Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
7
Favori
33.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    1050ti ile oynuyorum, laptop ise ısınmamasına dikkat et sadece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • online modu nasıl?

    türkiyeden bağlanırken gecikme sorunu vs oluyor mu?

    81 tl ye düşmüş almak istiyorum akşamları stres atmak için iyi olurdu.
  • Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]

    Nightwolf Kombat Pack sahipleri için 13 Ağustos tarihinde erişebilir olacakmış.Nintendo sayfasında alınan görselde Nighwolf için erken erişim tarihini 13 Ağustos olarak belirtmişler.
  • 13 Ağustos demek, ohoooo. Neyse Sonya Blade akar.

  • Arkadaşlar bu oyunda ben nedense bir türlü brutality yapamıyorum, yazanların aynısı uyguluyorum yok olmuyor. Skarlet ile oynarken birkaç sefer şansa yapmıştım, sonra towers of time da bilmem kaç brutality istiyor diye zor bela şu alttan yumruk brutality sini filanda yaptım ama aynı olayı shang tsung da istiyor fakat hangisini hangisini denediysem olmadı. PC de bir takım sorun veya uyuşmazlık filan mı var?
    Mesela şu ermac brutalitysihttps://youtu.be/AXW_UOA5_5g?t=3
    Olmuyor resmen olmuyor anasını satayım.
  • Sonya ile private tower'da 10 flawless istiyor. İş aldık başa be.

    Bu arada ruhun benim.

  • Ed boon un tweetine göre perşembe günü nightwolf gelicek inşallah.

    Edit: Bana karakteri değilde trailer yayınlayacaklar gibi geliyor.

    Ilgili tweet
    https://twitter.com/noobde/status/1156293237730140161?s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 30 Temmuz 2019; 23:11:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunda sakıncalı içerikler mevcut. Ed Boon'da ahlak kalmamış. Sakıncalı bir oyundur. Körpe çocuklara fatality çekiyorlar. Bu oyunu esefle kınıyorum ve PC'yi birazdan ya camdan aşağı atıcam veya yakmayı planlıyorum.

    Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]
  • Bugün saat 16.00 da Nightwolf Gameplay trailerı yayınlanacak.Video açıklamasında erken erişim tarihi Kombat Pack sahipleri için 13 Ağustos olarak belirtilmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Ağustos 2019; 4:14:20 >
  • nightwolf videosunun sonunda two more diyor bu iki karakter kim olcak acaba ismi açıklanmayan ??
  • Mortal Kombat 11 e Kombat Pack 1 kapsamında eklenecek olan tüm karakterler 21 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan fragmanda gösterilecek.Kombat Pack 1 kapsamında Shang Tsung,Nightwolf,Sindel ve Spawn karakterleri dışında bunlara ek olarak henüz açıklanmayan iki adet daha karakter yer alıyor ve eklenecek tüm karakterleri 21 Ağustos tarihindeki videoda görme fırsatımız olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 2 Ağustos 2019; 23:50:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Mortal Kombat 11 e Kombat Pack 1 kapsamında eklenecek olan tüm karakterler 21 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan fragmanda gösterilecek.Kombat Pack 1 kapsamında Shang Tsung,Nightwolf,Sindel ve Spawn karakterleri dışında bunlara ek olarak henüz açıklanmayan iki adet daha karakter yer alıyor ve eklenecek tüm karakterleri 21 Ağustos tarihindeki videoda görme fırsatımız olacak.
    Guzel haber dostum , teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmi açıklanamayan bu sır perdesi olan 2 karakterden biri umarım Millena olur diyeceğim fakat olmaz mı olur mu göreceğiz. Eskilerden cyborg robot gelir gibi geliyor artık Cyrax mi olur Sektor mu olur bilemem. Eskilerden sadece Sub-Zero'nun yan oyun temalı olanında ve Armageddon'da bulunan Sereena duyurulsa bomba olur benim için. Fujin veya Reiko'da olabilir. Robotlar dışında bu 3 karakterden biri duyurulur umarım veya her ikisi. Efso olur cidden.
  • oyun iyi de ping ler rezalet
  • Bir ara Scooby dik daki Shaggy gelecek dendi ama doğru mu😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar troll söylentilerdi tek gerçek Sonya ve LiuKang kekosu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    İsmi açıklanamayan bu sır perdesi olan 2 karakterden biri umarım Millena olur diyeceğim fakat olmaz mı olur mu göreceğiz. Eskilerden cyborg robot gelir gibi geliyor artık Cyrax mi olur Sektor mu olur bilemem. Eskilerden sadece Sub-Zero'nun yan oyun temalı olanında ve Armageddon'da bulunan Sereena duyurulsa bomba olur benim için. Fujin veya Reiko'da olabilir. Robotlar dışında bu 3 karakterden biri duyurulur umarım veya her ikisi. Efso olur cidden.
    Hangisi gelirse gelsin neyleyim ben Ermac'sız Kombatı. Ha Mileena'da hiç fena olmaz fakat Ermac, Reptile... Bu oyunu hep içimde bir burukluk ile oynuyorum
  • Krypt de mileenanin cene kemiğini bulmuştuk. Ermac i de düşerken gördük. Ama reptile krypte dolanıyordu sürekli. Reptile in gelmesi ihtimali daha yüksek bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noir06

    Hangisi gelirse gelsin neyleyim ben Ermac'sız Kombatı. Ha Mileena'da hiç fena olmaz fakat Ermac, Reptile... Bu oyunu hep içimde bir burukluk ile oynuyorum

    Alıntıları Göster
    Mileena slut'ı bende isterdim ama Ed Boon işi bitirdi onla getirmedi imansız tek kaş herif.

    Kitana'yı asyalı yaptı ona sevindim. Değiştirip oynuyorum arada onunla hakikaten fizikleri güçlü, güçlü kombolara hakim Mortal Kombat'da kaç 93'den beri izledik e onun ... şeylerinden iftifade edin yani. Millena yok Kitana var, Kitana var desen diğer askerler yok. Olacak iş değil ayıptır. Ed Boon ne yapmak istemektedir, neyin peşinde anlamış değilim kaşını tipine s.... herifi. Ermac'da yok Şenk Zuu'ya eklemiş göstermelik pis herif işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venus94

    Krypt de mileenanin cene kemiğini bulmuştuk. Ermac i de düşerken gördük. Ama reptile krypte dolanıyordu sürekli. Reptile in gelmesi ihtimali daha yüksek bence
    Reptile konusunda bana da öyle geliyor ama bu şımarık BonBon yapımcımız Shang Tsung'da Reptile'ı gösterdik diyerekten onu bile getirmeme olasılığı var. Kyrpt dediniz de, birde Kenshi vardı bak hatırlayınca ağlamaklı oldum

    @Queen Hentai

    Asyalı -hemde yeni- Kitana ehh işte. Ama madem asyalı, önceki serilerinde neden böyle değildi diye sorarlar adama. Özellikle MK9 da ki kadın karakterler, öf diyorum ne hoşlardı
    11 deki kadın karakterlerin konusu da ayrı deli ediyor beni, abicim ninja diyoruz hepsinin arap gibi salkım saçak çapıt parçalarına sarılma nedeni nedir?! Grafiklerin bu kadar iyi olduğu oyunda bez parçası yerine et-ten rengi görmek daha iyi olurdu, tamam hepsi hentailerden çıkmış gibi olsun demiyoruz ama önceden olduğu gibi "biraz" çekici olsalardı keşke.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.