Şimdi Ara

Modem Önerisi Hakkında (Usb Girişli )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bina ve mahallemde VDSL hizmeti alabileceğimi öğrendim ve başvuruda bulundum.

    Şimdi öncelikle adsl modemim çöp oldu ve yeni bir modem bakıyorum. Dün asus dsl n16 sipariş ettim fakat biraz araştırınca USB çıkış olan bir model alıcam.

    Kısaca bu modemlerle ilgili olarak yazıcı bağlanabileceği ve aynı ağa bağlı diğer cihazların da baskı alabileceğini duydum. Ayni zamanda harici hdd takılarak veri paylaşımı ve pc kapalı iken de harici hddye dosya indirebileceğimi duydum

    Pc kapalıyken download konusunda pek teknik bilgim yok. Değerli görüşlerinizi rica ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 2 Aralık 2018; 17:41:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende Türknet ile Airties 5650 kullanıyorum. Yaklaşık 32 megabit hızında internet alabiliyorum, 35 lik paketten. Medya sunucu yönünden tavsiye ederim. Ama pc kapalıyken torrentten film indirme olayı sıkıntılı. Modemde yerleşik Bittorrent desteği var, ama oldukça eski bir sürümü olduğu için çok sık kopuyor. Yani sen akşamdan torrenti koyuyorsun, ama 10 dakika sonra kesilmiş sabah bakınca görüyorsun. Modeme bunun için yazılım güncellemesi de gelmiyor uzunca zamandır. Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.

    Medya sunucu olayına gelince, modeme bağlı 2tb harici hdd içindeki filmleri, smart tv, bilgisayar ve ağ destekli vlc player ile android cihazlarımdan izleyebiliyorum. Sorunsuz bir modem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.