Şimdi Ara

vLog: Saç ektirdim | Bütün detaylarıyla saç ekimi nasıl yapılır bu videoda (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
39
Favori
32.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir gördüğüm en faydalı konulardan.

    Şu an için ihtiyaç olmasada 3-5 sene sonra benimde ihtiyacım olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cant Let Go

    O iğne deri altına girince bi duraksamadım değil ben de düşünüyorum ilerleyen zamanlarda ufak bi ekim valla nasıl mesut hocam ağrı acı hiç hissetmedin mi?
    Ben de izlerken fena oldum 😀 bende ağrı acı olmadı ama hayatımda alkol ve benzeri hiç bir uyuşturucu madde kullanmadım. Bu yüzden anestezi daha etkili olmuş olabilir.

    Olay kişiden kişiye değişiklik gösterecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gönlümüzün prensi zaten çok sempatik adamsın bir de saç olunca yerler seni burada Şaka maka Enis bunun acısını fena çıkarır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun Mesut Bey. Gayet Detaylı Bir Video Tebrik Ederim. Size En Kötü İhtimalle 3 Numara Makie Traşı Dahi Yakışır Diyorum. Yüz Hatlarınız Uygun Tabiki Dileğimiz LÜLE LÜLE Saçlarınız Olsun.

  • Benim de saçlarım 20'lerimde iken oldukça gürdü,gerek yılların hunharca jöle,wax kullanımı ve deformasyonu,gerekse yaş ilerleyince (35+)ara ara seyrelmeler baş gösterebiliyor,özel zamanlarda az biraz saç fiberi kullanıyorum ve seyrelen alanlara uyguluyorum ve gayet güzel istediğim etkiyi alıyorum.


    Geçen aylarda ciddi manada bu tip saç ekim operasyonuna ihtiyacı olan ve saçı ruhsal sorun eden bir arkadaşım yaptırdı,bekliyor bakalım çıkacak sonucu,o da 6000 tl bandında bir para harcadı bu iş için.
  • Geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız güzel olur. Takip edicem konuyu.

    Çizgiyi neden çok geriden belirlediler? Donör bölgeye çok müdahele etmemek adına mı?
  • Öncelikle geçmiş olsun. Yeni saçlarınız da hayırlı olsun. Benim de çok isteyip ancak etraftaki çim adamları gördükten sonra vazgeçtiğim bir konu bu.

    Benim sizlerden ricam şu, ekim için misal 6000TL para verdiniz. Peki bu ücretin içine hastaneye gidip yıkatma işi, ilaçlar, diğer bakımlar vs dahil mi? Kaba tabirle anahtar teslim bu işin maliyeti nedir? 100TL ye mürekkep yazıcı alıp sonrasında kartuşuna 150 TL vermek gibi bir şey yok değil mi ortada :)

    Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

    Bu arada ben acıbademde bu işin yapıldığını bilmiyordum. Açıkçası bu tarz işlemlerin tam teşekküllü hastanelerde yapılması önemli. Hastada oluşacak ani değişikliklere en azından hemen müdahale edilebilir düşüncesindeyim.

    Tekrar geçmiş olsun. Kafa yapım, saç tipim ve kellik durumum sizinki ile o kadar benzer ki süreci belki de herkesten daha dikkatli takip ediyorum.

    Görüşmek üzere.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım saçlarının dökülmesi durur böyle bir şeye ihtiyacın olmaz ama ihtiyacın olursa Allah ömür verirse örnek çalışma ortada olacak :D

    Alıntıları Göster
    Rica ederim. Umarım durur bizim sülalede her çeşit insan olduğu için hangisine çekeceğini bilmiyorum. Mesela babamın babası 87 yaşında ama saçları var fakat babamla benim saçlar yanlardan açık, dayılarımın ikisinin de üstler komple yok. Büyük risk:D

    Birde son olarak birşey sormak istiyorum. Ense kısmından saç alıyorlar ve ön tarafa dikiyorlar ya. O arkadan aldıkları tellerin olduğu yerden saç çıkıyor mu tekrar? Yoksa oralar boş mu kalacak? Gerçi boşluk kalmaz çünkü ensede saçlar biraz uzadı mı anında örter. Yanları makine ile 3 numara değil 5 numara ile aldırırsınız:)
  • İndirim Ankara Acibadem icin de gecerli olacak mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut hocam boş olan kısma 5000 saç kökü eklenmiş bu sayı az değil mi

    Diğer bi sorum boş olan kısım zaten döküldüğü için açılmış şimdi buraya ekilen köklerde kısa sürede ya 3-5 senede tekrar dökülmez mi.sonuçta o bölgede saçın dökülmesine neden olan bi durum var.5000 saç kökünün dökülmesi de çok uzun sürmez gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Çok değil 4-5 gün sonra 10 günlük süreç tamamlanacak. Bir video çekip durum raporu veririm :D

    Alıntıları Göster
    Benim arkadaşımda oldu akasya taraflarında bir yerde(istanbulda yaptıysanız), fark olucak mı merak ediyorum. Onun 5-6 ay oldu heralde şuan normal gözüküyor saçları.
  • Takipteyim. Gerekirse
    İstanbul'a da giderim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saçın ön bölgesindeki köklerle arka yani enseye yakın olan bölgesindeki köklerin kök boyutları ve dayanıklıkları farklıdır dikkat ederseniz kel olan insanlarda saç ne kadar dökülürse dökülsün ense bölgesindeki saçlar sabit bir şekilde kalmıştır işte bu yüzden oradan alınıp ekilen saçlar sonraki süreçte dökülme eğilimi göstermezler çünkü daha gü.lü köklere sahiptirler.

  • Olaya mantık açısından bakmak gerekirse, saçın dökülme sebebi artık orda durmak istememesi. Sen diyorsun ki hayır, seni buraya ekeceğim ve burda duracaksın. Şahsen benim de baya bi saçım dökülmüş durumda ama hiç sorun etmiyorum, tam tersi gayet normal bir durum olarak değerlendiriyorum. Zaten ne kadar kendi saçın olsada orda olmaması gereken bir şey gibi duruyor. Ben yaptıracak olanların iyi düşünmesini tavsiye ediyorum.
  • Güzel bir konu olmuş ayrıca olayı detayları ile paylaşmanız ayrı bir güzellik katmış. Umarım en iyi sonucu alırsınız, açıkçası sizin saçların git gide azalışı benim de dikkati çekmişti :) doğru bir karar vermişsiniz. Geçmiş olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAÇ EKİMİ YAPTIRMIŞ 8 10 KİŞİ GÖRDÜM BAŞLARDA GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA 6 7 AY SONRA ÇİM ADAM GÖRÜNÜMÜ ALIYORLAR :) İNŞALLAH O ARKADAŞLAR GİBİ GÖRÜNMEZSİNİZ.

  • TIRAZLI kullanıcısına yanıt
    Çevremde çok var. Söylemeseler ektirdiklerini anlamam :) bu çim adam muhabbetini anlamıyorum bu yüzden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) konu işe yararsa ne mutlu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Bakalım süreci birlikte göreceğiz 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.