Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.951
Cevap
184
Favori
175.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon Prime'da çocuklar için programlar var mıdır (animasyon filmleri, popüler çocuk dizileri, programları vb gibi)?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya yazan pek yokta amazon prime ilk 6 ay 3 euro sonrasında aylık 6 euro birinci sorum neden euro tr de faliyet gösteren bir kuruluş ikincisi netflix gibi paylaşım varmı mesela ben bir tvde aile üyelerimden biri başka evden seyredebilirmi. forumda üyelikle ilgili konu yok sanırım.
  • Aynı hesap eş zamanlı olarak iki kişi tarafından kullanılabiliyor. Tr'de resmi olarak faaliyete geçmediği için fiyatlar euro üzerinden, zaten içeriği de pek değişmiyor. 6 aydan sonra pek yenileme ihtiyacı duymazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easy Ice

    Konuya yazan pek yokta amazon prime ilk 6 ay 3 euro sonrasında aylık 6 euro birinci sorum neden euro tr de faliyet gösteren bir kuruluş ikincisi netflix gibi paylaşım varmı mesela ben bir tvde aile üyelerimden biri başka evden seyredebilirmi. forumda üyelikle ilgili konu yok sanırım.
    içerik şuanlık çok kısıtlı zaten hocam, arkadaşın da dediği gibi aç ilk 6 ay izle ucuza, sonra kapat.

    şimdi kasım ayında apple tv+ ve disney+ geliyor, asıl onları takip etmek lazım.

    disney+ gerçi türkiye'de kasım'da açılacak mı belli değil ama apple tv+ kesin açılacak.
  • TL olarak ödeme yapmak istiyorsanız iphone/apple tv veya android kullanıyorsanız google play store üzerinden 24 TLye abone olabiliyorsunuz. 3 Euro şeklinde almak daha uygun oluyor tabi.

    3 ekrandan izlenebiliyor fakat profil yok ondan izlenenler karışabiliyor. "Web'den veya telefonunuzda, tabletinizde veya belirli Smart TV'lerde Prime Video uygulamasıyla aynı anda en fazla 3 cihazda keyfini çıkarın."
  • Bugün üyeliğim başladı içerik tatmin edici hem film hem dizi açısından netflix kadar iyi hatta belki daha iyi.. Android telefonuma ve fire stick cihazıma kurdum..
    Xray özelliği iyi. İmdb'den bilgileri alması, bölümde kullanılan müzikleri göstermesi güzel özellikler..
    Android ve fire stick ultra HD pc Web browser ve iPhone HD kalite en fazla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 üyelik iki kişi kullanılabildigi söylendiği için, eğer üye olacak arkadaş varsa iki kişi kullanabiliriz. Neden Netflix gibi aile üyeliği tarzında konu açılmadı merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Ryan 2. Sezon Türkçe Altyazılı olarak eklendi
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Bir gün erken gelmiş dün Halloween dolayısıyla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Ryan'in 2. Sezonunu 00:00'dan sonra izlemeye baslamistim. Yani 1 Kasim diye belirtmislerdi, 1 Kasim oldugu an eklemis oluyorlar. Bu arada guzel basladi. Bakalim seyretmeye devam ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cadılar bayramı dolayısıyla 1 gün erken eklediler. 31 Ekimde Türkiye Saatiyle 20:07'de eklenmişti


  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Demek ki fark etmemişim. Bu arada dün gece bitirdim. İlk sezon çok daha iyiydi.
  • Aktif üyeliği olan arkadaşlar bakabilir mi Switched at Birth dizisi var mı orada?

    Netflixde yok. Dizi sitelerinde yok. Torrentde de yarım yamalak. Freeform da Amerika dışından izletmiyor VPN denememe rağmen. Bir diziyi izlemek bu kadar zor olmamalı
  • Teşekkür ederim
  • Ben de yeni üye oldum. Daha çok anime bölümüne ilgi gösteriyorum. İzlemek istediğim çok iyi seriler var ama tr altyazı eklememişler. Eklemediyseniz neden koyuyorsunuz dedirtiyor bana ama acaba altyazı ekleme ihtimalleri olduğu için mi baştan koymuşlar merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEPORTA -- 9 Kasım 2019; 18:42:25 >
  • NEPORTA N kullanıcısına yanıt
    animeler için bilgim yok fakat kendi dizilerinde altyazısız çıkarılan dizilere zamanla altyazı eklediler
  • Bir sorunum var, yeri burası olmayabilir ama yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

    Benim kredi kartım yok. İninal ön ödemeli kartı kullanıyorum. O da kredi kartı gibi geçiyor. Amazon prime a üyelik başlattım dedi ki 7 günlük deneme ücretsiz. sonra başlangıç ücreti 3 euro 6 ay boyunca dedi. 1 haftalık deneme süresi bitti ve " Belirtilen ödeme yönteminizle ilgili bir sorun nedeniyle aylık üyelik ücretinizi tahsil edemedik.

    Ödeme yönteminizi güncellemezseniz Prime Video üyeliğiniz iptal edilir. Prime Video erişimine devam etmek için lütfen Hesabınız sayfasını ziyaret edin ve ödeme bilgilerinizi güncelleyin.
    Dedim nasıl olur. kartın içinde para var. Daha yeni alışveriş yaptım hatta. Netflix bugün ödeme almış üstelik. Neyse dedim şu kartın numarasını yanlış mı girdim acaba diyerek tekrar ödeme bilgisi doldurdum. üyeliği başlattı maili geldi ardından da yine ödeme reddedildi maili geldi ama işin komik ve ilginç kısmı amazon hesabıma giriyorum diyor ki bir sonraki ödemem 1 ay sonra alınacak. İşte bu noktada şaşırdım. Çoktan alması gerekiyor belli bir miktar yoksa ben mi yanlış anlıyorum. Ben para vermek istiyorum adamlar almıyor sanki.
  • NEPORTA N kullanıcısına yanıt
    sorun euro ile işlem sağlandığından dolayı olmuş olabilir. kartınız yurtdışındaki işlemlere açık olmuyor ya da amazonun sistemi inial kartı kabul etmiyor olabilir. google play store veya apple app storedan 24 TLye üye olunabiliyor. 4 tl komisyon alıyor. onunla üye olmayı deneyebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.