Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4'te Hikaye Modu Olmaması Satışlara 'En Ufak Bir Şekilde' Zarar Vermemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Call of Duty: Black Ops 4 bildiğiniz üzere multiplayer, zombi ve battle royale modları ile çıkış yaptı ve seride ilk defa tek oyunculu hikaye modu es geçildi. Hikaye modunun bulunmamasının satışlara hiçbir olumsuz yansıması olmamış gibi görünüyor.

    Amerika Birleşik Devletleri merkezli pazar araştırma şirketi NPD Group analisti Mat Piscatella, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Tek oyunculu hikaye modununun olmaması Black Ops 4'ün çıkışındaki aylık satışlarına en ufak bir şekilde zarar vermedi." diye belirtti.
     
    Daha önce duyurulduğu üzere, Call of Duty: Black Ops 4, çıkış gününde dijitalde Activision'ın şu ana kadarki en çok satan oyunu olmayı başardı ve ilk üç günündeki satışlarından 500 milyon dolardan fazla kazanç elde etti.
     
    Ayrıca VentureBeat'in raporuna göre, Call of Duty: Black Ops 4 Amerika Birleşik Devletleri'nde bu yılın en çok satan oyunu ve Red Dead Redemption II, Far Cry 5 ve Marvel's Spider-Man oyunlarının üzerinde (Dijital satışlar dahil değil, PC satışları dahil değil.)
     
    Activision'ın Call of Duty: Black Ops 4 ile bu derece büyük bir başarı yakalamış olması gelecek oyunlarında hikaye modu olup olmamasını etkiler mi orasını tam olarak kestirmek zor. Ancak 2019'da çıkacak Call of Duty oyunu Infinity Ward tarafından geliştiriliyor ve açılan senaryo yazarı iş ilanı hikaye modunun olacağını işaret ediyor. İlk söylentiler de Infinity Ward'un Call of Duty: Modern Warfare 4 üzerinde çalıştığı yönünde. Activision Call of Duty 2019 hakkında henüz hiçbir resmi açıklamada bulunmadı.



  • Hikaye modu yok fakat dolu dolu 3 oyun modu var. Hikaye modlu çıkan BF5'in hikaye modunun ne alemde olduğu görünüyor. Yanlış anlaşılmadan söyleyeyim. Hikaye moduna gram karşı değilim. CoD ilk olarak BF ile karşılaştırıldığı için böyle diyorum. Yoksa ben de sirkeli RDR 2, Gow gibi oyunlar görmek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod oynanışı ile battroyal gerçekten cuk oturmuş,Benim için en iyi online rekabetçi oyun kemerini overwatch dan alamasada çok keyif alarak oynuyorum, özellikle rakibi bf5 e göre uzak ara daha keyifli, bf4 den sonra dice hep boş yaptı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 23 Kasım 2018; 14:43:11 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bf5 in yanında çöp kalır amerikan bebelerinin oyunu cod.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bu şekilde oyunu aldılar, bir daha da oyundan hikaye beklemesinler.
    Alanlar da kına yaksın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben almadım..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BF cod hep aynı sanki dlc gibi his veriyor iki serinin oyunlarıda bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 23 Kasım 2018; 17:8:16 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Call of duty nin gerçek yapımcıları ea nın elinde saçma sapan titanfall ve yeni star wars oyunu geliştireceklerine cod mw 2 nin devamı oyunu başka bir isim altında yayınlasalardı bu çöp cod çoktan tarih olmuştu.
  • ben aldım ama olmadığını bilmiyordum. bu dönemde kimse tek başına oynamak istemiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    ben aldım ama olmadığını bilmiyordum. bu dönemde kimse tek başına oynamak istemiyor.


    kimse tek başına oynamak istemiyor.
    Witcher 3 ? rdr 2 ? gow ? horizon ? spiderman ? assassins creed ? detroit ? tomb raider ? uncharted ? skyrim ?
    kimse tek başına oynamak istemiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bana göre piyasadaki en iyi online oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu sene codu tercih ettim memnunun bf kabak tadı verdi artık

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Başlığa gelip "Beyfeğğ abi" diyenler genelde kendi sevdikleri oyunlar yüksek puan ortalaması tutturunca "Metacritic 95 abiiiiğ" diyen tipler nedense. Bu durumda da bakalım Metacritic ortalamalarına (BO4-84 ve BFV-75) Ne oldu metacritic olayı işinize gelince mi geçerli yoksa ? İki oyunu da oynamadığınızı zaten biliyoruz yapılan sığ anti cod yorumlarından ancak bu sene iki oyunu da yıllardır oynayan birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebileceğim şey COD'un Battlefield'ın çok önünde olduğu. Bakın BFV BF1'den bile çok daha geride bir oyun, grafiksel açıdan da, detay vs. açısından da. Cod için hikaye modu yok belki ama en azından adamlar oyunu çıkış zamanında tam olarak çıkarabiliyorlar bu da çok önemli bir başarı. Online modlara eklenen akıcı dinamikler vs. oyun çok geliştirmiş kendisini son yılların en iyi COD oyunu. Ki satışlar da bunu destekler nitelikte zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Call of duty nin gerçek yapımcıları ea nın elinde saçma sapan titanfall ve yeni star wars oyunu geliştireceklerine cod mw 2 nin devamı oyunu başka bir isim altında yayınlasalardı bu çöp cod çoktan tarih olmuştu.
    Titanfall 2'nin hikaye modunu bir oyna istersen oynamadıysan, hikayesi olsun, multisi olsun bence bu oyun hiç bir zaman saçma sapan olmadı. Tek eskisi yanlış zamanlarda piyasaya sürülmesi oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 24 Kasım 2018; 21:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod hızlı bir oynanışa sahip. Ben bu anlamda rahat takılabileceğim, BF serisini tercih ederim, ediyorumda.

    Zaten bu iki oyuna da bence artık hikaye modu falan koymasınlar.

    Zorlama 5-6 saat hikaye olsa ne olr olmasa ne olur.

    Hikaye isteyenin artık hemen hemen tek alternatifi rpg oldu gibi %85.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kataaay

    Başlığa gelip "Beyfeğğ abi" diyenler genelde kendi sevdikleri oyunlar yüksek puan ortalaması tutturunca "Metacritic 95 abiiiiğ" diyen tipler nedense. Bu durumda da bakalım Metacritic ortalamalarına (BO4-84 ve BFV-75) Ne oldu metacritic olayı işinize gelince mi geçerli yoksa ? İki oyunu da oynamadığınızı zaten biliyoruz yapılan sığ anti cod yorumlarından ancak bu sene iki oyunu da yıllardır oynayan birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebileceğim şey COD'un Battlefield'ın çok önünde olduğu. Bakın BFV BF1'den bile çok daha geride bir oyun, grafiksel açıdan da, detay vs. açısından da. Cod için hikaye modu yok belki ama en azından adamlar oyunu çıkış zamanında tam olarak çıkarabiliyorlar bu da çok önemli bir başarı. Online modlara eklenen akıcı dinamikler vs. oyun çok geliştirmiş kendisini son yılların en iyi COD oyunu. Ki satışlar da bunu destekler nitelikte zaten.

    Bütün bunlar bo 4 ve türevi son codların çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor
  • Bütün bunlar sizin kolsuz olup FPS oyunu oynama yoksunu olmanız ile açıklanabilir ya da ikinci ihtimal hiç FPS oyunu oynamamanız ile. Oynamadığınız ya da oynayamadığınız bir şey hakkında ağlayarak yorum yapmak da ayrı komedi. Hoş siz ne kadar ağlarsanız, boş yaparsanız yapın, seri WWII ve BO4 ile doğru yola girdiğini satışlar ile kanıtladı zaten. Daha da satar BO4 çünkü çok doğru yönetiliyor oyun. IW ve BO3 ne kadar kötü oyunsa BO4 ve WWII de o kadar başarılı oyun oldu. Ama özellikle BO4 üzerindeki boş yere harcanan hikaye görevi kısmı yükünü de atarak çok gelişmiş bir oyun olarak çıktı karşımıza. Bu politikanın ne kadar başarılı olduğunu Rainbow Six Siege ve Overwatch örneklerinden de görebilirsiniz. Yapımcılar sadece online üzerine odaklanınca ortaya çok daha başarılı ve dengeli, rekabetçi bir online oyun çıkıyor ortaya. Ha bu arada ben hikayeli oyunları sever, oynarım ama özellikle son cod oyunları kadar zorlama ve gereksiz hikayesi olan oyunlar oynayacağıma gelişmiş online içerikleri tercih ederim. Bu oyunları alma amacımız bu çünkü. Çoğunluk da benim gibi düşünüyor ki satışlar artmış azalacağına.
    quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: kataaay

    Başlığa gelip "Beyfeğğ abi" diyenler genelde kendi sevdikleri oyunlar yüksek puan ortalaması tutturunca "Metacritic 95 abiiiiğ" diyen tipler nedense. Bu durumda da bakalım Metacritic ortalamalarına (BO4-84 ve BFV-75) Ne oldu metacritic olayı işinize gelince mi geçerli yoksa ? İki oyunu da oynamadığınızı zaten biliyoruz yapılan sığ anti cod yorumlarından ancak bu sene iki oyunu da yıllardır oynayan birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebileceğim şey COD'un Battlefield'ın çok önünde olduğu. Bakın BFV BF1'den bile çok daha geride bir oyun, grafiksel açıdan da, detay vs. açısından da. Cod için hikaye modu yok belki ama en azından adamlar oyunu çıkış zamanında tam olarak çıkarabiliyorlar bu da çok önemli bir başarı. Online modlara eklenen akıcı dinamikler vs. oyun çok geliştirmiş kendisini son yılların en iyi COD oyunu. Ki satışlar da bunu destekler nitelikte zaten.</blockquote>
    Bütün bunlar bo 4 ve türevi son codların çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim favorim rainbow six ondaki hava hiç birinde yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.