Şimdi Ara

İnsansız Kuleli Altay Tankı geliyor: Seri üretim süreci resmiyete döküldü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoldaşNapolyon

    Dostum çok boş konuşuyorsun ya. Tank en erken 18 ayda banttan çıkacak deniyor böyle seçim çalışması mı olur?

    Yerli uçağımız göklerde tarzı bir haber olsa neyse anlarım veya şu milli otomobil konusu ama burada ete kemiğe bürünmüş iyi kötü bir tank var.

    Mesala Akıncı İha'ya TEİ üretimi Pd220 motoru takılacak (Baykar Makinaya teslim edildi) şimdi böyle bir haber gelse yine seçim diye zıplayacaksınız.

    Azıcık mantıklı olun lütfen.
    Beni bilen bilir ben zıplamam gördüğümü yapılanı takdir ederim.Arabaymış,tankmış,uçan uçakmış en az 3 seçimin propogandası.Herkesi sıktı artık.
  • İnsansız tank insanlı tanktan çok çok çok daha kolay ve maliyetsiz olur arkadaşlar, hatta insansız tankı insanlı olandan önce görürsek şaşırmayın.

    Neden ?

    O koca ağır tankın o kadar ağır ve maliyetli olmasının nedeni içerisindeki mürettebatı koruma zorunluluğundandır..

    İçeride korunması gereken bir personel olmadan ne binlerce beygirlik motorlara, ne onlarca santim zırhlara ne de aktif ve reaktif zırhlara gerek olmayacaktır.

    Yapması gereken tek şey 120 mm topu dağ bayır, yaz kış her yere mobilize edebilecek bir makina yapılması...
    350-500 beygirlik tır motorlarıyla bile çok rahat halledilebilecek bir görev olur bu. Kaldı ki silahlı insansız hava araçları konusunda gayet yetişmiş ekiplerimiz var, bunlar çok rahat bir şekilde insansız tankın yazılımını halledebilir...


    Tek eksik var; uydu, kendi askeri uydularımızı yörüngeye oturtmadan üretilecek insansız tanklar savaş anında kocaman bir hurdaya dönüşebilir..




  • reklamlar nedense sadece seçim zamanı çıkıyor... hepte saçma oluyor...
  • Yurdumun güzel insanları böyle yüksek teknoloji ürünleri bir günde yapılmıyor ABD 12 yıldan fazla uğraştı F35 için ABD teknoloji devi Türkiyeninde bir kaç yıl uğraşması normal. Sonuça bak SÌHA lara ìHA lara yerli mühümmat ve Atak helikopterine Milgem projesi deniz kuvvetlerine önemli olan hayal edebilmek kadar mali durum hayalin var ama herhangi bir sebebten dolayı gercekleştiremiyorsum gerçekleştirenin elini öp veya tebrik et sonuçta bu tanklar türkiyede üretilecek motoru almanyadan şimdilik bunada şükür.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.