Şimdi Ara

Samsung’dan 14 metrelik dev LED sinema perdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Samsung, Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkenti Pekin’de bulunan Capital sinemasına, ilk 14 metrelik ve 3D özelliği bulunan LED sinema perdesini taktı. Perde, daha önce Kore Cumhuriyeti’nin başkenti Seul’da kullanılan sinema perdesinden yaklaşık 4 metre daha büyük.

     
    Şubat ayında Samsung tarafından verilen bilgiye göre ilk perde 2017 yılında Seul’de bir sinema salonuna takılmış. Firma Nisan ayında perdelerine Onyx adını verdikten sonra ilk kurulumu da Pekin’de bulunan Capital sinemasında gerçekleştirmiş. Büyük bir açılış töreniyle 7 Aralık’ta kurulumu gerçekleştirilen perde aynı zamanda Samsung’un, Onyx markasını satışa sunduğunun da duyurusu niteliğinde.
     

    Samsung’dan verilen bilgiye göre perde hem müşteri talepleri hem de işletmelerin, izleyiciye görsel bir şölen izleterek bilet satışlarını arttırmak istemeleri nedeniyle üretilmiş.

    81 yıllık Capital sinemasındaki Onyx perde, HDR destekli 4k çözünürlük, 301.5 pik parlaklık değeri ile 3D görüntü ve Dijital Sinema Girişimcileri (DCI) sertifikasyonu desteği sunuyor.

    Son olarak, Samsung tarafından yayınlan kısa Onyx sinema deneyimi videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     



  • Gümüş perde değil herhalde...

  • 4K mı piksel sayılır 14 metrelik alanda. En arkadan bakmak lazım.

  • Anka môl deki IMAX daha büyük

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.