Şimdi Ara

internet ışığının sürekli yanıp sönmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne anlama geliyor?Kopma mı var acaba?



  • modemini kapat ve telefon hattını açıp dinle herhangi bir anormal sesler var mı diye. jackların yerine iyi oturdupunu de teyit et. splitter kullan ve uçları doğru yere taktığına emin ol. gerçi bu noktada ters takmış olsan da yine de çalışıyor başıma gelmişti bir kere ters takmışım pppoa vcmux veya pppoe llc ayarını kontrol. düzelmezse hattın da soruın vardır diyeceğim lakin modem de yapıyor olabilir. modemi resetle ve hiçbir ayar yapmadan bekle. TR069 otomatik ayar yapacaktır. yapamazsa arıza kaydı bırak normal ayarlarınla. beklemeye geç. düzelir.
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Hocam tel hattı yok kablosuz. Eve bir ara tknk srvs geldi kabloların yerini değiştirdi. Dedi ki böyle olması gerekli. Sonra böyle yanıp sönüyor bence o yanlış bağladı, ben doğru bağlamıştım:)
  • valla tel hattı olmaması sprun değil. çıkan ses en azından parazit olmadan biiiiiiiiiip veya diiiiiiiiiit diye bir ses olacaktı. şimdi senkronize olmaya çalışıyor bağlantı. olmaması sebeplerinden biri servis sağlayıcısıdır. sen üzerine düşeni yaparsan geriye sadece tek bir seçenek kalıyor alo arıza. yani hiçbir problemin olmasa bile o duruma herkes düşebilir. bakım vardır, birşey vardır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.