Şimdi Ara

Ergenekon ve Balyoz Kumpasları Şehitleri, Yandaş Basın Yazmaz Bunları (Kuddisi Okkır, Ali Tatar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
7
Favori
26.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ergenekon davasının savcısıyım diyenlerin, Zekariye Öz'ün heykelini dikenlerin hesap vermediği şu ülkede bu kumpaslarda şehit düşenleri saygı ile anıyorum. Şehitlerdir çünkü kirli terörist ittifakı bu ölümlere sebep olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara leke olarak geçti. Dağılan aileler, intihar eden subaylar, evlerindeki pirincin içine kadar aranan asker aileleri...

    Ergenekon ve Balyoz Kumpasları Şehitleri, Yandaş Basın Yazmaz Bunları (Kuddisi Okkır, Ali Tatar)




    Ergenekon Kumpası (275 sanık 2007-2015)


    Kuddusi Okkır: Ergenekon finansörü olarak itham edilen işadamı 20 haziran 2007’de tutuklandı ve 2008 nisan ayında akciğer kanseri olduğu anlaşılınca hastaneye kaldırıldı. dava iddianamesi tamamlanmadan kanser olan okkır, 1 temmuz 2008 tarihinde hastalığı nedeniyle serbest bırakıldı fakat 5 gün sonra, cezaevinde hayli ilerleyen hastalığına dayanamayıp yaşamını yitirdi.

    Ergenekon ve Balyoz Kumpasları Şehitleri, Yandaş Basın Yazmaz Bunları (Kuddisi Okkır, Ali Tatar)


    Türkan Saylan: Ömrünün büyük bölümünü köy köy dolaşıp dönemin belası cüzzam hastalığına karşı savaşarak geçiren ardından çağdaş yaşamı destekleme derneği'ni kurarak bir çok yoksul öğrenciye burs imkanı sağlayan hayırsever doktor türkan saylan "misyoner" ve "bölücü terörist" iftiraları ile ergenekon sanıkları arasına girdi. evine baskın yapıldıktan ve evraklarına el konulduktan 1 ay sonra 18 mayıs 2009 tarihinde yaşamını yitirdi.

    Ali Tatar: Amirallere suikast düzenleyeceği iddiası ile tutuklanacağı bildirilen ve bu ithamı gururuna yediremeyen bir kız çocuğu olan yarbayımız kararı öğrendikten sonra 20 aralık 2009 tarihinde intihar etti.

    Ergenekon ve Balyoz Kumpasları Şehitleri, Yandaş Basın Yazmaz Bunları (Kuddisi Okkır, Ali Tatar)


    Doğan İlhan: Amirallere suikast soruşturmasına adı geçen deniz yüzbaşı, 21 eylül 2010'da evinde ölü bulundu. Yarbay ali tatar'ın yakın arkadaşıydı. Bu yüzden adı tatar'ın intihar mektubunda geçiyordu. ölümü kayıtlara intihar olarak geçti.

    Berk Erden: Ergenekon kumpasında kendisinin ve ailesinin özel hayatı ile ilgili bilgiler geçen kurmay albay 08.02.2010 tarihinde beylik tabancasıyla intihar etti.

    Engin Aydın: Ergenekon davası kapsamında 7 ocak 2009 tarihinde gözaltına alındı ve 11 ocak 2009'da tutuklanarak cezaevine gönderildi. aydın, avukatlarının tutukluluğa yaptığı itirazın kabul edilmesi üzerine 11 gün tutuklu kaldıkları silivri cezaevi'nden tahliye edildi. akciğer kanserine yakalandığı öğrenilen ve uzun süredir kemoterapi tedavisi gören aydın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. silahlı terör örgütüne üyelikle suçlandı.

    İlhan Selçuk: cumhuriyet gazetesi başyazarı selçuk 21 mart 2008 tarihinde "örgütün üst düzey yöneticisi olmak" suçlamasıyla gözaltına alındı, 2 gün sonra serbest bırakılıp tutuksuz yargılanmasına devam edilse de, kısa bir süre içinde rahatsızlanarak 6 haziran 2010 tarihinde vefat etti.

    Erhan Göksel: Daha önce bir çok başbakana danışmanlık da yapan verso araştırma şirketin sahibi göksel dava sürecinde 2009’da gözaltına alındıktan sonra iflas etti ve 21 mayıs 2010 tarihinde amerika birleşik devletleri’nde bir otel odasında ölü bulundu.

    Uçkun Geray: 2008 yılında tutuklanan prof. dr. uçkun geray 30 ocak 2009 yılında organ ve solunum yetmezliği nedeniyle öldü. geray ayrıca işçi partisi merkez karar kurulu üyesiydi.

    Abdulkerim Kırca: terör örgütü ile mücadele sırasında yaralanarak malul olan ve yaşamını tekerlekli sandalyede geçirmek zorunda kalan devlet övünç madalyalı emekli kurmay albay ergenekon davasında silahlı çete kurmak ve cinayet suçundan yargılanınca 19 ocak 2009 yılımda intihar etti.


    Balyoz Kumpası (236 sanık 2010-2014)

    Murat Özenalp: Balyoz davasından darbeye teşebbüsten 16 yıla mahkum olan kurmay albay murat özenalp, mamak askeri cezaevi’ne açık görüşe gelen ve ’gizli görevde’ olduğunu söylediği kızı duru ile oyun oynarken fenalaşarak yere düştü. gülhane askeri tıp akademisi’ne (gata) kaldırılan özenalp, 1 mayıs 2014'te hayatını kaybetti.

    Ali Tarık Akça: İstihbarat okulu’nu birinci, harp akademisi’ni üçüncü olarak bitirmiş; tsk, nato ve mit’te görev yapmış, sayısız takdirname almış bir türk subayı. 9 nisan 2012 günü öğle saatlerinde ankara’da fevzi çakmak 2 sokak’taki ofisinde ölü bulundu. henüz 50 yaşındaydı. 2005’te emekli olmuştu. kurduğu bir şirketle askeri ihalelere giriyordu. akça’nın yüklü miktarda borcu olduğu ve bu nedenle intihar ettiği açıklandı(!)

    Cem Aziz Çakmak: Balyoz davası sanığı olarak tutukluyken yakalandığı kanser hastalığıyla mücadele eden emekli tuğamiral cem aziz çakmak, 3 temmuz 2015'te hayatını kaybetti.


    Diğer Kumpaslar

    Kaşif Kozinoğlu: Mit asya bölgesi müşavirliği yapan kozinoğlu, hanefi avcı ile birlikte odatv davasında yargılandı, 2011 yılında silivri cezaevi'nde vefat etti.

    Fahri Aydın: Şikayet üzerine kendi adına açılan sahte facebook hesabındaki paylaşımlar ve imzası taklit edilerek, sahte bir belge düzenlendiği için hakkında tahkikat yapılan karacı pilot albay aydın beylik tabancası ile kafasına sıktı ve 55 gün verdiği yaşam mücadelesine 25 temmuz 2015 tarihinde yenik düştü.

    Mehmet Haşimoğlu: 28 şubat kumpası 3. dalga soruşturmasında göz altına alınıp mamak cezaevi’ne gönderilen ve rahatsızlanınca gata’da tedavi altına alınan topçu albay, 14 ağustos 2012 tarihinde hastanede vefat etti.

    kaynak:https://odatv.com/onlari-bu-dava-oldurdu-2106101200.html


    Bonus: Mehmet Ali Çelebi'nin Efsane Ergenekon Davası Konuşması




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 3 Aralık 2018; 22:15:31 >



  • Bu kumpaslarda Türk askerlerinin tutuklanmasını,üç-beş el bombasından yola çıkılarak generallerin,paşaların tutuklanmasını,cemaat kanallarından ağızlarından salyalar akıtarak Türk askerine nefret kusanları,''Bu davalarla Türkiye bağırsaklarını temizliyor'' diyenleri gördükçe dehşete düşerdim.Emin olun 1919-1922 yılları arasındaki İstanbul basını bile 2007-2013 yılları arasında Ergenekon,Balyoz,Askeri casusluk vb kumpas davaların gazeteciliğini yapanlardan daha şereflidirler.Bu kadar karanlık bir dönem Türkiye Cumhuriyeti tarihi döneminde emin olun hiç olmamıştır.O zamanlarda bu davaların kumpas olduğunu anlatmaya çalışırdık faka o dönem ''Ergenekoncular tutuklanıyor,darbeciler tutuklanıyor'' şeklinde havalara uçan,İlker Başbuğun bile müebbet hapis cezası almasından dolayı sevinçten kendilerinden geçen iktidar partisi yandaşları tarafından ''Ergenekoncu,darbeci'' yaftası yerdik.Aynen şimdi işlerine gelmeyen herkese ''Fetöcü'' dedikleri gibi...

    Tek bildiğim bu dönem Türk tarihine kara bir leke olarak geçti...İnanın bunu yapanlar tarihte nefret ile anılacaklardır.Ayrıca burada bizlere ''Muhalefet yeni birşey bulamadığı için eskileri çıkartıyor'' diyen iktidar yandaşı kişilere cevap bile vermeyin.Bunu diyenler bundan on sene önce Ergenekon davalarını destekleyen,intihar eden insanlar için ağza alınmayacak sözler söyleyen,Genelkurmay başkanının müebbet hapis cezası almasına sevinen kişiler olduğunu unutmayın.Bu tür yobaz kafalar sadece kendi şahsi istikballerini düşünürler.Onlar için kul hakkının zerre değeri yoktur.Sadece kendi çıkarları vardır.Bundan bir on sene sonra olaki cemaat ile barışırlarsa cemaate ilk övgüler dizecek olanlarda yine bunlardır...Bu nedenle bu yobaz kafalara,bir çizgisi olmayan insanlara birşey anlatmak sadece zaman kaybıdır ...
  • Vicdan dinle gelmez. Bunu, bazılarımız yaşayarak; bazılarımızsa ölerek gördü.
  • Toprakları bol olsun. Unutmadık, unutmayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son derece büyük ve çirkin olaylardı , o olaylara sebep olanların en kısa zaman da cezalarını bulmalarını dilerim , ülkesini ve cumhuriyetini seven insanların , bu canice olayların sorumlusu olan ve onları destekleyenlerden çok daha fazla olduğunu biliyorum ve görüyorum , bu rezil dönem de bitecek elbette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 3 Aralık 2018; 17:49:31 >
  • Ruhları şad olsun .Bu saatten sonra cemaatler tarikatlar ve bir takim yapilanmalar yok edilmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toprakları bol olsun, huzur içinde uyusunlar.

    Bu ülke bu rezilliği, kepazeliği yapanları unutmaz. Ah var ah, beddua var üzerlerinde !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Aralık 2018; 18:7:43 >
  • Ah ile, beddua ile, Allah'a havale etmek ile, hakkını helal etmemek ile, hiçbir halt olmadığını olmayacağını anlayamıyor bizim insanımız. Bu konu altında yazılanlardan ben bunu görüyorum. İşi Allah'a bırakmayın, öbür dünyada ödeşiriz yok. Tespit edeceksin, affetmeyeceksin, yok edeceksin... Bu kadar basit. Sonra bırakın Allah sizi affetsin onlara yaptıklarınız için, onları değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ergenekon’un savcısına sormak lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi hainlerin yaptıkları işte burada. Sözde kandirilmislar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binali Yıldırım: "Ergenekon, Balyoz sapına kadar vardı ama FETÖ tarafından sulandırıldı"

    bu sözü 15 temmuzdan sonra söyledi.
  • Noldu bu işin siyasi savcısına? Kimin umrunda yitip giden canlar? Bu ülkeden bi halt olmaz abi, olmaz. Önüne bi tutam ot ver, sırtına yükle 100 kiloyu. Şükrede şükrede, sürüne sürüne yaşayıp gebersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna katil demiyoruz buna biz. Oğluda ehliyetsiz adam öldürdü, örtpas etti ya. babadan oğula nesil bunlar.
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Siyaseten verilmiş bir karar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kumpaslarda Türk askerlerinin tutuklanmasını,üç-beş el bombasından yola çıkılarak generallerin,paşaların tutuklanmasını,cemaat kanallarından ağızlarından salyalar akıtarak Türk askerine nefret kusanları,''Bu davalarla Türkiye bağırsaklarını temizliyor'' diyenleri gördükçe dehşete düşerdim.Emin olun 1919-1922 yılları arasındaki İstanbul basını bile 2007-2013 yılları arasında Ergenekon,Balyoz,Askeri casusluk vb kumpas davaların gazeteciliğini yapanlardan daha şereflidirler.Bu kadar karanlık bir dönem Türkiye Cumhuriyeti tarihi döneminde emin olun hiç olmamıştır.O zamanlarda bu davaların kumpas olduğunu anlatmaya çalışırdık faka o dönem ''Ergenekoncular tutuklanıyor,darbeciler tutuklanıyor'' şeklinde havalara uçan,İlker Başbuğun bile müebbet hapis cezası almasından dolayı sevinçten kendilerinden geçen iktidar partisi yandaşları tarafından ''Ergenekoncu,darbeci'' yaftası yerdik.Aynen şimdi işlerine gelmeyen herkese ''Fetöcü'' dedikleri gibi...

    Tek bildiğim bu dönem Türk tarihine kara bir leke olarak geçti...İnanın bunu yapanlar tarihte nefret ile anılacaklardır.Ayrıca burada bizlere ''Muhalefet yeni birşey bulamadığı için eskileri çıkartıyor'' diyen iktidar yandaşı kişilere cevap bile vermeyin.Bunu diyenler bundan on sene önce Ergenekon davalarını destekleyen,intihar eden insanlar için ağza alınmayacak sözler söyleyen,Genelkurmay başkanının müebbet hapis cezası almasına sevinen kişiler olduğunu unutmayın.Bu tür yobaz kafalar sadece kendi şahsi istikballerini düşünürler.Onlar için kul hakkının zerre değeri yoktur.Sadece kendi çıkarları vardır.Bundan bir on sene sonra olaki cemaat ile barışırlarsa cemaate ilk övgüler dizecek olanlarda yine bunlardır...Bu nedenle bu yobaz kafalara,bir çizgisi olmayan insanlara birşey anlatmak sadece zaman kaybıdır ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 4 Aralık 2018; 10:36:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.