Şimdi Ara

İZMİR Bayraklı Belediyesi otopark rezaleti.( HER YERDE 2. SINIF VATANDAŞ OLUYORUZ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Hamdolsun ki bugün de ikinci sınıf bir vatandaş olduğumu hissettirecek bir sebep bulabildim. Ben bu konuyu açıyorum. Cimer şikayetimi de yapacağım. Hayatımda belediyeye 1 kez yolum düştü. Belki 2. kez düşmeyecek ama oraya her gün gitmek zorunda kalan insanların sesi olmaya çalışacağım. Yaşadığım sıkıntıyı herkes gibi sümenaltı etmeyeceğim. Hakkımı arayacağım.

    Öncelikle İmar barışı işlemleri için İzmir Bayraklı Belediyesi'ne gitmem gerekiyordu. Aslında o tür yerlere toplu taşıma ile giderim ama işlerin Tapu/vergi dairesi/ belediye arasında geçeceğini bildiğim için aracımla gitmek istedim. Netekim Belediye önce Yamanlar vergi dairesine gönderdi. Vergi dairesi tapu kayıtları eksik Tapu dairesine gidip işlet geri gel dedi. Yani "toplu taşıma kullansaydın" cılar lütfen bu konuda beni suçlamak için uğraşmasınlar.

    Olaya dönersek ;
    Aracımla Bayraklı Belediyesine geldim. Ara taraftan yer altı otoparkına giriş yapmaya çalıştım. Haklı olarak oradaki güvenlik LPG'li araçların giremeyeceğini söyledi ve beni almadı. Buraya kadar sorun yok. Sonuçta ben de orda güvenlik olsam aynı şeyi yapardım. Sonra Belediye'nin ön tarafına dolaşıp açık otopark'a girmek istedim. İşte sorun burada başladı. Belediyenin karşısında onlarca araba yola 2 şeriti sıkıştıracak şekilde park etmiş. Aracımı bu şekilde bırakamayacağım için belediyenin otopark girişindeki uygun noktaya aracımı çektim. Hemen güvenlik geldi ve burası yasak dedi. İyi o zaman aç kapıyı AÇIK OTOPARK'A gireyim dedim. Orası sadece belediye meclis üyeleri ve resmi araçlara açık dedi. Aşağıdaki otoparka girin dedi. Kardeşim Türkiye'de araçların %70'i LPG'li ve siz bizim araçlarımıza otopark alanı ayırmamışsıız. Bu yapılan bana eziyet dedim. Sonra görevini bilmediğim sivil biri geldi ve ikisi bana baskı yapmaya başladı. Ben de ortalık gerginleşip üslupları sertleşince muhattap olmamak adına aracımı çektim. Arcı çekmeden önce açık otopark'ın ve içindeki MERCEDES'in fotoğrafını çektim. Aşağıda göreceksiniz ki belediey önündeki bariyerli alanlar dahil en az 70 araçlık yer mevcut. Şimdi bu ülkede hukuk adalet olmadığını biliyoruz. Bu yaşanılan problemi nasıl çözeceğiz? Siz sevgili arkadaşların yorum ve desteklerini bekliyorum. Güvenliğin "git istediğin yere şikayet" et demesi kadar enteresan durumdayız.Yani orda ücretli çalışan ve belki yarın benim yaşadığım durumu yaşayacak olan adam bile benimle kafa bulmaya çalışıyor. İnanın ki ben o adamın hakkını bile korumak için savaşmış oluyorum şu durumda.

    Sizlerden isteğim Ekşi sözlük hesabı olanların başlık açması ve twitter'dan aziz Kocaoğlu ve bayraklı belediye başkanı hasan Karabağ'a konu hakkında tweet atılmasıdır. Lütfen haklı olduğumuz onularda desteklerimizi esirgemeyelim.

    İZMİR Bayraklı Belediyesi otopark rezaleti.( HER YERDE 2. SINIF VATANDAŞ OLUYORUZ) İZMİR Bayraklı Belediyesi otopark rezaleti.( HER YERDE 2. SINIF VATANDAŞ OLUYORUZ)
    İZMİR Bayraklı Belediyesi otopark rezaleti.( HER YERDE 2. SINIF VATANDAŞ OLUYORUZ) İZMİR Bayraklı Belediyesi otopark rezaleti.( HER YERDE 2. SINIF VATANDAŞ OLUYORUZ) İZMİR Bayraklı Belediyesi otopark rezaleti.( HER YERDE 2. SINIF VATANDAŞ OLUYORUZ) İZMİR Bayraklı Belediyesi otopark rezaleti.( HER YERDE 2. SINIF VATANDAŞ OLUYORUZ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 12 Eylül 2018; 15:59:38 >



  • 2. Paragraf ilk kelimeden sonrasını okumayanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gençliğimi hatirlattiniz. Önce kula yardım etmek hakka hizmettir, mantığı ile etrafımdaki yanlışları düzeltmeye çalıştım pişman ettiler. Pişman ettirenide benim gibi pişman olanlar savundu. Sonra Avrupa'ya özendim benim memleketimde tertipli düzenli olsun, insana saygı olsun dedim, olmadı ne yaptıysam bir karınca boyu insanlari degistiremedim. Üstüne de enayi yerine konuldugum için vazgeçtim. Artık umursamiyorum. Alışırsınız bakın ilk gelen yorumdan belli değilmi, neyle karşı karşıya olduğunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokey -- 12 Eylül 2018; 16:40:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediyelerden ne bekliyorsun bi suru hırsız yavşak var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waRRioR

    2. Paragraf ilk kelimeden sonrasını okumayanlar
    Neden ki yasadışı birşey mi söyledim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark olayını geçin, imar barışı sizin içinize siniyor mu, neden imar barışı için başvuru yapıyorsunuz, devlet ile barışıyorsunuz, peki diğer vatandaşlar ile de barışıp, helallik aldınız mı? Dün ben de imar barış için hem belediye, hem de tapuya gittim, amacım apartman bahçesine ıvır, zıvırları koymak için yaptığımız 6 metrekare yeri işletmekti, her iki yerde de boş yere uğraşmayın dediler, çayımı, kahvemi içtim, güzel bir sohbetten sonra beni ikna ettiler,evime döndüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nazım55

    Otopark olayını geçin, imar barışı sizin içinize siniyor mu, neden imar barışı için başvuru yapıyorsunuz, devlet ile barışıyorsunuz, peki diğer vatandaşlar ile de barışıp, helallik aldınız mı? Dün ben de imar barış için hem belediye, hem de tapuya gittim, amacım apartman bahçesine ıvır, zıvırları koymak için yaptığımız 6 metrekare yeri işletmekti, her iki yerde de boş yere uğraşmayın dediler, çayımı, kahvemi içtim, güzel bir sohbetten sonra beni ikna ettiler,evime döndüm.
    Kısaca bahsettim ama bizim olay biraz daha farklı." 18. Maddeye göre yapılandırma" var. Google a yazabilirsin. Dedem ev yaparken yol olmayan yerden son belediye çalışması ile yol geçiyor. Bizim arsamizi da ada parseli birleştirip başka yerden veriyor. Yani bizim barışmak gibi bir niyetimiz yok ama maalesef olay farklı. Konu amacından sapmasin. İstersen detayları mesaj kısmından sorabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastanelerde otopark yok ki belediyede olsun. Hastane otoparkı sadece personele ait.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar sonra cevap geldi. Akp'ye hayatımda oy vermedim ama şu cimer sistemi çok iyi çalışıyor. Yaptıkları tek iyi şey diyebilirim.





    Otoparkin bir kısmı kullanıma açılmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.