Şimdi Ara

FAR CAMLARINI PARLATMA İŞLEMİNİ ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anlatacağım far parlatma işlemi tesadüfen bulunmuş ucuz bir yöntemdir. Geçmişte polisaj makinasıyla özel işlemler bile farımı temizlememişti.


    3 hafta önce aracımı yıkamıştım ve ardından elle pasta cila atıyordum arabanın ön kaputunu pasta cila yaptıktan sonra farlara cilalı pamuğu bastırmadan sürdüm ardındanda kuru yumuşak bir mikrofiber bezle sildim. Farların parladığını görünce bastırarak aynı işlemi uyguladım. Önceki hali/Sonraki hali fotoğrafını maalesef çekmedim böyle bir etki göstereceğini tahmin etmiyordum isterseniz şimdiki halini çekip koyabilirim. Farlar sıfır far takmışım gibi oldu, farın önündeki koca bir katman şeklinde duran lekelerden eser kalmadı. 3 haftadır test ediyorum farlarda hala bir kararma ve leke yok cam gibi parlıyor. Aracı sürerken ışığın bittiği yerdeki çizgiyi görebiliyorum. Bu işlem plastiğe benzeyen farda gerçekleşmiştir.

    Kullandığım cila Dyo perfect polish. 200ml. ini sanayideki bir boyacıdan 20 tl ye almıştım.

    Uygulanışı gayet basit farınızı yıkayıp güzelce kurutuyosunuz ardından pamuğa az miktarda (5-6 damla yeterli olur) döküp yuvarlak daireler şeklinde uyguluyosunuz ardındanda kuru, yumuşak bir mikrofiber bezle yine daireler çizerek siliyorsunuz.

    Uyarı
    Dyo cilanın aşındırıcı etkisi yüksektir, ince pastadan bile etkili olduğunu gördüm kaportayada uygulayacasanız dikkatli olmanızı öneririm.


    Farı kötü olup her yöntemi deneyip verim alamayan arkadaşlardan bir kaçı denerse yöntemin sağlıklı olup olmadığını test edebiliriz.



  • Cam çiziği için kullanılabilir mi acaba?
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    kullandığınız ürünün tam adı, nereden bulunabileceği ya da varsa linkini atar mısınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.