Şimdi Ara

TELEKOM AKN OYUNU YORUMSUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şikayet:
    1 ocak sonrasında akn kalktıktan sonra bizim şartlarımız değişecek mi? İyileştirme yapılacak mı? Herhangi bir iyileştirme yapılmazsa iss değiştirmek zorunda kalacağız.




    cevap:
    Sayın .............., Şirketimize iletmiş olduğunuz talebiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. Yapılan inceleme neticesinde ; .......... hizmet numaralı ADSL aboneliğinize ait talebinize mail kanalı ile ......@msn.com adresinden bilgilendirme sağlandı. İnternetsiz Ev Kalmasın ve İnternetsiz İşyeri Kalmasın kampanyalarındaki 4 Mbps 20 GB 40 GB paketleri düzenleme kapsamında olmadığından bu paketlerde değişiklik yapılmayacaktır. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.



  • Bu telekomun değil BTK'nın kararı bu paketi sunan diğer firmalar içinde geçerli mümkün ise üst paketlere geçin 2019'dan önce
  • bu paket kapsam dışı
  • Limitsiz internet, İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası ve İnternetsiz İşyeri Kalmasın Kampanyası için de geçerli olacak mı?

    Hayır, İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası ve İnternetsiz İşyeri Kalmasın Kampanyası’nda 4 Mbps 20GB ve 4 Mbps 40GB paketlerinde olan müşterilerimiz paket değişikliğinden etkilenmeyecektir. Kampanyada bu paketler dışındaki müşterilerimiz içinse düzenleme geçerli olacaktır.

    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/Sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx




  • İyi de btk kararında bu paketler kapsam dışı olacak denilmiş iss lere yani malesef imkanınız varsa başka pakete geçin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=p3wP6c7Y2og 15 DK sonra söylemi iyi dinleyin diyor ki kısaca akn yine olacak ama 500 GB 1 TB gibi bir değerde olacağından bahsediyor. Lütfen bu durumu öne çıkartalım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.