Şimdi Ara

Airties ile internet sağlayıcımın arasında paradoks yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mil...com firmasından 2,5 senedir internet abonesiyim. Abone olurken bana Airties 5650 model modemi ücretsiz vermişlerdi. Şuan modemde arıza var. Modemin garantisi 3 yıl ve Aralık 2018 de bitiyor. Mil...com firmasını aradığımda modeminizin tarafımızca garantisi 2 yıldır. Airties ile görüşmeniz gerekmektedir deniyor. Airties ile görüştüm onlarda "cihaz mil...com firmasından alınmış. Biz onarım merkezimize alamıyoruz, internet firmanıza götürün" dediler. Şuan ortada kaldım. 2 haftadır adam akıllı net yok.
    Sorun da şu: Tüm ışıklar yanıyor ama internet ve wifi yok. Ethernetle denedim gene girmiyor. Wifi de cihazlar görmüyor. İnternet firması sinyallerde sıkıntı olmadığını söyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mill...com neyin nesiyse ara TURKNET'e geçiyorum yada modemi tamir edin. Etmiyorlarsa Turknet e geç
  • Airties sattığı ürüne destek vermek zorunda. Millenicom neticede bir ISS ve modem satışında/tahsisinde yalnızca aracı bir firma. Örneğin TeknoSA'dan SOny televizyon aldık diyelim. TV bozulduğunda TeknoSA'daki teknisyenler değil Sony servisi bakıyor.
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    Airtiese bi yolunu bulup verdim. Arıza yok dediler. Üstüne üstlük adam en son diyor ki "zaten iki ay kalmış garanti bitmesine" anlaşılan belki hiç denemediler bile . 3 tane evde denedim aynı arıza devam ediyor. Şeytan diyo 200 tl ver al yeni bir modem kurtul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Vaktiniz varsa verin tüketici hakem heyetine sürünsünler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.