Şimdi Ara

Cooler Master Hyper 212 soğutucu serisi yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Cooler Master’ın üst seviyede beğenilen Hyper 212 işlemci soğutucusu serisi iki yeni üye daha kazandı. Hyper 212 RGB Black Edition ve Hyper 212 Black Edition sınıfında en iyi performansı sunmayı amaçlıyor.


     


    Soğutucularda fırçalanmış alüminyum üst kaplama ile birlikte nikel kaplama siyah plakalar ve metalik ısı boruları kullanılmış. Böylece daha estetik bir görünüm ve daha verimli soğutma performansı elde edilmiş. Yeni fan yuvası tasarımı ile fanları değiştirmek de kolaylaşıyor.


     


    Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition özellikleri ve fiyatı


     


    Bu model içerisinde SF120R RGB fan kullanılıyor. Anakart yazılımı veya Cooler Master yazılımı ile kontrol edilebilen fan düşük yüklerde hızını azaltıyor ve enerji tasarrufu sağlıyor. RGB LED aydınlatma da yine tek tuşla kontrol edilebiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Honor MediaPad T5 tanıtıldı

    Soğutucunun 4 ısı borusu doğrudan temas özelliğine sahip ve en verimli ısı dağıtımını amaçlıyor. Model 45$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.


     


    Cooler Master Hyper 212 Black Edition özellikleri ve fiyatı


     


    Bu modelde ise Silencio FP120 fan kullanılmış. Helikopter pervanesini temel alan fan önündeki alana daha fazla hava gücü uyguluyor. Silent Driver IC teknolojisi ise yüke göre gürültüyü ve enerji tüketimini azaltıyor. Yine 4 ısı borusu barındıran model 35$ fiyat etiketine sahip.


     







  • Vay be, özlemiştim işlemci hava soğutucu haberlerini...


    Core - Contact Freezer vardı bir ara, hala da kullanırım, efsanevi bir soğutucu.

  • Sıvı soğutmadan şaşmayın derim de dolar ortada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • F/P olarak başarili bir seri. 6700K'yı yükte 70 derecede tutuyor.

  • Hava soğutma candır. Zalman Cnps10x soğutucum var 7700k işlemci oyunlarda 50 dereceyi nadiren geçiyor. Genelde 40 ve 45 derece arası oluyor sıcaklık oyunlarda. 7700k gibi sorunlu çıkan bir işlemciye göre iyi değer

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Hava soğutma candır. Zalman Cnps10x soğutucum var 7700k işlemci oyunlarda 50 dereceyi nadiren geçiyor. Genelde 40 ve 45 derece arası oluyor sıcaklık oyunlarda. 7700k gibi sorunlu çıkan bir işlemciye göre iyi değer
    7700K gerçekten sıkıntılı bir seri. Ben aldığıma pişam oldum ama yeni nesil fiyatları ortada. Mecburen bir süre daha kullanıcam. Kronik spike problemi bende de var. Şimdilik bir kaç BIOS ayarı ile kabul edilebilir duruma getirdim ancak sorunlu olduğu ortada.

    İşin kötüsü spike durumlarında H80i V2 aşırı reaksiyon veriyor ve sıvı soğutma olduğu için müdahele süresi uzun. Hava soğutmada daha kısa sürede sıcaklığın ideal hale geleceğini düşünüyorum.

    O yüzden yeniden hava soğutmaya dönmek var aklımda. Daha önce i7 4790K ve eski nesil Hyper 212 Evo kullanıyordum. Sıcaklığın 65'i geçtiğini hatırlamıyorum ve aşırı stabildi. 7700K ya geçince işlemci sorunları nasıl başa belaymış öğrenmiş oldum.

    Bu yeni tasarım aşırı hoşuma gitti. Fiyat olarak da çok uygun. Sizce H80i V2 'yi satıp buna geri döneyim mi? Hem cebime de para kalır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 15 Ekim 2018; 13:39:34 >




  • 35$ için gayet iyi gerçi yine cooler masterın 40-45$'a 120mm lik aio sogutucusu var ama yeni 212 ler bariz şekilde daha iyi performans verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 212 evolarin ilk revizyon fanlari cok problemliydi 2k devirde hışırtı gibi cok sinir bozucu ses cikariyordu cougar vortex ile degistirmek zorunda kalmistim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Hyper 212 EVO var fanların takıldığı plastik aparatlar çok dandik. Daha ilk aldığımda takarken kırıldılar, artık sökmeye korkar hale geldim. Japon yapıştırıcıyla yapıştırmaktan yamalı bohçaya döndü artık.
  • Allah rızası için 35 dolarlık ürünün Türkiye satış fiyatına bir bakın. Bu kadar da olmaz

    https://www.hepsiburada.com/cooler-master-hyper-212-led-intel-amd-cpu-sogutucusu-rr-212l-16pr-r1-pm-HB0000032CJN

    Not: Fiyat silinirse diye yazıyorum: 799₺

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hyper 212x kullaniyorum alalı nereden baksan 3 yıl oldu halen çok iyi z490 10400f sistemde prime testinde 55 dereceyi geçirmiyor bu arada kendi fani ile değil arctic bionix ile kullanıyorum tam bir fp soğutucuymus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.