Şimdi Ara

Xbox Game Pass 1 Aylık Abonelik 1,00 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ocak ayına kadar indirim devam edecek yani başka hesaptan üyelik bitince tekrar 1 tlye alabilirsiniz sony 1tlye psn üyelik felan verdi mi ama microsoft bu konuda iyi gold olsun game pass olsun senede 5 6 kere verir 1tlye

    şimdi ex mex demeyin fifadan başka bir halt oynamıyorsunuz 90 milyon konsol satılmış 15 milyonu geçmemiş bir oyun satış olarak, ex mex yabancı sonycilerde hikayedir bizim türkler çıldırır ex ex diye bizde game pass pass diye çıldıralım her iki haftada bir beleş üyelik alarak :)
  • 1 TL'ye böyle bir hizmet alıp beğenmemek çok komik oluyor gerçekten. Aylık 1 TL'ye Forza Horizon 4 oynayacaksınız ve eleştiriyorsunuz ayıp yahu Üstüne Gears falan da çerezlik güzel olur. 60 TL olduğunda çok pahalıydı ama şu an için eleştirmek çok saçma bir durum.
    Microsoft son bir haftadır ilginç uygulamalarda bulunuyor. Önce gidip bedava PUBG verdiler, şimdi de Ocak ayına kadar aylık 1 TL'ye game pass. İlginç gerçekten. Bir de Gold fiyatlarını normal düzeylere geri çekmeleri gerekli ama o şu an için pek mümkün gözükmüyor.
  • Çünkü o tarz insanlar hayatta başarısız insanlar ozel hayatlarinda sorunlu insanlar hic bir gayesi olmayan sadece eleştiri ve tartişma ile beslenen cevresi tarafindan sevilmeyen insanlar .yani boşlukta sadece yer kaplayanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun indirirken hata veriyor.Bu problemi başka yaşayan varmı acaba?
  • Kart Operasyonları Bölüm Başkanlığı Yurt Dışı Alışveriş Mutabakat adı altında 7 tl çekmiş bilgisi olan var mı? Soygunun bu kadarına da pes doğrusu 1 tllik şey için 7 tl vergi mi almışlar yani nasıl olmuş?
  • Forza 4'de save dosyalarımızı hesaplar arasında taşıyabiliyor muyuz ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.