Şimdi Ara

Xiaomi, Mi Play isimli akıllı telefonunun posterlerini paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz hafta Xiaomi Play isimli telefon hakkında bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Bugün ise cihazın resmi posterleri paylaşıldı. Mi Play isimli akıllı telefonun resmi lansman tarihi 24 Aralık olarak belirlenmiş.

    Su damlası çentik tasarımı ile geliyor


    Cihaza ait görsellerde fark edilen ilk detay su damlası çentik tasarımına sahip olduğu. Xiaomi’nin bu tasarım trendini kullandığı ilk telefon Play modeli olacak. Parmak izi sensörünün de cihazın arka kısmına konumlandırıldığını görebiliyor. Dün sizlere haberini paylaştığımız TENAA’da listelenen Xiaomi telefonun ise Mi Play modeli olduğu düşünülüyor. TENAA üzerindeki cihazın Redmi 7 Pro modeli olabileceği düşünülmüştü. Bu yeni posterler ışığında Xiaomi Mi Play olması çok daha büyük bir olasılık. Ayrıca Xiaomi Play modelinin Pocophone F1’in Çin pazarı için geliştirilmiş bir versiyonu olacağı düşünülüyordu ama firma sıfırdan yeni bir telefon geliştirmiş gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.5.000 mAh pil ve su damlası çentikli Samsung Galaxy M20 geliyor

    TENAA listesindeki bilgilere göre cihazın 5.84 inç, 2280 x 1080 (Full HD+) çözünürlüklü ekranı mevcut. 3000 mAh batarya 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera özellikleri de Mi Play’e eşlik edecek. Cihazın çift arka kamerası resimlerinde görülebiliyor fakat ikinci kamera hakkında bir bilgi bulunmuyor. Son olarak 4 GB RAM / 64 GB hafıza, 6 GB RAM / 64 GB hafıza ve 6 GB RAM / 128 GB hafıza varyantlarına sahip olan Xiaomi Mi Play, siyah, mavi ve altın renk seçeneklerine sahip. Daha detaylı bilgiler için dört dün sonra gerçekleşecek tanıtımı beklememiz gerekecek.








  • Hangi işlemciyi kullanacak böyle haber mi olur ?

  • pro'larla daha iyi oynuyorsun, play'lerle şarjın kısa gidiyor.

    tek tutturdukları light, harbi dandik malzemeden hafif oluyor telefon.

  • Eskiden masa üstü PC'leri kendi isteğimize göre donanımları seçerek oluşturabiliyorduk. Bu yöntem cep telefonlarında da uygulanamaz mı? Çinli üreticiler bunu çok rahat yapabilirler.
  • Xiaomi donanım ve tasarım olarak başarılı ancak yazılım işini beceremiyor. Verdiği güncellemelerle telefonları pert ediyor. Ben ne anladım bu işten? Telefonu verimli kullanamayacaksam, isterse fiyatı 1.000 lira olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.