Şimdi Ara

erdoğanın cumhuriyete yapmaya çalıştığı aynen budur (Tarihten notlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • akp TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni bolmek ıcın israil ve abd tarafından kurulmus bir cetedir..bop buyuk ortadogu projesinin türkiye ayagıdır

    erbakan ın 1993 te yaptıgı konusmayı izleyin
  • Akp ulkenin nabzini cok iyi yoklayan bir parti ve bu iste cok basarili. Cahil kesim allah peygamber duymak istiyor, diger ulkelere kafa tuttugumuzu gormek istiyor. Akp ne yapiyor? Hemen yalan haberler, yanlis ceviriler ile sanki avrupa ulkelerine amerikaya kafa tutuyormusuz gibi gosteriliyor tabiki gercekler cok farkli.

    Sonra geliyor rabialar allahlar peygamberler. Insanlar saniyor ki 2 lafindan 1i allah, peygamber olan namusludur adaletlidir guvenilirdir. Hayir tam tersi malesef 2 lafindan 1i allah peygamberse uzaklasacaksin.

    Bu iki kesim makarnaya komure ve yalan dolana oy veren kesim ki en cok acidigim kesim vur kafasina al lokmasini yazik eline gecen birseyde yok.

    Diger kesim biraz daha akilli, yandas kesim. Bunlar ihale alir paravan sirket kurar para aklar, milyonlari fincan takimina gomer, baskenti curasik park yapar filan. Bunlari anliyorum ellerine hayatlarinda goremeyecekleri kadar para geciyor ve guzel bir hayat yasiyorlar.

    Cozum nedir? Cozum bu iki grubun kokunu kurutmak en azindan sayilarini azaltmaktir. Ilk gurubu egitmeniz bilgilendirmeniz ikinci gurubuda yargi onune cikartmaniz lazim. Bunlari yapamazsaniz gecmis olsun sonunuz Romadan kotu olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Adamlar karma eğitime bile karşı cami yapıyor okul yapıyor hiç demiyor eğitime yatırım yapıyım diye ama Diyanet bütçesini bilmem kaç arttiriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir an kürsüde millete sesleniyorumuşum gibi hissettim.Teşekkürler.Hikayeler ve alıntılar için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

    Sorgulamadınızdan sonrasını okumasım, tövbe estağfurullah ne sorgulaması hocam, reisi sorgulayıp ahiretini yakıp sonsuza kadar cehenneme gitmeyi planlıyorsunuz herhalde, Kuran-ı Kerim’in maddesi Türkler reisi sorgulayamaz sorgulaması teklif dahi edilemez



    Kusura bakmayın ben sizin gibi reisi sorgulayıp Allah’ı karşıma alamam şirk koşamam, reis ne diyorsa haklıdır kesinlikle bir bildiği vardır yaptıklarının hepsi doğrudur



    Ben bir müslüman olarak mercedes alamayacam cennete gidince alacam, bu dünyada devlet büyükleri mercedes alacak bendr onlara bakacam onların mutluluğuyla mutlu olacam.





    Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki beni bu ülkede yaratmış yetmemiş gibi bu liderleri göndermiş, en kötüsü benim yaşadığım zamana denk gelmiş.





    Neyse böyle işte.
    Kuran-ı Kerim'in maddesi olmaz ayeti olur, insanların eksikliğine yanlışlığına dikkat çekmek isterken eğlenip dalga geçtiğiniz kutsal kitaplar yerine başka varlıklar kullanınız.




  • Rome dizisini tavsiye ederim.

    Umarım yapmaya çalıştığı da gerçek olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lagun@

    Kuran-ı Kerim'in maddesi olmaz ayeti olur, insanların eksikliğine yanlışlığına dikkat çekmek isterken eğlenip dalga geçtiğiniz kutsal kitaplar yerine başka varlıklar kullanınız.

    Alıntıları Göster
    Söylediğin için sağol hiç biliyordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sürekli bunu düşünürdüm arkadaş yazmıs eline saglık ee osmanlı torunuz osmanlıda müslümüman romaydı sonuçta(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Cumhuriyeti kurtarmak istiyorsanız, ilk şart: Demokrasi çığırtkanlığını bırakacaksınız.
    Vergisiz temsil olmaz. Yalnız bu dediğim vergi, 'elini taşın altına koymak' diyeti manasındadır. Yoksa, başkasının terekesine su taşıyan vergi ile anca kendi mezarınızı kazarsınız.
    Cumhuriyet yetkinlerin temsilidir, demokrasi ise meczupların. Ortak kullanımdan demokrasiyi silip, cumhuriyet gururunu yerleştirmeden hiç başımıza gelenlere üzülmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

    Bende sürekli bunu düşünürdüm arkadaş yazmıs eline saglık ee osmanlı torunuz osmanlıda müslümüman romaydı sonuçta(!)
    Evet osmanlı ile bizans ve roma birbirine benzerdir sistemler doğrultusunda yoksa bu kadar uzun süre varlık gösteremezlerdi tek farklılık din biri müslüman diğeri hristiyan onun dışında birimler sistemler hep aynı birbirine uydurulmuş.
  • Bu dediğin yanlış, ne zaman Osmanlı adli cezaları idari cezaya çevirmiştir, o zaman Bizans etkisi boy göstermiştir. İdari cezası ne demek? Para cezası demek, rüşvet demek, Araplık demek, cahiliye demek, yapanın yanına kar kalması demek.

    Bizans da rüşvet ve halk ayaklanmasını kanla bastırmaktan ihtişamını yitirmiştir. Sen 25,000 kişiyi kesip aynı şaşaayı bir daha yaşayamazsın.

    Aleviler sevmez ama Yavuz çok edepli bir yöneticidir. Yeniçerileri isyana cesaretlendiren veziriazamın kafasını uçurmuştur; o dönemde vakitli adalet bunu gerektirmiştlr.

    Roma da fanatik Yahudilerle bir olmaktan yıkılmıştır; 250,000'er er birbirini buğday biçer gibi biçemez! Buna uygarlık değil, hayvanlık denir. Tevekkili de olan olmuştur.

    Bize de bu hatalardan ders çıkarmak düşer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 8 Aralık 2018; 20:8:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.