Şimdi Ara

ABD askerleri Gaziantep'te!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD askerleri Gaziantep'te!


    Suriye'nin Münbiç kentinde, Türkiye ile ABD silahlı kuvvetlerinin birlikte yürüteceği ortak devriye faaliyetlerine katılacak askeri personelin katıldığı eğitim, Gaziantep'te sürüyor.

    Türkiye ile ABD silahlı kuvvetleri unsurlarının yol haritası kapsamında, Münbiç kenti çevresinde yürüteceği ortak devriye görevi öncesi, ilk grup Amerikan askeri personeli, eğitimlere katılmak için 2 Ekim'de Türkiye'ye geldi. Gaziantep'e gelen ABD askerleri, Türk askerleriyle birlikte 5 Ekim'de, güvenlik nedeniyle açıklanmayan kışlada ortak eğitime başladı. Askeri kaynaklar, iki ülkenin askeri personelinin, eğitimde ilk olarak ordularının taktiksel araçları ve silah sistemleri hakkında bilgiler edindiği ifade etti.

    Eğitim sonrası ortak devriye başlayacak
    66 ülke veya uluslararası kuruluşa bağlı askeri birimler tarafından terör örgütü DEAŞ'a ve örgütün Suriye'deki faaliyetlerine karşı askeri mücadele amacıyla oluşturulan 'Birleşik Ortak Görev Gücü-Doğal Kararlılık Harekâtı' ekibinin de izlediği eğitim sonrası, ABD ile Türkiye'nin, Menbiç çevresinde ortak devriyeye başlayacağı belirtildi.

    kaynak







  • Kıblemiz gaziantep mi oluyor şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD hem YPG ile iş yürütüyor hemde Türkiye ile hemi.Aynı ipte iki canbaz oynamaz.
  • Güçlü bir dünya devleti olduğumuz için amerikalılar bizim topraklarımızı koruyup rahat uyumamız için nöbet tutuyolar kısacası amerikan askerleri emrimizde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İroniMan

    Güçlü bir dünya devleti olduğumuz için amerikalılar bizim topraklarımızı koruyup rahat uyumamız için nöbet tutuyolar kısacası amerikan askerleri emrimizde
    Hocam ciddiye alacak 30 milyon adam yaşıyor bu ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.