Şimdi Ara

Honor 9 lite 1299 tl a101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
4.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam daha sıcak, sıpsıcak fırsatlarda görüşmek üzere
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Ullumanitu dön artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sonuçta nasıl yani telefon alınır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A2lite mi.bu mu. ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnterest

    Hocam dediğiniz cihazlar ithalatçı garantili hiç ithalatçı garantili cihaz aldınız mı ben aldım telefon birden kapandı açılmadı telefonu garantiye gönderdim sıvı tespiti var diyip 1.000TL fatura çıkardılar dediğiniz doğru ancak garanti kısmı işin içine girerse Honor 9 lite açık ara önde
    Tüketici nasıl davranması gerektiğini bilirse yüksek ihtimalle olumlu sonuca ulaşabilir. Cihazınızı garantiye göndermeden önce gerekli önlemleri alın ki servis size olmayan şeyleri olmuş gibi üzerinize yıkmaya kalkmasın. Umarım siz o servisin verdiği kararı sineye çekip köşenize çekilmemişsinizdir? Sizin yerinizde olsam servisten raporu alır THH gider cihazı bilir kişinin incelemesini ister, cihazımda asla sıvı teması olmadığını belirtirdim. Lütfen marka/teknik servis/kanunlar arasında ki yolları iyi kullanın.

    Duyduğum kadarıyla Honor/Huawei teknik servis konusunda epey iyi işler çıkartıyormuş, evet bu konu bir artı fakat her zaman aynı sonucu vermeyebileceği gibi bir cihazın asla servislik olmaması gibi bir olasılıkta söz konusu olabilir. Yani ihtimaller çok ve ihtimaller üzerinden bir yargıya varmak benim alacağım bir karar olmazdı.
  • o değilde adam tokatı fena çakmış..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD DOLARI 4.5304 4.5385 efektif alış satış ....4.5272 4.5453

    5 Ay önceki MB fiyatları... Dolar tartışması son bulsun diye yazdım öyle 3 TL civarlarında değil.. 4 ay önce bugünki fiyatlarda..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

    quote:

    Orijinalden alıntı: aLTaR_07

    Dip fiyat diye birşey var. Şimdi baktım 4 ay öncenin fiyatıymış çokta güncel değilmiş katılıyorum o konuda. Fakat geçen yılın veya ocak ayının(döziv krizi başlamamışken) fiyatını vermedim.

    4 ay öncesi temmuz oluyor. Doların 3.30 euronun 4.10 küsürlerde olduğu bir tarihten bahsediyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    ABD DOLARI 4.5304 4.5385 4.5272 4.5453.... Temmuz....
  • benim peder fotoğraf olayında koreli turistleri bile geçtiği için 32 de yetmeyecek tabi o yüzden vazgeçtim. adama 128 GB den aşağı telefon bakamıyorum. yoksa çok güzel telefon kullananların yorumları güzel.
  • Bu arada 4 ay önce ağustos olmuyor mu ya? :)



    Dolar'ın 7'yi görüp sonra 6 küsürlerde seyrettiği, onların doları varsa bizim Allah'ımız var açıklaması ile hepimizin rahatladığı ağustos hani :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @İnterest @hoksi

    Bence alınır. Mi A2 Lite ile bunun arasında kalmıştım. A2 konusunda okuduğum karışık yorumlardan sonra caydım, bu hafta içinde almam lazımdı. Hepsiburada da 3-32 altın kapaklı modeli kalınca buna döndüm.

    2. günüm, sabah 9-10dan beridir %80 aktif kullanıyorum %90'dan şuan 30'a indi. 2 saatte %2'den %100'e şarj oluyor. Bir kere şarj ettim, oyunsuz normal kullanımda 1 günü çıkarır. Kamerası ışıkta iyi ama karanlık-gecede iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.