Şimdi Ara

Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok yakın arkadaşım pazar sabahı İstanbul' a gideceğini, kendisini Merzifon Havaalanı' na bırakmamı istedi (60 km). Sabah 6' da kalktım aracıma gittim sol ön lastiğin inik olduğunu gördüm lastiği değiştirmek için bagajı açtığımda arkadaşım aradı durumu söyledim. O da "benim arabayla gidelim, soğukta uğraşma sabah sabah hem senin evin arkası müsait araba sende kalsın sokakta kalmasından iyidir" dedi(demez olaydı). Ankara' da da işi olduğu için dönüşü Esenboğa üzerinden yaptı kendi aracıyla havaalınana git gel yapma şansı yoktu. Bıraktım geldim kendi aracımın lastiğini değiştirdim, arkadaşımın aracını kendi aracımın yerine koydum bir daha yerinden oynatmadım. Aracın durduğu alan apartmana ait ve binada sadece benim aracım var benden hariç alttaki esnafta 2 araç koyuyor kapasite olarak 7 8 aracın sığabileceği bir yer yanlış park vs. yok. Bu akşam terminalden arkadaşımı almaya gitmek için araca gittim adeta başımdan aşağı kaynar sular döküldü biri/birileri tavan hariç aracın etrafını çizmiş arabanın 8 parçası çizik. Kendi aracımda hemen arkasındaydı ne benim araçta, ne esnafın kendi araçlarında, ne de misafirlerinin aracında hiçbir şey yok. AutoKing' e götürdük kaput, bagaj kapağı ve sağ iki kapının çok derin olduğunu boyasız kurtaramayabileceğini, diğerlerini pasta cila ile kurtarabileceğini söyledi. Araç 2013 Polo daha 35 binde evveliyatında kaza boya vs. yok birde kırmızı renk çizikler ben buradayım diye bağırıyor. Arkadaşım canını sıkma senin ne suçun var olacağı varmış olmuş diyor ama onunda içi gidiyor, eminim. Bir insan neden böyle bir şey yapar, ne istedin o araçtan, sana ne zararı oldu, eline ne geçti ? Nasıl bir ülke olduk biz yazıklar olsun.

    Canımı sıktı bu olay biraz içimi dökmek istedim uzun oldu ama kusura bakmayın.

    Fotoğraf çekmemiştim yarın çekip ekleyeyim belki boya hariç bir tavsiyeniz olur.

    Edit:

    Birkaç fotoğraf ekliyorum ilk mesajda çizik yerlerini yanlış belirtmişim kusura bakmayın. Fotoğraflarda bazı çizikler derin değil gibi duruyor ancak tırnak giriyor.

    Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 10 Ekim 2018; 19:0:18 >







  • Bir insanın malına kasıtlı bilinçli olarak zarar veren herkesin allah belasını versin... yaşanmaz bir ülke olduk ya bunlar yüzünden vallahi kendi insanımızdan tiksinir oldum artık.

    Geçmiş olsun hocam. Esnafta kamera falan yok mu bir araştırsanız bekli bulursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millette bi çekememezlik hali var. Arabaya zor ulaşıldığından böyle olduğunu düşünüyorum. Zengin olup gıcıklığına yapanda vardır.

    1500 aylık maaş olsa, 20-30 bin tlye 3 Litre sıfır tam donanımlı Mondeo alabilinse kimse kimseye pek çatmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera yok mu?

    Geçenlerde bir arkadaş anlattı, bir komşuda çok pahalı bir jip varmış, lüks bir sitede oturuyor arkadaş, bir gün boydan boya çizik görmüşler. Kamera var ama çizen salağın haberi yok herhalde. Bir izledik ki ne görelim, evimizde sürekli misafir ettiğimiz bir komşu çizmiş diyorlar. Yazık ki ne yazık onun insanlığına. Sırf çekememezlik diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Esnaf lokantası hocam maalesef kamerası yok. Yan tarafımızda iki tane otel var ancak onların kameraları da kendi otoparklarını çekiyor bizim orayı görmüyor. Rica ettim beraber inceledik ama bir sürü insan gelip geçiyor bir şey bulma şansım yok.
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Herhalde bunun için yapıyorlar hocam hoşlarına mı gidiyor nedir. Yoksa aklı başında bir insan, ortada hiçbir neden böyle bir şey yapsın.
  • Bu olaylar çok arttı. Ufacık ilçelerde bile rastlanıyor. Eskiden lüks araçta değil çoğu, normal herkesin kullanacağı türden araçlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl bir ahlaktır sanki o senin düsmanin da onu ele gecirmissin alt tarafı metal parcası egitimsiz insanlar okumak ise yaramiyor insanlik icte olmasi lazim boyatsan öcü görmüs gibi davranirlar boyatmasan cizikler göze batar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde iki ay önce cizdiler. Forum istanbul avm acık otoparkında. Sol ön kapıdan arka tampona kadar.



    Pastayla kurtarmaya calıstık fakat cok derin olmasa da belli oluyor. Boyatmadım. Mecburen boyle kullanıyorum.



    Hicte korkmuyorlar. Ya cizerken yakalanırsak adam bize ne yapar diye. Elinde ne varsa takıyor geciyor.



    Yazıklar olsun. İnsallah baslarına gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinnet geçirmemek elde değil resmen. Aracın her tarafını görüntüleyecek 3-5 kamera takmadan olmayacak belli oldu. Gerçi taksak ne emniyete şikayet ettiğimizde sanki umurlarında olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence model ile alakası yok . Bina sakinleri evin altında yeni araba olduğunu görünce yaptı diye düşünüyorum . Yeniden kasıt binanın altında yeni görüldüğü için . Sıkıntılı durumlar maalesef , diyecek yapacak birşey yok anarşist bir toplum geliyor özellikle yeni nesil için diyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçtan teyp, dikiz aynası yada benzeri donanımı çalanları anlarım ( suçluyu savunduğum anlaşılmasın) bir amacı var dersin satacak para kazanacak şerefsiz.
    E be arabayı çizen şerefsizler bundan ne karınız var, karınız yedi ceddinize edilen küfür, beddua ve kul hakkı.
    Onun için her zaman diyorum arabama bu şekilde maddi zara veren yada çizen olursa o an görmeyim çünkü kesinlikle oradan bir ölü çıkar, ya o ya ben. Kamera ie falan sonradan görürsem sinirim geçer en azından hukiki yollara başvururum başım belaya girmez.
    Size ve arkadaşınızda büyük geçmiş olsun.


    Hocam derin çiziklerin dolgu yöntemiyle doldurup belli olmayacak şekilde rutuşlandığını duymuştum, bir araştırın isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 10 Ekim 2018; 8:27:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elLbufFer

    Bence model ile alakası yok . Bina sakinleri evin altında yeni araba olduğunu görünce yaptı diye düşünüyorum . Yeniden kasıt binanın altında yeni görüldüğü için . Sıkıntılı durumlar maalesef , diyecek yapacak birşey yok anarşist bir toplum geliyor özellikle yeni nesil için diyorum .
    Bunun anarşistlik ile alakası yok. Anarşizmin ne olduğunu bile bilmez gençlerin %70'i. Bu ahlaksızlıktan kaynaklanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaqwear

    Esnaf lokantası hocam maalesef kamerası yok. Yan tarafımızda iki tane otel var ancak onların kameraları da kendi otoparklarını çekiyor bizim orayı görmüyor. Rica ettim beraber inceledik ama bir sürü insan gelip geçiyor bir şey bulma şansım yok.
    komşularından biri yabancı araç sanıp çizmiş, net. böyle komşu düşman başına.
  • Son dönemde bu havaalanına gidiş geliş çok kasmaya başladı. günlüğü 15 tl olan Havaalanı otoparklarını kullanıyorum...

    Kimseye minnet de etmiyorum.
  • Hocam şayet oraya sadece sizin apartman sakinleri koyuyorsa yabancı araç gördükleri için çizmiş olabilirler.



    Kendi aracım gibi üzüldüm inann.



    Fotolarını detaylıca çekip Ankarada faaliyet gösteren

    Vintage Detailing ve Detailing Turkey isimli işletmelere bi yollayın irtibat kurun yardımcı olabilirler baya bir aracı çizik olmasina karşın boyasız tamir ettiler belki bi faydası olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracıda çizdiler derin olduğu için yan taraf komple boyandı 1800 lira hasar kaydı satarkende piyasanın 3 bin altına gitti...https://forum.donanimhaber.com/sifir-orjinal-arabami-cizmisler--99536971#mess_99537043 buda konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın yabancı bir kişinin aracı olduğunu düşünüp çizmiş olabilirler bir süre de orada kaldı rahatsız olan olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    komşularından biri yabancı araç sanıp çizmiş, net. böyle komşu düşman başına.

    Alıntıları Göster
    Öncelikle, geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.



    Hocam o ihtimal en düşüğü diyebilirim binada 12 daire var 4 daire 30 seneden fazladır ev sahibi yaşlı insanlar 2 daire genç çift kalanı öğrenci, bekar binadan arka tarafa giriş çıkış yok 2 otelin etrafından dolaşmak lazım sadece esnafta çift kapı var. Benimde tahminim 100 metre ileride AVM var arada gizli gizli sigara içen liselileri görüyordum bi ihtimal onlar olabilir. Çıkmaz bir alan çünkü kuytu bir yer.

    Edit: Ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 10 Ekim 2018; 13:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.