Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★
    ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★






    Göz alıcı tasarıma sahip Huawei Mate 20 Lite 64 GB, geniş ekranlı modellerden vazgeçemeyenler için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. Çentikli ekran tasarımıyla öne çıkan model, yekpare cam arka yüzü ve kıvrımlı metal çerçevesiyle şık bir görünüme kavuşuyor. Orta segment cihazlar arasında yer alan ürün, yapay zeka destekli kamerası ve arayüzü sayesinde keyifli bir kullanım sunuyor.

    Yapay Zeka Teknolojileriyle Desteklenen Performans

    - İnce, hafif ve şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Mate 20 Lite 64 GB modelleri, 6.3 inç FHD+ (2340 x 1080) FullView Display ekranıyla görüntülerde gerçeğe yakın parlaklık ve netliğin tadını çıkarmanızı sağlıyor. %85 renk doygunluk oranlı telefon, sunduğu doğal renk tonları sayesinde fotoğraf ve videoların keyfini çıkarmanıza yardım ediyor.

    - %81.74 ekran gövde oranına sahip model, 158.3 x 75.3 mm boyutları ve 7.6 mm inceliğiyle kullanım konforunu arttırıyor. Sadece 172 gramlık telefon modeli, simetrik cam arka kapağı sayesinde zarif bir görünüme kavuşuyor. Kullanım rahatlığı için parmak izi sensörüne arka kapağında yer verilen ürün, cam ve metalin benzersiz uyumunu tasarıma taşıyor.

    - Yapay zeka destekli 24+2 MP ön kamerası, 8 farklı sahneyi otomatik olarak tanımlayarak ortama en uygun ışık ve parlaklığı ayarlıyor ve otomatik düzenleme aracılığıyla her zaman kusursuz selfieler çekmenize imkan tanıyor. Kamerada yer alan HDR teknolojisi, en karanlık ortamlarda gözlerden kaçacak ayrıntıların görülebilmesini mümkün kılıyor. Yüz tanıma özelliğine sahip ön kamera, bilgi ve belgelerinizin güvenliğini sağlamanız için telefonunuzu yüzünüzü kullanarak şifrelemenize izin veriyor. Gelişmiş yapay zeka teknolojisi, telefonunuzun ekranına bakar bakmaz saniyeler içinde ekran kilidini açmanızı mümkün kılıyor.

    - f/1.8 diyafram açıklığına sahip 20+2 MP arka kamera, yapay zeka teknolojisi sayesinde profesyonel kalitede fotoğraflar çekebilmenize olanak tanıyor. Fotoğraflarınıza bokeh efektiyle derinlik kazandıran ikinci arka kamera, 22 farklı sahneyi otomatik olarak tanımlıyor, kusursuz fotoğraflar çekebilmeniz adına ortam koşulları doğrultusunda gereken ayarlamaları yapıyor. 1080p çözünürlükte videolar çekmenize yardım eden telefon, 16x yavaş çekim çekim moduyla videolarda zamanı yavaşlatmanıza izin veriyor. Saniyede 480 kare yakalayan çekim modu, hiçbir detayı kaçırmamanızı sağlıyor.

    Yüksek Performansı Parmaklarınıza Taşıyan Teknik Özellikler

    Ekran Büyüklüğü: 6.3 inç

    Ekran Çözünürlüğü: 2340 x 1080 (FHD+)

    Bellek (RAM): 4 GB

    Dahili Depolama: 64 GB

    Arttırılabilir Hafıza: Maksimum 256 GB


    Huawei Mate 20 Lite 64 GB özellikleri arasında uzun şarj ömrü öne çıkıyor. 3750 mAh batarya kapasiteli model, gün içinde iletişiminizin sekteye uğramasına engel oluyor. Hızlı şarj desteği bulunan ürün, iletişim veya eğlencenize kaldığınız yerden devam etmeniz için hızla bataryayı dolduruyor. Ultra Güç Tasarrufu Modu, prize erişiminizin mümkün olmadığı durumlarda size daha fazla güç kazandırmak için gereksiz tüm arka plan uygulamalarını kapatıyor ve güç tüketimini minimuma indiriyor.

    USB Type-C girişine sahip olan Huawei Mate 20 Lite, kablosuz bağlantı özgürlüğünü doyasıya yaşayabilmeniz için Bluetooth 4.2 desteği sunuyor. Wi-Fi 5 kapsamında; Dual-Band, MiraCast, Wi-Fi Direct ve Wi-Fi Hotspot kablosuz ağ bağlantılarına sahip modelde, standart 3.5 mm jack girişi de bulunuyor.

    Android 8.1 Oreo işletim sistemine ev sahipliği yapan Huawei Mate 20 Lite, yapay zeka ile desteklenen EMUI 8.2 arayüzüyle alışkanlıklarınız doğrultusunda kendini geliştiriyor ve ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap vermek adına sizi sürekli izliyor. Sadece kameraları ortam özelliklerine göre ayarlamakla yetinmeyen yapay zeka teknolojisi, oyunun içine tam olarak girebilmeniz için akıllı geri bildirimlerde bulunuyor. İhtiyacınız olan fotoğrafı daha kolay bulabilmeniz adına alışkanlıklarınız doğrultusunda fotoğraflarınızı sınıflandırıyor ve düzenliyor. Akıllı ağ bağlantısı kuran yapay zeka teknolojileri, bulunduğunuz ortama rahatça adapte olmanızı sağlayarak kesintisiz bağlantının tadını çıkarmanıza yardım ediyor. Huawei GEO, daha doğru bir konumlandırma hizmeti almanızı garantiliyor. Diğer taraftan rüzgarlı havaları otomatik olarak algılayan yapay zeka, gürültülü ortam sesini ustaca kamufle ediyor.

    Teknoloji Meraklılarının Yeni Gözdesi

    Siyah, mavi ve altın renk alternatiflerine sahip olan Huawei Mate 20 Lite, birçok ihtiyacınıza çözüm sunan zengin kutu içeriğiyle geliyor. Hızlı şarj desteğine sahip şarj adaptörü, Type-C data kablosu, SIM kart iğnesi, hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesinin yanı sıra mikrofonlu kulaklık ve ekran koruma filmi de kutu içeriğinde kendine yer buluyor.

    Genç ve Dinamik Bir Marka: Huawei

    1987 yılında telekomünikasyon ve iletişim sistemleri geliştirmek amacıyla kurulan Huawei, geliştirdiği teknolojiler ve tasarımlarıyla tüm dünyada adından söz ettiriyor. Akıllı telefonların yanı sıra giyilebilir teknoloji ürünleri, PC ve tabletlerle kullanıcıların karşısına çıkan marka, Forbes'un “Dünyanın En Değerli Markaları” listesinde yer alan tek Çinli şirket olmanın haklı gururunu yaşıyor.



    Güçlü ve Yetenekli Bir Telefon

    Kullanıcı dostu tasarım ve özellikleriyle öne çıkan Huawei Mate 20 Lite, orta segment telefon arayışında olanlar için iyi bir alternatif olarak görülüyor. Geniş ekrana sahip olan model, dikkat çekici tasarımı ve akıllı özellikleriyle dikkatleri üstüne çekiyor. Güçlü işlemcisi sayesinde akıcı kullanım sunan telefon, uzun şarj ömrü ve hızlı şarj desteğiyle iletişimde kalmanıza yardım ediyor.

    Yapay zeka teknolojilerini aktif bir şekilde kullanan Huawei Mate 20 Lite, kullanıcıların güvenilir bir yardımcısı olmayı başarıyor. EMUI 8.2 arayüzü, kullanıcı alışkanlıkları doğrultusunda kendini geliştiriyor. Fotoğraf çekimi, düzenlemesi ve çekilen pozlara efekt eklemede aktif rol oynayan yapay zeka, akıllı alışverişle tanışmanıza da aracı oluyor. Beğendiğiniz bir ürünün fotoğrafını çektiğinizde yapay zeka ürünü tanımlıyor ve otomatik olarak ilgili listelere sizi yönlendiriyor.

    Hareketlerinizi ve sesinizi tanıyıp taklit eden 3D emojiler, yapay zeka desteğiyle yüz ifadelerine hareket katıyor. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceğiniz kişiselleştirilmiş emojiler ve yaratıcı efektler, eğlencenin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

    Kullanım kolaylığı ön planda tutulan telefon, kamera arayüzünde birçok farklı seçeneği pratik bir şekilde değerlendirebilmenizi sağlıyor. Portre modunda gece çekimine her detayın yer aldığı arayüz, profesyonel çekimleri kolayca yapmanıza imkan veriyor.

    Huawei Mate 20 Lite, kişisel güvenliğinizi ihmal etmiyor. Bilgi, belge, fotoğraf ve videolarınıza başka kişilerin erişmemesi için parmak izi sensörü ve Face ID özelliği barındırıyor. Kolay erişim için arka kapak kısmında yer verilen parmak izi sensörü, telefonu elinize aldığınız an ekran kilidini açıyor. Yapay zeka sayesinde yüz tanıma özelliği kazanan ön kamera, farklı ortam koşullarında bile yüzünüzü hızlı bir şekilde tanıyor ve zaman kaybetmeden telefonunuza erişmenizi sağlıyor.

    Huawei Mate 20 Lite fiyatları, orta segment cihaz arayışında olanları tatmin ediyor. Sade, şık ve zarif tasarıma sahip olan telefon, yapay zeka teknolojileri, güçlü işlemcisi, kullanışlı arayüzü, kamera performansı ve diğer özellikleriyle fiyatını hak ediyor.



    Ağırlık 172 g
    Arttırılabilir Hafıza 256 GB'a kadar
    Assisted GPS (Baz İstasyon Destekli Küresel Konumlama Sistemi) Var
    Bağlantı Hızı 42.2 Mbps
    Bas Konuş Var
    Bekleme Süresi Bekleme süresi ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır, ürünün modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.
    Bluetooth Var
    Boyutlar 158.3 x 75.3 x 7.6 mm
    Çift Hatlı Yok
    Dahili Hafıza 64 GB
    Dahili Modem Var
    Dokunmatik Ekran Var
    EDGE Var
    Ekran Boyutu 6,3 inç
    Ekran Çözünürlüğü 1080 x 2340
    Ekran Renk Çözünürlüğü 16 Milyon
    Ekran Tipi TFT LCD
    E-mail Desteği Var
    Entegre Flaş Var
    Entegre Kamera Var
    Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
    Görüntülü Konuşma Var ( Uygulama ile data kullanır )
    Göz Taraması Yok
    GPS (Küresel Konumlama Sistemi) Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    İşlemci Kapasitesi 2,2 GHz Quad Core + 1,7 GHz Quad Core
    İşletim Sistemi Android 8.1 (Oreo)
    İşletim Türü Android
    Kablosuz Şarj Yok
    Kamera Çözünürlüğü Aralığı 20 MP ve Üzeri
    Kamera Çözünürlüğü 20 MP + 2 MP
    Kamera Zoom (Yakınlaştırma) 3x, Var
    MMS (Resimli Mesaj) Var
    Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
    MP3 Çalma Var
    NFC (Yakın Alan İletişimi) Yok
    Oyun Yüklenebilir
    Ön (Selfie) Kamera Aralığı 20 MP ve Üzeri
    Ön (Selfie) Kamera 24 MP + 2 MP
    Parmak İzi Okuyucu Var
    Pil Gücü 3750 mAh
    Pil Türü Li-Ion
    Push E-mail (Elektronik Posta) Var
    Radyo Var
    RAM Kapasitesi 4 GB RAM
    Resimli Telefon Defteri Var
    Ses Kayıt Var
    Sesli Arama Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Şarj Girişi Type-C
    Şebeke 850/900/1800/1900
    Telefon Hafızası Var
    Telefon Rehberi Hafızası Var
    Telefon Tipi Bar Tipi
    TV Özelliği 3G Mobil TV
    Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
    Yüz Tanıma Var

    https://www.youtube.com/watch?v=sus8l0wENR8HUAWEİ MATE 20 LİTE



    Kameranın Video , foto çekim kalitesini, zorlu şartlarda denedim (sallantı, parlak ışık , düşük ışık ve zoom )


    Kamera Test Slow Motion

    Pil Testi

    PubG Testi (ısı ve performans)




    Fotoğrafların Tam kalitesini Zoom yaparak görmek için
    Link:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=772049023130757&set=pcb.772049609797365&type=3&theater
    NOT : Resimlerin üzerinde sağ tuşa basın ve yeni sekmede açıp yakınlaştırın

    (DENEME VE TEST VİDEOLARI c.ugurdo ARKADAŞIMIZA AİTTİR.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelturk -- 2 Ekim 2019; 14:56:1 >







  • Şu gereksiz tartışmalarınız yüzünden sahibi olduğum telefonun konusuna girip acaba bir kullanıcı deneyimi iyi kötü var mı? telefonla ilgili bir ipucu, tavsiye ya da öneri var diye bakasım gelmiyor! Her konuda hep aynı "salakça" fanatiklik tartışması. Benim bu senin şu sen salaksın onu aldın ben bunu aldım daha zekiyim.. yeter ya! Kim neyi almışsa kullansın, kullandığı cihazın da artısını eksisini paylaşsın geçsin. Ama yok sen daha fazlaya aldın "aptal" ben daha ucuza aldım "zeki" modunu bırakın rica ediyorum. Konuya girip bakmaya korkuyorum resmen. Bu konun amacı afedersiniz sidik yarışı değil bilmem farkında mısınız?
    Arkadaşlar telefonun bilmemneresine girip ekran görüntüsü alıp ışığı fulleyip bilmem nereden bilmem kac derecelik açıda bakılınca dalga yapıyormuş telefon. Sayfalardır bu konuşuluyor. Sizce de biraz saçma değil mi bu olayın bu kadar abartılması? Yanılıyorsam söyleyin lütfen bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
    Telefonmun ekranınında sarı leke oluşmuştu, sanırım bizim telefonda kronik sorunlardan biriymiş. Bugün İzmir mavibahçe Huawei mağazasına gittim ve servise gösterdim, sorgusuz sualsiz yaklaşık iki saat içinde ekran değişimi yaptılar, ben yemek yerken telefon ekranı garantiden sıfırlandı.
    Hep kötü deneyimleri yazacak değiliz ya, iyileri de yazmak gerek, hayatımın en sorunsuz servis işlemini gerçekleştirdim teşekkürler Huawei.
    Kusura bakmayın ama siz de kamera olayını abartmışsınız. Bence gayet yeterli ve hatta güzel bir kamerası var. Özellikle günışığında çok çok yeterli. Ayrıca talepler kişiden kişiye değişir. Siz o çok övdüğünüz iPhone ile 1 günde 10 defa şarj yaparken bizim bu telefon 2 gün şarj istemiyor neredeyse. O nedenle herkesin beklentileri farklıdır ve beğeniler de kişiden kişiye değişir. Ha bu arada 2.300 TL ye şu an anca 2015 yılında çıkmış bir iPhone alabilirsiniz. Derdiniz foto çekmek ise ve onu begeniyorsanız bu paraya gidip 5 sene öncesinin teknolojisini alabilirsiniz, size kalmış. Sonuç itibariyle sadece eleştirmek için eleştirmeyin. Biraz da iyi yönlerinden bakın ya da almayın bu telefonu arkadaş. Çamur atmakla elinize ne geçecek ki gidin satın o zaman.
    Burada yazanların çoğu aynı kişiler olduğu için herkes bu telefonla sorun yaşıyor gibi bir algı oluşuyor insanların kafasında. 1 aydır telefonu kullanıyorum, burada anlatılan sorunların hiçbiri yok telefonumda. Ne ghost screen, ne ekranda dalgalanma, parlaklık geçişi vs. Telefon çok akıcı, kamerası açık alanda ve yüksek ışıkta inanılmaz güzel. Düşük ışıkta idare eder. GÜncellemeler bana sorunsuz geldi. Whatsapp bildirimlerini uygulamanın içinden de açmayı unutmayın, ayrıca telefondaki izinler ve bildirimler kısmını ve pil optimizasyonunu tam olarak ayarlayın. Bende hiçbir sorun olmuyor.

    Sorun yaşayanların çok büyük kısmı amazondan almış telefonu. Ben Media Markt'tan 2275 TL'ye aldım ve bu fiyata alınabilecek bence en iyi telefon bu. İnstagram'da fotoğraflar ekrana sığmıyor ve bir iki kez yukarıdan gelen bildirimin titrediğini hissettim. O da her telefonda olabilecek bir şey. Eşimde iPhone 8 plus var, dün bir mesaj geldi ve mesaj sesi saçma sapan bir hâle dönüşüp iki dakika boyunca çınladı. Ekranı açınca geçti. Yani o telefonda bile böyle şeyler olabiliyorsa, her şeye takmamak gerek. Saygılar.
  • Nedense çok geç açıldı bu cihazın konusu. İlk yorum benden olsun. En çok merak edilen sanırım işlemci performansı. 3 haftadır kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Günlük kullanımda bir yavaşlık, takılma yaşatmadı. En iyi özelliği ise batarya. 10 saate yakın ekran süresiyle müthiş iş çıkartıyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangircan18

    Nedense çok geç açıldı bu cihazın konusu. İlk yorum benden olsun. En çok merak edilen sanırım işlemci performansı. 3 haftadır kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Günlük kullanımda bir yavaşlık, takılma yaşatmadı. En iyi özelliği ise batarya. 10 saate yakın ekran süresiyle müthiş iş çıkartıyo.
    Konu geç açıldı çünkü telefon ilgi görmedi. 3.799 liraya satışa çıkınca 2 gün fiyatı konuşuldu 3ncü gün unutuldu. Telefon şimdi 2.600e kadar düştü. Aslında ederi de buydu hatta 2.500 altı bile olabilirdi. Satılamayınca 2 ayda 1.200 lira fiyat düşürüldü mecburen.

    Size bir sorum olacak. Uygulama bildirimlerinde sorun var mı? Mesela ekran kapalı WhatsApp'tan mesaj geldi. Bildirim ledi var mı? Tuş kilidini açınca bildirim simgesi bildirim çubuğunda görünüyor mu?




  • cihangircan18 C kullanıcısına yanıt
    Hocam kameradan ve performanstan memnunmusunuz yorum yapabilir misiniz ?
  • Telefon 4:3 formatında 20Mp çekim yapıyor.

    Peki görüntü oranını 18:9 ya da 16:9 yapınca kaç Mp'e düşüyor?

    ve son olarak AI moduna geçince Mp düşüşü oluyor mu? Mesela Honor 8x AI moduna geçince 12MP'e düşüyor...
  • Ekran kapalıyken tüm bildirimleri sıkıntısız alıyorum. Bildirim çubuğunda da hepsi görünüyor. Cihazda led bildirimi ahizenin içine yerleştirilmiş. Bildirim geldiğinde led yanıyo mu yanmıyo mu ona hiç dikkat etmedim ama muhtemelen yanıyodur. Bundan önceki cihazım note fe idi. Performans olarak onu baz alacak olursam eksikliğini hiç hissetmedim. Uygulama açılış hızı note fe ye göre daha iyi gibi. Kamera çok kullanmadığım için yorum yapamıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangircan18

    Ekran kapalıyken tüm bildirimleri sıkıntısız alıyorum. Bildirim çubuğunda da hepsi görünüyor. Cihazda led bildirimi ahizenin içine yerleştirilmiş. Bildirim geldiğinde led yanıyo mu yanmıyo mu ona hiç dikkat etmedim ama muhtemelen yanıyodur. Bundan önceki cihazım note fe idi. Performans olarak onu baz alacak olursam eksikliğini hiç hissetmedim. Uygulama açılış hızı note fe ye göre daha iyi gibi. Kamera çok kullanmadığım için yorum yapamıcam.
    Sizin bilgilere ihtiyacımız var :)

    Haftaya Cuma eşime alacağım inşaAllah... Belki kendime de alırım belli olmaz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayrabey

    Sizin bilgilere ihtiyacımız var :)

    Haftaya Cuma eşime alacağım inşaAllah... Belki kendime de alırım belli olmaz :)

    Alıntıları Göster
    Sadece batarya için bile alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangircan18

    Nedense çok geç açıldı bu cihazın konusu. İlk yorum benden olsun. En çok merak edilen sanırım işlemci performansı. 3 haftadır kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Günlük kullanımda bir yavaşlık, takılma yaşatmadı. En iyi özelliği ise batarya. 10 saate yakın ekran süresiyle müthiş iş çıkartıyo.
    Hocam selamlar

    Sistem gezintisi altında el hareketleri seçeneği var mı?

    Gestures lar ile iphone x gibi telefonu yönetebiliyor muyuz?

    Honor play e gelmiş bu özellik

    Bu telefondada varsa alacagım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeheart44

    Hocam selamlar

    Sistem gezintisi altında el hareketleri seçeneği var mı?

    Gestures lar ile iphone x gibi telefonu yönetebiliyor muyuz?

    Honor play e gelmiş bu özellik

    Bu telefondada varsa alacagım

    Alıntıları Göster
    sistem gezintisinde tek tşla gezinti, standart üç tuşla gezinti ve ekranın her yerinde kullanabileceğin gezinti düğmesi var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangircan18

    sistem gezintisinde tek tşla gezinti, standart üç tuşla gezinti ve ekranın her yerinde kullanabileceğin gezinti düğmesi var.

    Alıntıları Göster
    El haeaketleri yokyani

    Enteresan honor playe gelip buma gelmemesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gundur kullaniyorum cihazi, S7 den gecis yaptim telefonum kirilinca, cihazin tek begendigim yani pil performansi, kamera performansini begenmedim kötü değil ama S7 den sonra begenmemem normal diye dusunuyorum, tasarim güzel, ekran ortalamanin uzerinde bir kalitede fena değil, cihaz yeterince hizli ara ara takilmalar oluyor nadirende olsa guncellemeyle duzelir mutlaka, parmak izi okuyucu mükemmel diyebilirim dokunur dokunmaz aciliyor, hoparlör kalitesi vasat desem yeridir, çift stereo hoparlör yakisirdi bu cihaza, kisaca orta halli bir cihaz işte, 2000-2500 fiyat araliginda kesinlikle alinabilir, biz pahali aldik tabi saglik olsun, çok memnun etmez ama kesinlikle pişmanda etmez bir cihaz işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccwolf -- 17 Kasım 2018; 19:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccwolf

    15 gundur kullaniyorum cihazi, S7 den gecis yaptim telefonum kirilinca, cihazin tek begendigim yani pil performansi, kamera performansini begenmedim kötü değil ama S7 den sonra begenmemem normal diye dusunuyorum, tasarim güzel, ekran ortalamanin uzerinde bir kalitede fena değil, cihaz yeterince hizli ara ara takilmalar oluyor nadirende olsa guncellemeyle duzelir mutlaka, parmak izi okuyucu mükemmel diyebilirim dokunur dokunmaz aciliyor, hoparlör kalitesi vasat desem yeridir, çift stereo hoparlör yakisirdi bu cihaza, kisaca orta halli bir cihaz işte, 2000-2500 fiyat araliginda kesinlikle alinabilir, biz pahali aldik tabi saglik olsun, çok memnun etmez ama kesinlikle pişmanda etmez bir cihaz işte
    Tüm yazdıklarınız doğru artık orta sınıf telefon bu fiyata yani 2500 bandı...
  • bugün aldım daha kullanamadım zilyon tane şey güncellemekten sarjda az :D ama sınsumga on basar orası gerçek kamera ateş ediyor.
  • Aynı şartlarda Note fan da 3.5saat ekran süresi alırken mate 20 lite 8 saate yakın ekran süresi veriyor bu yönden süper. Kamera iyi diyebiliriz ama düşük ışık performansı arttırılmalı yeni güncelleme yolda. Birde kesinlikle keskinlik değeri arttırılmalı. Çekim sonrası manuel atar ile kesinlik doygunluk kontrast arttirildiginda özellikle keskinlik arttirildiginda oldukça kalite artıyor. Ekran kalitesi şahsi fikrim vividlik keskinlik doygunluk p20 serisinden bile daha iyi. Kamera yazılım ile çok daha iyi olabilecek diye düşünüyor ve ümit ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapsamlı bir güncelleme şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Iphone 7'den geçiş yaptım. Arayüz çok stabil çalışıyor kamera gerçekten başarılı ve batarya performansı mükemmel. Ortalama 1.30 saatte sarj oluyor ve benim gibi sosyal medya kullanmıyorsanız sarj aletini 2 gün elinize almıyorsunuz.
    Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi cihaz. Hiç düşünmeyin derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar tanıtımlarda kulaklığın kaliteli olmadığı söyleniyordu. Orjinal kulaklıkla müzik dinleyen var mı yada farklı kulaklık kullanan olursa deneyimlerini paylaşabilir mi?
  • eguzel_1907 E kullanıcısına yanıt
    hoparlör ve kulaklik kalitesi ortalamanin altinda diyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı şarjı nerden açıp kapatıyoruz menüden bilen varmı? çok baktım ama bulamadım yerini
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.