Şimdi Ara

Erdoğan'ın 500 Milyon $'lık Ultra Lüks Jeti (Ameliyathanesi Bile Var, Antalya-Muğla Orman Yangını) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
2
Favori
36.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "SAHİ SEÇİMDEN ÖNCE VAKİT TÜRKİYE VAKTİ DİYE SÖYLEYİP DURDULAR, NE VAKTİYMİŞ BU, ZAM VAKTİ, HARAÇ VAKTİ, BORÇ VAKTİ, VERGİ VAKTİ, ZORLAMA VAKTİ Mİ?"

    Erdoğan'ın 500 Milyon $'lık Ultra Lüks Jeti (Ameliyathanesi Bile Var, Antalya-Muğla Orman Yangını)


    quote:

    Vakit Türkiye vakti
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin seçim beyannamesini açıkladı. “Yaparsa yine AK Parti” yapar mesajının verildiği beyannameyi anlatan Erdoğan “Vakit Türkiye vakti. Türkiye için yola çıkıyoruz” dedi

    3 Y ile mücadele: 24 Haziran seçimlerinden sonra demokrasimizi geliştirmeye devam edeceğiz, demokrasiyi bir üst lige çıkaracağız. Cemevlerine hukuki statü sağlayacağız. 3 Y ile mücadele söz vermiştik. Yasaklar, yolsuzluk ve yoksullukla mücadeleyi sürdüreceğiz.

    İstanbul Londra ile yarışacak: Önümüzdeki dönem "Dünyayla Yarışan Ve Medeniyetimizi Yaşatan Şehirler" inşa edilecek. İstanbul ile Londra, Pekin ile Ankara, Antalya ile Barcelona yarışacak.

    Güçlü Meclis, güçlü hükümet: Yeni dönemi güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye olarak ifade ediyoruz. Milletimiz bir sandıkta cumhurbaşkanını bir sandıkta vekilleri seçecek. İnşallah bağımsız ve güçlü bir yargı ile de tarafsız yargı ile de demokrasiyi sağlam temeller üstüne oturtuyoruz.

    https://www.takvim.com.tr/guncel/2018/05/25/vakit-turkiye-vakti




  • Evlat sıkılmadınız bu yöntemlerden farklı sonuca aynı yöntemleri kullanarak varacağını sanan aptaldır, hiçmi duymadınız. Tamam iktidarı değiştirelim eyvallah ama bu zihniyrtle daha da boka batarız biraz çeki düzen biraz mantık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O uçağı alıp modifikasyon yapıp bir sene sonra sattılar.



    Uçağı ucuza getirmişlerdi. Ama ne kadara sattıklarını söylemediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ucaga para verilip alinsa su anki sostem ile kimse nereden alindigini sorusturup bulamaz.Kimsenin boyle bir yetkisi yok.Ortulu odenekten verilse kimse bilemez.

    Tabi bi "safahat, satafat, saltanat" artik bitti.Bu yil yeni arac alinmayacak demisti basbakan.Yil gecti.Cok daha kabiliyetli bir oyuncak ulkemize kazandirili.Bu iste emegi gecen kisiler iki cihanda emin olunki muzaffer olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma abarttınız ya, adamın içkisi yok kumarı yok bi tek uçak merakı var, olsun o kadar ya!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahhsan

    Nasıl bir hibe bu hadi o verdi bunlar aldı. Katar halkı hic ses cikarmiyormu acaba.
    Katar'a 1 günde giren para 12 milyar dolar. Kimsenin umuru olmaz.
  • Akp yide tayyibide hic sevmem ama bu uçak tyh ye alınmış erdoğana değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reise yakışır dünyaya bidaha mı gelicek.Benim gibi —metrobüste kim dayamış.

    Acaba 2 ekmek alsam bayatlar mı ?

    İş bulabilcek miyim ?

    68 yaşına gelip emekli olduğumda sağ kalıcak mıyım.



    Dertlerini mi çekicek.Peygamberimiz de böyle yapardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen önce kılıçdarın durmadan attığı iftiralar sonucu ödediği tazminatların hesabını yap nereden ödüyor diye vekillerinin halkın vergisiyle ödenen trilyonluk faturalarını sorgula sonra uçağı sorgularsın işiniz gücünüz iftira yalan dolan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trablus35

    sen önce kılıçdarın durmadan attığı iftiralar sonucu ödediği tazminatların hesabını yap nereden ödüyor diye vekillerinin halkın vergisiyle ödenen trilyonluk faturalarını sorgula sonra uçağı sorgularsın işiniz gücünüz iftira yalan dolan.
    Ben sunu anlamiyorum



    Kilicdaroglu birseyi yanlis yapiyor diyelim. Peki bu ucak olayi nedir ? Birine yanlis deyip tuttugun insanin yanlisina yanlis dememek dogru mu?

    Biz bu taraftarlik yuzunden kaybediyoruz. Dolar 10 da olur bu kafa yapisi ile. Yanlisa zamaninda yanlis diyeceksin .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışı kim yapıyorsa söylenir adil olanda budur ama ortada bir iftira var uçak satın alınmadı hediye edildi Türkiye cumhuriyetine ortada bir satın alma durumu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trablus35

    Hocam yanlışı kim yapıyorsa söylenir adil olanda budur ama ortada bir iftira var uçak satın alınmadı hediye edildi Türkiye cumhuriyetine ortada bir satın alma durumu yok.
    Hediye olduguna dair bir somut kanit var midir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Kemal'e soruyorlar: "Paşam vekil maaşlarını ne yapalım?" "Öğretmen maaşını geçmesin" diyor. Mustafa Kemal'e dil uzatmaya kalkan şerefsizlerin dilini köpekler parçalasın.
  • Bu uçağın yıllık bakım maliyeti ne kadar acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kamu kurumları,"masrafları azalt" emri gereği,personelin "eğitim" taleplerine bile hayır diyor.
    Sahi,devlet "filosunun" yıllık masrafı ne kadar? (hadi diyelim ki katar uçağı hibe etti. Neden?)
    ...
    Beyler,2010 yunan ekonomik krizini iyi inceleyin.
    ...
    Siyaset denilen "çukura" düşüp,Soru sormaktan korkmayın. Bizler soru sormadığımız,"yahu bu ne!" demediğimiz için bazı şeyler berbat.
  • Bu ülkeyi sömürüp onca insanı kandırıp kendisi fetöcü olup da başkasına fetöcü diyen şahıs inşallah o uçağa binip de inmek nasip olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alınsa ne farkedecek? Yıllardır 2 milyonluk telefon faturasına karşı 1000 tane falsosu olanlar hep o örneği verir bunları örtmeye çalışır. Yine bulurlardı bir şey. Ben hediye olduğuna inanmıyorum ama bir belge yok, sadece bir fikir.

    Ama mesele o da değil. 12-13 tane uçak varken, ülke bu kadar krizdeyken, ekonomi yastık altı altınlarına dolarlarına kalmışken nasıl ilgilendebilirsin ya? Vicdanlı adamın bu ülkede akıl sağlığını koruması çok zor. Hayır bir de savunma şekilleri sizinkilere bakın falan. Yahu benimki yok, benim ülkem var. Ben kendi oy verdiğim adamı da eleştiririm, derdim ülke güzel olsun.

    Ülkenin esnafı dolar bozdurana bedava yemek verirken, tepede bu israf neden yapılıyor? Hadi bu uçak "hediye edildi". Sat 3-4 tane uçağı hazineye aktar parasını. Şu valilerin odalarındaki israfı önle. Nedir arkadaş bu makam sahibi olan Osmanlıcılık oynuyor, altın varaklar falan filan nedir bu ya.

    İşi hediye mi değildi kısmında değerlendirirsek konu sulanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 26 Eylül 2018; 15:18:54 >




  • Özellikle bir milletvekilinin böyle cahilce bir soru sorması çok yanlış. Ne demek uçağın deposu 250000$'a doluyor. Arabamı bu havalimanına inince kaptan "hooop depoyu fulle" diyor sanki. AKP'ye oy verenleri cahillikle suçlayan bir kesimden böyle cahilce sorular trajikomik. Biraz araştırsa zaten uçağın yakıt kapasitesinin ne kadar olduğunu ve hepsi dolsa bie ne kadar tutacağını hesaplayabilirdi ki hiç bir uçak yakıt kapasitesinin tamamı kadar yakıt almaz
  • Şimdi kara tamam, hava tamam oldu sırada deniz ve demiryolları kaldı !! bunlardan sonrada 81 il için 81 saray projesi acilen başlamalı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.