Şimdi Ara

Rahip Brunson'ı Ağırlayan Trump'tan Türkiye Mesajı: Eskiye Döneceğiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD Başkanı Trump, tahliye edilen Rahip Brunson'ı Beyaz Saray'da ağırladı. Trump yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Türkiye ile sıkıntılı ilişki vardı, eskiye döneceğiz." dedi.

    Rahip Brunson'ı Ağırlayan Trump'tan Türkiye Mesajı: Eskiye Döneceğiz


    ABD Başkanı Trump, Brunson ile birlikte Oval Ofis'te buluştu. Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Brunson'ın serbest kalmasından ötürü teşekkürlerini yineledi.

    Trump'ın açıklamalarından satırbaşları:

    "OBAMA YÖNETİMİ BU OLAYI ÇÖZEMEDİ"

    Sizinle gurur duyuyoruz çok teşekkürler. Hepimiz için çok özelsiniz. Tüm bu insanlar hepsi sizin için mücadele etti savaştı. Uzun zamandır müzakere ettik, kesinlikle fidye ödemeyeceğimizi söyledik. Serbest bırakılmazsa çok kötü şeyler olacak dedik.

    Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle çok iyi ilişkimiz var. Bu olayın daha önce çözülmemiş olmasına çok şaşırdım. Obama yönetimi bu olayı çözemedi.

    Rahip Brunson'ı Ağırlayan Trump'tan Türkiye Mesajı: Eskiye Döneceğiz



    "TÜRKİYE İÇİN DE KOLAY BİR DURUM DEĞİLDİ"

    Bu ülkeyi bir bütün hale getirdiniz. Neler yaşadığınızı biliyorum. Türkiye için de kolay bir durum değildi. Bir çok şey yaşanıyor. Erdoğan'a bunu mümkün kıldığı için teşekkür ediyorum. Onun için de kolay değildi.

    "TÜRKİYE İLE ESKİYE DÖNECEĞİZ"

    Eve dönmüş olmanız büyük bir şeref. Bir daha Türkiye'ye gider misiniz diye sormak istemiyorum. Türkiye ile sıkıntılı ilişki vardı, eskiye döneceğiz.

    Rahip Brunson'ı Ağırlayan Trump'tan Türkiye Mesajı: Eskiye Döneceğiz


    Son Dakika! Rahip Brunson'ı Ağırlayan Trump'tan Türkiye Mesajı: Eskiye Döneceğiz
    (Brunson'un serbest bırakılmasının zamanlamasına dair soru üzerine) Ekonomi karmaşık bir durum, bu tamamen rastlantısal olaylar. Dünyanın bazı bölgelerinde yaşananları biliyorsunuz. Bunun tamamen rastlantı olduğunu düşünüyorum.

    "TÜRKLERİ SEVİYORUM"

    Rahip Brunson'ın ilk sözleri, "Yönetime yaptıklarından dolayı teşekkür ederim. Dışişleri Bakanı Pompeo, Başkan Yardımcısı Pence ve bay Bolton'a teşekkür ederim. Kongre'de serbest kalmam için uğraşanlara da teşekkür ederim. Biz orada 25 yıldır bulunuyoruz. Türkleri seviyorum" şeklinde oldu.


    https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-trump-tahliye-olan-rahip-brunson-i-11329856/



  • Papaz'ın pek bir etkisi yok ekonomiye etkisi 0,20 puandı oda pek birşey değil dolar 5.70 e kadar iner ama gerisi tamamen türk ekonomisin dengesizliğinden ve dışa bağımlılığından aynı zamanda artan dış borcundan dolayı bu durumda.ABD pek bir işte yapmadı.Aynı zamanda İran ambargosu Suriye politikası gibi işlerde var ve hatta halkbank olayı ve alıkoyulan o hakan attilanın durumu felan baya baya.Şuanki Papaz olayı sadece Trump için siyasi bir başarı oldu ABD seçimleri için bir koz kendide dile getirmiş zaten Obama yönetimi başaramadılar bu işi diye.
  • Eskiye döncez ne kavga eden sevgili miyiz biz akü?



    sen hiç kırık bardaktan su içtin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.