Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
128
Favori
1.101.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xs-xs max Türkiye Garantili modellerde e sim imeisi kayıtlı görünüyormu acaba sistemde,olanlar deneyip yazarsa bilgilendirilmiş oluruz,yani yasal yollardan gelen cihazlarda her iki imei kaydediyorlarmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ios güncellemesi ile sorun kalktı. Bildirim sorunu yok artık çok şükür. Normal şekilde yükledim telefonun genel ayarlarından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güller Devri -- 18 Aralık 2018; 13:32:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında eskisini getirene 200$ indirim yapıyorlar. (6s için) 549$’a geliyor XR. Tam küfürlük bu ülke yemin ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 18 Aralık 2018; 13:44:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Hangi ülke

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ABD’den mail geldi. Diğer ülkere bakmadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpioleo

    Şuan ABD’den mail geldi. Diğer ülkere bakmadım.
    https://www.apple.com/shop/trade-in/iphone-offer

    iPhone 5s için en fazla 30 USD veririm diyorlar. Bana getirsinler en az 35 vereyim
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    geçen sene x' e pahalı diyenler hepsi almıştı. Bu da böyle olacak büyük ihtimal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariduru

    9.328,05 TL olmuş.

    161,50 TL daha düşmüş dip fiyatın üzerinden.

    Daha da düşecek ha gayret

    Alıntıları Göster
    9.214,05 TL olmuş.

    114 TL daha düşmüş dip fiyatın üzerinden.

    Daha da düşecek ha gayret




  • sariduru kullanıcısına yanıt
    Link atsana ben göremedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gosHawk.

    geçen sene x' e pahalı diyenler hepsi almıştı. Bu da böyle olacak büyük ihtimal
    bu sene satışlar çok düşük hemde çok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariduru

    9.214,05 TL olmuş.

    114 TL daha düşmüş dip fiyatın üzerinden.

    Daha da düşecek ha gayret

    Alıntıları Göster
    xr 6000
    xs max 9000 altına inecek yakın zamanda
    acele etmeyin
  • bugün arkadaşın pasaportuna iki imei numarasınıda kaydettirdim ve btk'dan her iki imei de kontrol ettirdim ikiside kayıtlı dedi,iphone xs(2097)
  • Daha evvel yazamadım çünkü Login olamadım dün bir türlü, neyse şimdi sorun çözülmüş :)



    Herşeyden evvel 6700 TL bir telefon için az bir fiyat değil, iyi düşün. Sanki Türkiye gibi bir ülkede bir telefon için 9000 TL çok para ama 6000-7000 TL az bir para gibi bir algı yaratılıyor. Sanki 6000-7000 TL, 2000-3000 TL gibi gösteriliyor.. Bu fiyatların hepsi pahalı, bir kere bunu iyi anlayalım.



    İkincisi 7000 TL veripte garantisi sıkıntılı bir telefon almadan evvel iyi düşünmelisin. Eğer alacağın ürün GRAY MARKET bir ürün ise emin ol telefonda problemler çıkarsa garanti bakımımdan sıkıntı yaşama ihtimalin çok yüksek. iPhone ORJİNAL yedek parçaları çok pahalı, XS MAX'in ekranları 3000-4000 TL ye kadar çıkıyor..



    Yurt dışından telefon getirenleri arıza işi ilgilendirmez. Telefon satıldıkdan sonra aldığın cihazla başbaşa kalırsın. Eğer çok dikkatli telefon kullanan birisiysen ve telefonun sağlam çıkarsa iyi, ancak dikkatsiz, sakar bir insan isen veya en ufak çizikleri bile takan biri isen veya Obsesif Kompalsif Davranışları olan birisi isen GARANTİ senin için çok önemli. Garanti ile rahat rahat telefonu tamir ettirebilir veya kutudan çıkanı beğenmezsen yenisiyle değiştirebilirsin... Apple Store bu konuda harika! Ürünü al, eve götür aç, ürünü iyice istersen büyüteçle incele, çalıştır, kur, tüm fonksiyonlarını kontrol et... en ufak bir memnuniyetsizlik olursa hemen geri götür sorgusuz sualsiz yenisi ile değiştir, hatta geri ver.. Ayrıca sen Türkiye için üretilmiş, Türkiye şebekelerine tam uygun bir telefon alıyorsun daha önceki yazılarımı bulup okuyabilirsin. A2101 modeli o kadar önemli değil, AYARLAR/GENEL/HAKKİNDA yazan yerdeki MODEL numarasına bakacaksın...Unutma 6000-7000 TL de çok yüksek fiyat. Hani bir kaç bin TL olsa al at çöper derdim...



    Şimdi senin sorunun tam cevabına gelelim;



    EĞER SENDE X VARSA XS MAX'A GEÇMENİN 2 SEBEBİ EKRANDIR ve Depolama alanıdır. Geri özelliklerinin hiçbiri XS Max için masraf etmene değmez. Hele hele X'in depolama alanından da memnunsan XS'e geçmene hiç değmez..



    Ben XS Max 512GB'a geçtim, neden? 2 Sebebi var;



    1 EKRAN. Ben daha evvel PLUS size iPhone'lar kullanıyordum ve memnundum. Plus size in boyutları beni RAHATSIZ ETMİYORDU. Sonra X'e geçince ekranı PLUS'lar gibi rahat okuyamamaya başladım. Teknik olarak X'in ekranı PLUS'lardan büyük olsada pratikte böyle değilmiş, enden çok alan kaybediyorsun, buda benim işime gelmedi... Yani kısacası X'in ekranı PLUS'un yanında bariz küçük geldi gözlerime. EĞER SENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORSAN XS MAX'e geçebilirsin çok memnun kalacaksın...



    2- Benim X'in depolama alanı 256GB idi. Ben 220 GB'ı şimdiden doldurdum, dosyalar, resimler, filmler, müzikler, bir sürü programlar... Benim kütüphanem çok büyük ve gittiğim yerde hepsi yanımda olsun istiyorum. Birde depolama alanının sınirlarına geldikçe rahatsız oluyorum, dolacak diye tedirgin birşekilde telefona birşeyler yüklüyorum... iCloud vs de sevmiyorum, Online olmadan tüm dosyalarıma ulaşmalıyım..



    512GB ile depom deniz gibi. Rahat rahat istediğimi telefona kayıt edebiliyorum, yok sınıra yaklaşmışım, az yer kalmış... artık endişelendirmiyor beni... Zaten 512'nin zamanı gelmişti, iPhone'larda dıştan hafıza kartı ile depolama alanını arttıramadığın için 512 GB zevkle karşılanan bir özellik oldu. Teşekkürler Apple! :)



    Eğer seninde daha fazla depolama alanına ihtiyacın varsa o zaman XS veya XS MAX düşünebilirsin...



    Ayrıca X,XS ve XS MAX teki dizayn 2020 Eylül'ünde çıkacak olan 5G iPhone'lara kadar aynı kalacak. Yani uzun vadede de zevkle kullanabilirsin..



    Bu yazdıklarım seni ilgilendirmediyse o zaman X'i kullanmaya devam edebilirsin, zaten X hala çok süratli ve son teknoloji bir telefon...



    Keyifli günler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • notropil kullanıcısına yanıt
    neden
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    satışlar düşüyor ama fiyatlar düşmüyor çok saçma bu nasıl bir satış politikasıdır anlamış değilim
  • Sanırım yeni çıkan iOS 12.1.2 ile bazı arkadaşların yaşadığı Hücreselde Notification sorunları çözülmüş...



    O arkadaşlar bir süre işi gücü bırakıp (belkide işleri güçleri zaten yoktu veya yapacak daha iyi işleri yoktu, bunu bilemeyiz) iPhone'ları ile uğraştılar; iPhone'lara formatlar atıldı, Operatör Şirketler ile defalarca görüşüldu, Apple ile defalarca görüşüldu, SIM kartlar değiştirildi, e-postalar atıldı, mağazalara defalarca gidip gelinildi..



    Burdan şunu öğrendik, böyle bir durumda önce interneti araştırıp başkalarının da aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını ögrenmek.. Eğer bu konuda biz tek değilsek, sabredip telefon firması dan gelen cevabı beklemeliyiz. Genelde bu cevap firmware/yazılım güncellemeleri şeklinde oluyor.. Yada nadiren firma telefonları alıp değiştiriyor..



    Eğer telefonu yeni aldıysanız ve kullanmaya başlar başlamaz bu tip bir sorun yaşıyorsanız (ki inanın bu çok oluyor, kurulumda veya güncellemede ters giden şeyler olabiliyor) iyi bir GARANTİNİZİN olmasına dua edeceksiniz. Anında telefonu kutusuna koyar gidip yenisi ile değiştirirsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • palmbeach kullanıcısına yanıt
    parmaklarına sağlık çok teşekkür ederim hocam:) alacağım XS MAX maalesef 64 GB. param ona yetiyor onu alabiliyorum. Tabi MAX'e ulaşmam için kullanırken çok keyif aldığım Mac'imi de satmam gerekecek. İki cihazımı da satışa koydum, umarım yaptıklarımdan dolayı pişman olmam. pasaport kayıt harcını da çalışıp kazanarak halledeceğim. Zaten girmekte olduğum bir işim var, 600-700 lira ona da ayırabilirim. Buraya kadar herşey normal.



    Kaç kişiye ''benim'' durumumu anlattıysam kesinlikle geçme, sakın diye tepkiler aldım. Sorduklarımın elinde de XS MAX vardı:) o yüzden onların görüşlerini cihazı yaşadıkları için dikkate alıyordum.


    Bazen insan pişman olacağını bile bile yapacağını yapar ya; işte aynen o durum bende var. 1 telefon 1 bilgisiyarımı satınca 1 telefonu elde edeceğim ve paramın yettiği yurtdışı cihaz. Bu problemler kafayı yedirtir:) sanırım pişman olacağımı bile bile bu işi yapacağım; vazgeçme şansım da hala var:)




  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Sizin yaşam standartları ile başkasınınki bir olmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gosHawk.

    neden
    neden diye sormuşsun...

    cevabını vereyim...

    tam almaya niyetliydim forumda şebeke ve bildiri alamama sorunlarını okuyunca vaz geçtim...

    fakat şimdi İOS 12.1.2 verildi zannedersem bu sorunlar çözülmüş ama halen bu sorunları yaşayanlar (bir kişi hariç)...

    dönüpte bir yorum yapmamış...

    bende şimdi almayı düşünüyorum inşallah hocam...

    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.