. Belediyeyi ararım, ekip gönderir. Sonra şikayet ettiğim polsi beni arar "derdin ne senin" der.

    Söyleyince tartışıyoruz. N'olacak bu haliniz.
    Devlet,denetleme,kolluk kuvvetleri ve adalet kurumları işlevsiz hale geldi bu kadar yetki tek bir kişide toplanırsa her konuya yetişemeyeceğinden ve her konuda uzman olamayacağından görev ve işlevlerde aksaklıklar olacaktır. Çözüm: Gidip law silahı yada rpg-7 alıp pencerede bekleyin bunları gördüğünüz yerde imha edin yalnız dikkatlı olun direk üzerlerine nişan almak yerine yan yan giderek ulaşacakları bir sonra ki noktaya nişan alın zira çok kıvrak olabiliyorlar.

    Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
    Pardon pardon, çok pardon; bileti kime kesecektik?

    Sen bugün suriyelilerden şikayetçi isen kimi sorumlu tutarsın? Ülkeyi bostan tarlasına çeviren, ümmetin lideri olma hayalleriyle ümmetin hiçbir şeyi olamamış malum zatı ve altındakileri suçlarsın. Kusura bakma, benim gencim bu it kopuk yobaz suriyeli sürüsünden dolayı işsiz kalıyorsa ben buna sebep olanı suçlarım.

    Burada da aynı durum söz konusudur. Başlığı açan arkadaşımız tek kişiden değil, belirli bir profilden şikayet etmiş. Hayatı asalak gibi yaşayan, ezikliğini milleti rahatsız ederek gidermeye çalışan, ülkeye kuruş katkısı olmayıp lafta yerli milli olup gerçekte bizim binde birimiz kadar milli olamayan, delikanlılığın sert sert bakış, yanlama, omuzu düşük yürüme sanıp gerçek delikanlılığın "adamlık" olduğunu bilmeyen, gelişmeye kapalı sığır sürüsünden şikayet etmiş. Altını çiziyorum tek kişi değil, azımsanmayacak kadar çok olan sığır sürüsünden bahsediyor.

    İşte orada duracaksın, insan profilinden bahsediyorsak paşa paşa toplumu incelemek zorundasın.

    Türkiye gibi gelişmemiş, daha doğrusu beton ve asfalt ile geliştiğini sanıp iki tweet sonucu para birimi diğer tüm para birimleri karşısında değer kaybedince aslında gelişmediği gerçeğiyle yüzleşen milletlerde siyaset ve özellikle siyasiler büyük yönlendiricidir, rol modeldir.

    Nasıl ki hırsızlık denilince akla direkt olarak tek parti ismi geliyorsa;
    Nasıl ki cahil oy veren denildiğinde "Okumuş kesim arttıkça oy oranımız düşüyor" diye açık açık itirafta bulunan (Taner Yıldız) bir bakanın partisi akla geliyorsa;
    Nası ki dün ak dediğine bugün kara diyen yani yalanın ve fırıldaklığın biri bin para denilince tek parti akla geliyorsa;
    Nasıl ki adam kayırma peşkeş çekme denilince açık ara farkla tek parti akla geliyorsa;
    Nasıl ki halkı sefaletten sürünürken "itibardan tasarruf olmaz canıııım" sözü akla direkt tek partiyi getiriyorsa o zaman bir zahmet konuyu açan arkadaşımızın bahsettiği profili incelerken ilgili profilin ne kadar mevcut parti ile bağdaştığını inceleyin bir zahmet.

    Yanlayarak trafiği tehlikeye atma bunda, BORLA egzoz'a parası yetmediği için sanayide 2 kuruşa dilene dilene egzozonunu patlattırıp milleti rahatsız etme bunda, makas atma gibi hayatı boyunca bir SCHUMAHER olamayacağını bildiği için kendi ezikliğini milletin canını tehlikeye atarak araç kullanma bunda, havaya silah atmayı erkeklik sanan garibanlık bunda, tıpkı padişahı gibi müzakere etmek yerine herkesle hatta gölgesiyle bile kavga etmek bunda, 1600 lira maaşla tıpkı rol modeli padişahı gibi "itibardan tasarruf olmasın diye 6000 liralık iPhone almaya kalkma bunda... Tüh ya, ne kadarda benziyor rol modeli ile...

    Üzgünüm, sizin bir partiye gönül vermiş olmanız ve burada boş beleş, arkası desteksizce "ama bu saygısızlık" demeniz benim yazdığım gerçekleri değiştirmez. İlgili haşmetli yüce insanınız bu ülkeye belki 30-40 senede zor silinecek bir ahlak çöküntüsü bırakmıştır. O ahlak çöküntüsünün sonucunuda şu an başlığı açan arkadaşlar gibi düzgün insanlar çekmektedir.

    Sonrada saygısız biziz öyle mi? Hadi canım hadi, bu demogojik laflarını ve tavrını başkasına pazarla.
  • Taşınmak çözüm değil, bu tarz cahil, kültürsüz, maganda insanlar ülkenin acı gerçeği. Aynı tipler, Belçika'da otobanda misket oynadı işte, e tabi medeniyet başka olduğu için arabalarına el konuldu, 30-40 bin euro da para cezası verildi. Böyle yaptırımlar olmadığı sürece bu tipleri ehlileştiremeyiz.
  • Sanırım tek çözüm Türkiye içinde taşınmak değil de Türkiye'den taşınmak ama doğuya değil Avrupa'ya doğru.
  • Taşınmak kısmi çözüm...

    Bulunduğunuz ilin en nezih semtine de yerleşseniz bu tiplerden tep tük çıkabiliyor.

    Berlin'in göbeğinde drift yapan, lastik yakan, havaya silahla ateş eden yine bizimkiler
  • Aslında mesaj içerisinde yazmışsınız, "HER YERDELER". Maalesef öyle ve bunlardan kurtuluş yok. Kanser hücresi gibiler, bir yerde görülmeye başlayınca orayı ele geçiriyorlar. Düzgün insanlar bir yolunu bulup kendince daha naif bir yere taşınıyor ama dediğim gibi kanser hücresi gibi oraya da ulaşıyorlar kısa zamanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 11 Eylül 2018; 11:51:16 >
  • Bu tip araclara hani ceza kesiliyordu.efendim cevre bakanligi bu tip araclari ihbar edin 2910 tl ceza keselim dediler.nerede????bu emniyet te isini bilmiyor.ya yakala kes cezayi trafikten men et oh mis gibi gelir kaynagi devlete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük şehirler ve hele ilçeler sakindir. İmkanı olan değerlendirsin. Büyük şehirler resmen Teksas'a döndü, kelle koltukta gibi.
  • münzevii M kullanıcısına yanıt
    Kücük şehirler daha beter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam haberlerde izledim,asker uğurlamasında havaya deli gibi ateş ediyorlar şikayet üzerine polis geliyor.Adamlar polise dikleniyor vatan korumasına gidiyoruz siz dağılın diyorsunuz falan diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para cezası uygulanmalı artık bunlara.
  • Balık baştan kokar. Ülke bunların artık, bizim gibilerin değil. Bir ülke göz göre göre nasıl geriye gider, nasıl batar güzel bir örneğiz. Yıllardır anlatamadık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan evlenip çoluk çocuğa karışınca ister istemez mahallenin emekli albayı modunda takılıyor. Her gürültüye tepki, her yanlış olumsuz olaya tepki göstermek istiyor. Kısacası sakinlik ve sessizlik istiyor.

    Şimdi ben bu şekilde patlamalı çatlamalı silahlı torpilli ve yüksek müzikli düğün, asker bilmem ne konvoyu görünce ana avrat çok pis sövüyorum ister istemez.

    Ama bundan daha 10 sene evvel aynını bende yapıyordum. Hatta tepki gösterenlerin üstüne yürüyüp adeta saldırma noktasına geliyorduk. Tam bir barzo anlayacağınız.

    Şimdi bu şekil driftti bilmem neydi çevreye rahatsızlık verenler, evlenip bebeklerini saatlerce sallayıp beşiğine koymadan kesinlikle seni beni bizleri anlayamayacaklar.

    Çokta stres yapma, bu tarz ufak görünen mevzular kafada inanılmaz büyüyüp sıkıntı veriyor adama.
  • Dün, kavşakta kırmızı yanıyor bir tarafa, diğer tarafta yeşil geçme hakkı olan jip geçerken 2 tane motorlu lavuk yola atladi, kırmızıdan durmayarak. Jip korna çalarak uyardı motorlu kara haksiz oldukları yetmiyor gibi birde el kol yapıp adamın peşinden gittiler gözümün önünde. Tartışma laf dalaşına sürdü, en sonunda jipci uğraşmamak için bastı gitti. Hakliyken haksız duruma düşmek bu işte, bide dayak yersin. Nasıl bı memleketin insanı bunlar, ne yedi ne içtiler , anlamak mümkün değil bu barzoları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıktık demekle kurtulsaydık, ülke çok farklı olurdu kardeş, böyle gelmiş böyle gider diyorum artık, belki yeni nesil bir çok şeyle birlikte bu tarz saçma adetlerden de uzaklaşır, hep iyi şeyleri bırakacak değiller ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne söylesem,yazsam bilemedim..Hiç mi mesafe alamaz bir toplum?Artık bazı adetler şehirde olmamalı katiyen..Kırsalda bile olmamalı da...İnşaallah birgün düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caydırıcı cezaların olması lazım ama kimi kime şikayet edeceğiz. herkes aynı kafada. adam hırsızlık yapıyor akşamına serbest bırakılıyor. çocuk tacizcileri dışarda elini kolunu sallayarak geziyor. ülkede adalet yok.
    geçen karşı inşaata 5 6 tane kara kara adamlar geldi ellerinde bidon ve hortum. mazot çalacaklar belli. daha arabadan inmeden jandarmayı aradım. adamlar 50 dakika boyunca mazot çaldı ve gittiler. jandarma 65 dk sonra geldi 3 kere aramama rağmen. suç üstü yapsalar yine serbest kalacaklardı. camdan bağırıp korkutsam başıma bela olmaları çok yüksek. saçma sapan bir ülkeye döndük yeminle.
  • İstanbuldayım, istisnasız her gün bazen yakından bazen uzaktan silah sesi duyuyorum. Yalnız abartmıyorum, "her gün".



    Aynı şekilde her gün;

    Korna sesi

    Ani fren sesi

    Egsoz motosiklet sesi

    Son ses muzik sesi

    İnşaat sesi

    Hurdacı, overlokçu sesi

    Köpek kavgası sesi

    Havaifişek sesi



    Haftada bir de;

    Çığlıklı ağlamalı aile içi şiddet sesleri



    Ev yalıtımlı, pencereler kapalı. Ne yapayım, ülkenin kültürü böyle galiba. "Herkes kendi yediğinden ikram eder" gibi bu ülke de bize "Kendi yaşadığından ikram ediyor" sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık kızamıyorum bile...

    Düşünsene eziksin, hayat sana hiçbir şey vermemiş, ne bir yurt dışı görmüşsün, ne iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışmışsın, ne iyi geliri olan bir mesleğin olmuş... Hiç birisi yok...

    Dandik bir semtte, cebinde akbil parası olmayanların "Abbiii kralsın, raconsun, abiii reissin" demelerinden başka hiçbir şeyin yok egona hitap eden. İte kaka dandik bir araç almış, iyisine 150 lira para vermek yerine, 35 liraya dandik arabayı almışsın, üzerine sanayideki abilerine yalana yalana en ucuzundan LPG takan yer bulup, 3 liralık LPG doldurup ancak yanlayabiliyorsun. Kısmet işte 3 kuruş daha bulursan jantlarını değiştirir, lastiklerini değiştirirsin, araban daha spor sanarsın.
    Ama ışıklarda yanına 150 liralık araba geldi mi, için gider, sürücüsüne diş bilersin. Halbuki bilmezsin ki o sürücü sabah akşam çalışır, senin gibi oto-sanayilerde, nargile kafelerde boş beleş gezmez. Hayatın bu kadar basit ve aciz... Bundan ibaretsin.. Silahla kurşun atabilmekte aynı acziyeti bağırıyor.

    En büyük sosyal aktivitende diriliş miriliş tarzı, kurtlar vadisi tarzı diziler izleyip hayatın sana koyduğu tokattan, hayatın seni düşürdüğü acziyetten bu diziler sayesinde az da olsa intikam aldığını sanıyorsun. Ve ancak korna öttürüp lastik yanlama sesi çıkartarak silik olduğun dünyada acınılası şekilde "bende varım" diyebilmeye çalışıyorsun...

    Beyler kimse kusura bakmasın ama 16 yıl önce bu profil %2-3 iken artık %52'lere ulaştı. Alım gücü düştükçe daha da bu profiller artacaktır. Evet maganada mı? Maganda. Kıro mu? Kıro. Hava yaptığını sanarken egzoz sesi yüzüden 7 sülalesine küfür yiyor mu? Yiyor. Peki kim bu profilin son senelerde oran olarak tavan yapmasına neden olan? Konu kişi bazlı değil, tamamen sosyolojiktir, umarım anlarsınız. Ben artık kızamıyorum bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 11 Eylül 2018; 16:36:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERG81

    Ben artık kızamıyorum bile...

    Düşünsene eziksin, hayat sana hiçbir şey vermemiş, ne bir yurt dışı görmüşsün, ne iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışmışsın, ne iyi geliri olan bir mesleğin olmuş... Hiç birisi yok...

    Dandik bir semtte, cebinde akbil parası olmayanların "Abbiii kralsın, raconsun, abiii reissin" demelerinden başka hiçbir şeyin yok egona hitap eden. İte kaka dandik bir araç almış, iyisine 150 lira para vermek yerine, 35 liraya dandik arabayı almışsın, üzerine sanayideki abilerine yalana yalana en ucuzundan LPG takan yer bulup, 3 liralık LPG doldurup ancak yanlayabiliyorsun. Kısmet işte 3 kuruş daha bulursan jantlarını değiştirir, lastiklerini değiştirirsin, araban daha spor sanarsın.
    Ama ışıklarda yanına 150 liralık araba geldi mi, için gider, sürücüsüne diş bilersin. Halbuki bilmezsin ki o sürücü sabah akşam çalışır, senin gibi oto-sanayilerde, nargile kafelerde boş beleş gezmez. Hayatın bu kadar basit ve aciz... Bundan ibaretsin.. Silahla kurşun atabilmekte aynı acziyeti bağırıyor.

    En büyük sosyal aktivitende diriliş miriliş tarzı, kurtlar vadisi tarzı diziler izleyip hayatın sana koyduğu tokattan, hayatın seni düşürdüğü acziyetten bu diziler sayesinde az da olsa intikam aldığını sanıyorsun. Ve ancak korna öttürüp lastik yanlama sesi çıkartarak silik olduğun dünyada acınılası şekilde "bende varım" diyebilmeye çalışıyorsun...

    Beyler kimse kusura bakmasın ama 16 yıl önce bu profil %2-3 iken artık %52'lere ulaştı. Alım gücü düştükçe daha da bu profiller artacaktır. Evet maganada mı? Maganda. Kıro mu? Kıro. Hava yaptığını sanarken egzoz sesi yüzüden 7 sülalesine küfür yiyor mu? Yiyor. Peki kim bu profilin son senelerde oran olarak tavan yapmasına neden olan? Konu kişi bazlı değil, tamamen sosyolojiktir, umarım anlarsınız. Ben artık kızamıyorum bile.
    Hocam anlamli iyi gozlemlenmis yorumunuza tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.