Şimdi Ara

Google Files, son güncellemesi sayesinde USB bellek desteği kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • İlk tanıtıldığında Files Go olarak adlandırılan ve şu an Google Files ismiyle sunulan dosya yöneticisi yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Google Files, dosyalarınızı daha iyi organize eden ve temizleme önerileri gibi akıllı özellikleriyle oldukça beğenilen bir uygulama olmaya başladı.

    USB bellek desteği


    Akıllı telefonunuza taktığınız USB bellekleri Google Files üzerinden dosya paylaşımı amacıyla kullanmanız mümkün değildi. Uygulamaya gelen son güncelleme ile artık taktığınız USB belleği görebilecek ve telefonunuzla bellek arasında dosya aktarımı yapabileceksiniz. Tabii ki bu işlemler için Android telefonunuzda USB OTG (On-The-Go) özelliğinin bulunması gerekiyor. Yeni güncellemede bazı hataların giderildiğinden ve klasörlerin yapılarını tam görebilme özelliğinin de eklendiğinden bahsedilmiş.


    Ayrıca Bkz.Facebook Lite Play Store'da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı

    Google Files tanıtılalı neredeyse bir yıl oldu ve 50 milyonun üzerinde indirme sayısına sahip. Verdiği akıllı dosyalama önerileriyle kullanıcıların oldukça beğenisini kazanmış gibi. Sürekli eklenen özellikler ile de daha iyi bir hale geliyor. Örneğin birkaç ay önce cihazlar arası internet olmadan 490 Mb/sn hızlara varan dosya paylaşımı yeteneği kazanmıştı. Sadece Android telefonlara özel olan uygulamaya aşağıda bulunan bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.


    Google Files: Google Play




  • Bunlar zaten 10 yıldır android içerisinde olması gereken şeyler , çok yavaş ilerliyor android açıkları kapatmayı çok yavaş yapıyorlar.

  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Profildeki Apple logosuna bakacak olursak, Android'le çok alakanız yok hocam belli ki. Bu özellikler hatta daha da fazlası zaten senelerdir Android'de var. Sadece Google tarafından değil de, 3. parti uygulama geliştiricileri tarafından sunuluyor. :)

  • Solid explorer kullanıyorum, otg, bulut, smb, ftp vs. desteği var, basit ve temiz arayüzü ile kullanımı da rahat. Bence daha iyi bir alternatif her ne kadar ücretsiz olmasa da. 2 tl ye almıştım yanılmıyorsam.

  • cos37 kullanıcısına yanıt
    NTFS USB bellek yazması var mı?

  • Asistanı türkçe yapacaz diye içine ettiler içine. Herkese vermedikleri gibi bir de mevcut olan da bozuluyor anlamıyorum bu işi. Eskiden ne güzel birinci dili ingilizce yapar kullanırdık çok afedersiniz bombok olmuş yeni sürümü. Hem bende TR desteği yok hemde ok google algılaması, ekran kilidi açması falan tamamen bozulmuş bitik durumda.

    Eskiden masanın üstünde duran telefona ok google dediğimde algılardı 1 2 metre uzaktan. Şimdi telefonu ağzıma sokarak ok google demem gerekiyor. Ama voice kurulumu yaparken 2 metre öteden ok google dediğimi anlayıp işaret koyuyor. Ben bu işi anlamadım gitti.

    Ekran kapalıyken haritaları aç derdim arabada açardı, şimdi smart lock ile cihaz kilidi açıldı diyor, kilit ekranında kalıyor öyle telefon.

    bir şeyi yaparken bir şeyi bozuyor bu google. Yeri değildi bu konu ama patladım artık, yemin ederim delirtti beni ya. kulaklık falan takılyken en çok kullandığım hizmetti içine etti resmen. Normal Türkçe desteği geldiğinde de böyle olacaksa hiç bir anlamı yok. Sesimi uzaktan algılamayacaksa telefonu elime aldığımda elimle hallederim zaten işlemi .
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hatırlamıyorum, şuanki telefonum ntfs yi bozuk olarak görüyor. Araştırdığım kadarıyla ntfs sadece okuma olarak destek veriyormuş plugin ile. İstiyorsan ücretsiz olarak deneyebilirsin. Exfat ile çalışıyor buarada.
  • Hangi cihazda kullanıyorsunuz bu hizmeti?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu uygulamaya aynı ağı kullanarak adres çubuğuna ip yazıp telefona bağlanma özelliği de geldi mi? Asus telefonlarda kendi dosya yöneticisinde var ve bazen çok işe yarayabiliyor.

  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Birkaç senedir dandik bir dosya yöneticisine sahip Appleboylar Androidde neredeyse çıktığından beri var olan doya yöneticilerinden birhaber. Şaşırdık mı?
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    LG g5,

    Dün format attım telefona. İlk fabrika ayarlarıyla gelen eski sürümde daha hiç kurulum yapmadan search çubuğunda "ok google"ı görünce ok google dedim. Hemen algıladı kuruluma geçti. Ama eski sürüm olduğu için kurmadı tabi. Daha sonra google güncellendi falan yeni sürüme geçti. Kurulumu yaptım her şey güzel gidiyordu. Oh be dedim format atınca manayla bu da düzeldi sorun telde değilmiş demek ki falan dedim kendi kendime. Ama yine de ekran kilidi koyunca kilidi açamıyordu google, izinleri versem bile. Sonra reset atıp sesi tekrar eğittim ve bütün her şey en eski duruma geri döndü. Yine uzaktan ses algılaması sıfıra düştü.

    Tam olarak Türkçe desteğinin bana da gelmesini bekliyorum(saçma sapan bir dağıtım politikası var zaten onu da anlamadım). Bakalım ondan sonra da düzelmezse ne yaparım bilemicem artık. Yani arabada kullanırken orta kısımda duran telefona "ok google" deyince algılamıyor saçmalığa bakın. Aramızda bir kol boyu mesafe var. Telefonu elimle açıp ağzıma götürüp ok google diyorum öyle komutları algılıyor ve arama falan yapıyor.

    Mesafe konusu şu anda ikinci planda bende. Belki düzelir ona çok takmıyorum da. Parmak izi ya da normal ekran kilidi varken neden ekranı açıp işlem yapamıyor anlamıyorum. Smart lock ile ekran kilidi açıldı yazıyor ama yine kilit ekranında kalıp komutu gerçekleştirmiyor. Kardeşimi ara diyorum mesela komutu anlıyor kalıyor öyle. Ekranı açınca komut gerçekleşiyor ya da gerçekleşmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 10 Aralık 2018; 17:47:28 >
  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Zaten var "10 yıldır" androidde usb desteği senelerdir. Haberi okursanız google files uygulamasına usb desteği geldiği görürsünüz.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    OK Google algılama sorununu bende yaşamaya başlamıştım bu yüzden sordum. Sorun sizin cihazınızda değil hocam. Google sıvıyor biraz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkla sorun olmaz mı acaba dedim ama yok onda da durum aynı. Bt kulaklık takılıyken kardeşimi ara dedim onay sesi geliyor dinliyor falan ekran açılıyor hatta. Sonra kilit ekranına düşünüyor işlemi gerçekleştirmiyor. Elimle ekran kilidini açtım ardından 5 6 sn sonra aramaya başladı. Kendi kendine de bozuluyor ayarları.

    Şimdi bunu yazarken hey google ya da ok google dedim aramızda 1 karış mesafe var ama algılamadı. Elime aldım telefonu öyle söyledim yine algılamadı. Yine bozuldu herhalde ayarları kendi kendine
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Ben s1 zamanından beri android ve ip6 zamanından beri ios kullanan 5 yıldır da iletişim sektöründe çalışan biri olarak her iki cihazda 3.parti bir çok dosya yöneticisi olduğunu zaten biliyorum, benim kastettiğim google ın Android’in bir çok eksiğini bildiği halde geç düzeltmesi. Android bir cihaz alıyorsunuz içeriğinin tam gelmesi ve reklamlı uygulamalar olmadan kutudan çıkmasını bekliyorsunuz ancak genelde öyle olmuyor. İos tarafında ise dosya yönetiminin android e göre çok daha güvenli olduğu kesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Bende google ın kendisinin destek vermesini kastettim zaten 3.parti desteğini değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bende biç çalışmıyor hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    O zaman iphoneda öyle çok uzun zamandır dosya yöneticisi olmadığından haberin yok iphone6dan beri kullanıyorsan bu çok normal aslında. Ayrıca burda konu dosya yöneticisiyken gidip de androidin açıkları reklamlı uygulamalara filen çekmeye gerek yok konuyu oralar herkesin malumu tabii ama son zamanlarda androidde öyle çok açık bulunduğunu görmüyorum bence çok iyi gidiyor şu anda. Reklam konusunda benim kullandığım android cihazlarında hiçbir reklamla karşılaşmadım sanırım samsunglarda olmuştu bu reklam meselesi yani androidi suçlamak doğru değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    İphone un kendi dosyalar uygulamasını hiç kullanmadım özel programların uygulamaları hep yetti fakat dediğim gibi sıfır kutusundan bir android cihazın reklam yüklü uygulamalar ile çıkması bence google ın eksikliği

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.