Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
10
Favori
126.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravalond

    Geçen hafta benimde şöyle birşey başıma geldi .

    Üst komşum türk telekomda çalışıyor . Kendisine netimden şikayet ettim , 16 mbit ödediğim nete 8 mbit olarak geri alıyorum ne saçma birşey felan bu dedim.

    Üst komşum bizim burdaki bağlantı 12 mbit e kadar çok rahat kaldırıyor Türk telekom müşteri hizmetlerini ara arttırsınlar dedi. Ardından aradım müşteri hizmetleri ve durumu anlattım. Çalışan bayanın bana dediği beyefendi sizin orası 16 mbit desteklemiyor o yüzden 8 mbit alıyorsunuz dedi. Bende o halde 12 mbit e çıkarın üst komşum türk telekomda çalışıyor kendisi bu şekilde söyledi dediM. O şekilde birşey yapmamız mümkün değil deyip görüşmeyi sonlandırmaya çalıştı. Ben fazla ısrarcı davrandım en sonunda beni takım liderinize bağlarmısınız onunla görüşmek istiyorum dedim. Böyle birşeyin yapılamıcağını söyledi. Zar zor takım liderine bağlanmaya ikna ettim . ( şikayet kaydı oluşturun tehtidi ile . )

    Arkasından takım liderine bir kez daha konuyu anlattım , eğer 12 mbit desteklediği halde 8 mbit vermeye devam ederseniz , şikayet kaydı oluşturup gerekli tüketici mercilerinede şikayette bulunacağı mı söyledim. Takım liderinin verdiği cevap şu şekilde , hiç olur mu beyefendi hemen isteğinizi gerçekleştiriyorum , diğer çalışan arkadaşların bir suçu yok onların yetki dahilinde değil bu olay dedi. o halde neden yapılamıcağını vurgulatıyorsunuz çalışanlarınıza dediğimde herhangi bir cevap veremedi..

    Arkadaşlar kısacası insanları sömürmek ve dolandırmak için elinden gelen herşeyi yapar Türk TElekom. Bu AKN muhabbetindede bizim zararımıza kesin birşeyler vardır.. Bütün suç bizim devletimizde bu firmaya ne bir hesap soran var nede denetleyen. İstedikleri gibi at koşturup dünyanın parasını alıp , insanları dolandırıyorlar... Anca bizim ülkemizde olur böyle şeyler....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/Sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx

    Tüm sorularınıza cevap var linkte.
    Neden upload da download değil neden? Bu da işin sırrı demek.
  • T.Telekom, biz istedik diye, kolay kolay aynı paraya limitsiz internet vermek istemez.

    Müşterilerini bezdirip, eski sistemi arar hale getirebilir diyorlar. Nasıl mı? örnek vermişler.
    3 şeritli yolu bir süre sonra 2 şerite düşürerek, internet trafiğini şıkıştırabilir. Bize de pahalı tarifelere geçiş yaparsanız, trafik şıkışıklığından etkilenmezsiniz diyebilir mi acaba? Böyle bir şey olmaz diyemiyorum açıkçası, çünkü: internet alt yapısı T.Telekomun elinde. Umarım böyle bir durum olmaz, duyduklarım ve okuduklarım yalandır.

    Müşteri başka bir internet sağlayıcısına geçmek istediği zaman, port yok diye uzun zaman bekletiyorlarmış. Halbuki aynı yerde, yeni gelen veya başka internet sağlayıcısından gelen müşteriye hemen port bulunuyormuş, diye forumlarda okumuştum.
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Ben gelen bilgilendirme mesajındaki komediden bahsettim.
    Kaldı ki AKN kaldırılması ile ilgili yasa var. telekom büyük bir erdem göstermiş falan değil.

    Kotalıya geçip, kota sonrası düşük hızda "bedava" kota yenilemek de dolaylı yoldan limitsiz internet vermek demek, hiçbir ücret ödemeden üstelik (!).
  • telekom limitsiz internet paketlerini ayrı satacak ve fiyatı yüksek olacak çıkıpta sınırsız internet vereceğiz demelerine bakmayın asparagaz haberler müşteriler diğer iss lere kaçıyor artık
  • https://www.youtube.com/watch?v=p3wP6c7Y2og 15 DK sonra söylemi iyi dinleyin diyor ki kısaca akn yine olacak ama 500 GB 1 TB gibi bir değerde olacağından bahsediyor. Lütfen bu durumu öne çıkartalım .
  • arkadaş benim kısaca anladığım , esas konu hız değişikliği ... anlatılmak istenen şu , kotaya kadar hattının kapasitesinde istediğin gibi kullanırsın . kotan bitince aciz bir ortadoğu ülkesi standartlarında hizmet almaya devam edersin . ve doğal olarak da bu düşük hızda istediğin kadar kas burası işte sınırsız .

    8 yada en yüksek 16 mbitte saniyede 2000 kb ile istediğin kadar yükle istersen nas kur sabahlara kadar açık olsun bana dokunmaz , yani benim sana vereceğim yüksek hız hizmeti bir yere kadar .. doğal olarak sen beni değil ben seni sömürücem . bu mantaliteden ödün vermeyecek telekooooom yani bunu anlayın artık olsa olsa en düşük hızlarda arttrım yaparlar oda size yaradığı kadar .. ha , ki 50 mbit gibi hızları makul seviyede ücretlere dökerse bende kullanırım ne diyim . mesela 100 ile 200 tl arası . avrupa bunu 6 ila 10 da biri ücretine alıyor ona da razıyız . burda gelip de fikir üretde telekom senden faydalansın diyen bazı zihni sinir ukalalığı yapan şahıslara duyurulur ..
    bu ülkede internet bir yana ekonomide geçim sıkıntısında politikada sporda vs .vs kim seni dinliyor ki toplu ortak fikirlerimizi sunup telekomdan beyanat bekliycez . .isteyen istediği gibi at koşturuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 7 Aralık 2018; 14:57:28 >
  • Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 14 Mart 2019; 12:19:54 >
  • Metacortex kullanıcısına yanıt
    Keşke 100mbps alsaydınız. Santralden hızınızı 75’e falan sabitlerlerdi. Ayrıca en azından yarın öbür gün belki hattınız daha iyi hale gelirdi. (her cihazın sabitleme noktaları farklı oluyor. belki 80 de olabilirdi cihaza göre)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralığın 19unda benimde taahhütüm bitiyor. Sizce ne yapmalıyım?
    Türk telekomun yeni paketlerini beklemeli miyim ve ne zaman duyurulur sizce?
    Hattım max 37 mbps destekliyormuş. Vdsl geçeceğim.
  • yalionur kullanıcısına yanıt
    Bu nerede yazıyor acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız. Ancak bunu ne biz anlatabiliriz nede onlar anlayabilir en iyisi yaşamaya devam etmek
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    hangi pakettesin hocam. memnun musun? tavsiye eder misin ?

    arkadaşlar taahhüt bitti. hangisine geçelim. geçelim mi? bekleyelim mi? kararsızlık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalionur

    Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT]

    Bakın şurası çok önemli: "2019'dan önce abone olmuş..." Yani taahhütlü veya taahütsüz demiyor. Hepsini kapsıyor. Nitekim taahütsüz olarak bana da faturada herkesle aynı bilgilendirme gelmişti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.