Şimdi Ara

Modem-Router Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize merhaba arkadaşlar. Evimde superonline fiber 24mbps internet kullanıyorum. 3-4 sene önce abone olduğum için şuan evde bulunan modem HG523s adlı çöp tenekesi. Evimin konumu gereğince modem en uçta odalar diğer uçta sayılır. Böyle olunca kendi odamda wifi ile ilgili sıkıntılarım oluyor. Odamda iken bilgisayarda bazen 20-25 mbps hız alırken bazen 3 mbps'e kadar düşüyor. Telefonda zaten wifi sinyali tek çubuk çekiyor ve hızı oldukça düşük tahmin edebileceğiniz gibi. Sizden fikir almak istiyorum. Modemimi mi değiştirsem daha faydalı olur kendi odamda kullanım açısından, yoksa router mı daha faydalı olur.
    Bu arada aklımda Xiaomi mi wifi 3g router vardı araştırmalarım sonucunda. Bi son kez sizlerden fikir alayım dedim. Ne önerirsiniz?
    Bütçem max 250-300 TL bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varanus gouldi -- 5 Aralık 2018; 15:16:13 >



  • o bütçede en iyi seçim xiaomi mi router 3g hiç düşünmeden al
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Router olarak modeme kablo bağlantılı olarak mı çalışması gerekiyor, yoksa modeme bağlayıp bağlantısı yapıldıktan sonra istediğim yere kurabiliyor muyum bu cihazı ben. Aslında sormak istediğim o en köşedeki odada da verimli bir şekilde wifi kullanabilecek miyim onun için soruyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varanus gouldi -- 5 Aralık 2018; 16:46:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.