Şimdi Ara

Donanım Haberde Küfür Nedeni İle Savcılığa Şikayet (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
24.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Komik ,hiç birşey olmuyacak uğraştığınla kalacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır tahrik var

    adamın memleketinin tamamını zan altında bırakan cümle kurmuşsun,


    ben Adanalılardan su bile alınmaz yorumunuzdan şunu çıkarıyorum.

    Adanalıların hepsi üçkağıtçı dolandırıcı adi insanlar.

    hatta bir memleketi bu şekilde itham ekmek bence toplumu ayrıştırıcı ve bölücü faaliyete girer.
  • Gereksiz muhabbetler, gereksiz yargı uğraştırması.. Anana, karına, dinine söver o zaman bir nebze yedirememen anlaşılabilir şikayet edebilirsin ama burada hiçbirşey yok takipsizlik çıkıp muhabbet bitecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baveran

    Bu dilekçeyi savcıya verirsen aynı dilekçeden bitanede savcıyada hazırlaman gerekecek
    İnce espri hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Bravo. Kişilerde şerefmetre mi var nedir ?Ücretsiz ölçüveriyorlar. Aynı fikirde değilsen sonuç sıfır çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gustawa

    bence mahkemeye vermekle uğraşma hatta terslenebilirsin bile. Alıntılandığın mesajı dediyse sadece sana ''s..git'' olan, daha ileri gitmediyse. Sadece vaktinden çalarsın ciddiye alınıp yanıt bile alcagını sanmıyorum. o lafla ceza veriyolarsa yoldan geçeni mahkeyemeye veririz o zaman.

    bu arada cidden yaşınızı merak ettim bu lafa bu kadar gücenecek ne yaşadınız acaba :)
    Dilekçe hakkı anayasal bir haktır...

    Herhangi bir resmi kuruma verdiğiniz dilekçe 30 gün içinde cevaplanmak zorundadır...



    Dava açılır ya da açılmaz bilemem ama her dilekçe mutlaka yanıtlanır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede adamı bicakliyorlar kalbinin 2 santim altına geliyor adam yaralamaktan tutuksuz serbest kalıyor , küfürden ceza almasını beklemek boşa vakit kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte adliyeler bu ve bunun gibi içi bomboş saçma sapan işlerle (işsizlerle) uğraşıyor. Bu ülkede avukat, savcı, hakim olmak lazımmış. :)
  • Quard kullanıcısına yanıt
    sgul2002 S kullanıcısına yanıt
    Desteğin için teşekkürler. Üst mesajlarda yazdım gidip verdim 1 saat sürdü . Sorun olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crow in cornfield

    al



    Alıntıları Göster
    Bu mesaja istinaden Adana derneklerinin şikayet eden kişi hakkında hakaret, toplumu bölmek, belirli bir kesimi aşağılamak, kin ve nefrete teşvikten dava açmalarını bekliyorum. Adanalı arkadaşlar link verebilir bu derneklere.
  • burda adana ya hakaret var.

    bu adana dan ne istiyor millet ya.askerligimi orda yaptim.bolluk icinde yasayan bir sehir.meyveleri yemekleri , kiyafetler cok uucuz.gezilcek yeri cok.kışın bile oyle cok usumezsin.insanları da iyidir yardım severdir.oyle kavga dogus cok olmuyor.
  • bos beleş yorumlar var kufur ve küfür kısaltması suçtur yok ilgilenmez mahkeme yok bir sey olmaz yazmışlar yeni çıkan yasadan haberleri olmayan insanlar.







    Yeni yasa gereği internet ortamında işlenen suçlar artık TCK’da basın ve İnternet suçları kapsamına giriyor





    İftira: Bir kimseyi işlemediği bir suçtan dolayı, delil de uydurarak suçlamak 1-4 yıl arası hapis cezasını gerektirmektedir.



    Hakaret: Bir kimseye onurunu ve şerefini rencide edecek şekilde hakaret edenlere üç aydan 2 yıla kadar hapis cezası veriliyorken, suçun İnternet ortamında işlenmesi halinde ceza 1/3 oranında artırılmaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Hocam sizin N11 den aldığınız iphone davalık olmuştu sonuç ne oldu ?
    Kasımda dava sonuçlandı kazandım . Telefonu iade edip paramı geri aldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crow in cornfield

    al



    Alıntıları Göster
    ben adanalıyım sen mersinlisin anlaşılan. mersin güzel bir il ancak madem adanayı yere vurmuşsun önce mersin nedir ona bir bakalım.

    1- Mersine ilk alışveriş merkezi açılana kadar hepiniz alışverişe adanaya geliyordunuz.
    .
    2- Mardinden, mersine aşırı göç oldu. mardinde multi zengin olanlar istanbula gidip para harcadı, daha normal zengin olanlar mersine geldi. al sana mersinde bir zengin grubu bu.
    .
    3- 47 mardin plaka ile iş bulamayan kaçakçı uyuşturucu nakliyat firmaları mersine şirketleri taşıyarak 33 plaka yaptı. millette bunları mersin firması sanıp iş almaya başladılar. al sana mersindeki bir zengin grubu daha.
    .
    4- Aşırı göç ile mersinde konut patladı. köylerdeki tarlalar arsa oldu kısa zamanda köylerden hızlı milyonerler türedi. al bir mersinli zengin grubu daha.
    .
    5- hükümet mersin limanını ihracatın çıkış noktası olarak seçti hataylı firmalarda mersine taşındı. al bir "mersin"li zengin grubu daha.
    .
    6- neticede Porsche bayii mersinde açıldı. adanada yoktur. armani mağazası yat limanı açıldı vs. neticede aydan gelen huya gider. mersin bu işte.
    .
    ha şunu ekleyim: mersin 2000 yılına kıyasla şu anda ekonomik olarak uçtu. çok güzel lüks stadyum yapıldı ki campnou messiyi görmüş barnebeu da maç izlemiş biri olarak diyorum bunu, içinden sokak geçen avrupanın en büyük 3. , türkiyenin 1. en büyük alışveriş mağazası yapıldı, ulaslararası liman kat be kat büyütüldü, mersinin en büyük hastanesi 1960tan kalma hastaneye(2katlı sağlık ocağı gibi) gitsen hasta olurdun. şimdi şehir hastanesi yapıldı, şehirler arası yolları tek şerit, otobanı yarım yamalaktı. deniz kenarı şehir ama toplasan 3 tane yatı olan adam vardı şimdi lüks yat limanı var içinde armani mağazasından tut bigchef ine kadar... yıl 2000 hdp/dehap/hadep 1 tane milletvekili çıkaramazken şimdi yıl 2018 mersinden 2 millet vekili çıkıyor. e size her türlü bela müstehak kardeşim. kabaca yediğiniz kaba tükürüyorsunuz 20 yıldır.
    .
    mersin zenginleşti ama kültürel olarak çöktü. sahilleri tertemizdi yine yazlık doluydu limanda vardı ama temizdi. son yapılan yazlıklar 15-20 katlı ve denize 50metre. la 1. kattan deniz zaten görünüyor sen belediye nasıl 10 kat üzerine deniz kenarına izin verirsin. hatta 4-5 kat olmalı. tarlayı satıp porş yat alıp karılarla yiyen köylüde 30 milyona değil 10 milyona satsın tarlayı. şimdi denizi, bulanık su birikintisi gibi. sahildeki kum üstüne yapışıyor pislikten. havluyu koyacak temiz yer bulamıyorsun her yer sigara çekirdek. kardeşim çekirdek alırken poşet vermiyorlarmı size onun içine atın yahu. bira dibi kaldı ılıdı onuda sahile dökme olm kumu kirletiyor sonra o üstümüze yapışıyor. sonradan görme 500bin liraya yazlık almış görgüsüz ayyaş kesim anlat anlatabilirsen. denizden çıktım eve gidiyorum evde 2-3 şampuan yapıyorum ancak üzerimdeki yağ tabakası gidiyor. ha adanada da her yerde var pislik italyada otoban yanında çocuk bezi dağı vardı, ingilterede otopark köşeleri işeme noktası olmuş burnunuza zaman zaman sidik kokusu gelir. mersinin denizi pislik limitinin üzerine çıkmış. denizi temiz diye yemek yemeye gittiğim ve önündeki iskeleden denize girdiğim restoran vardı. ertesi sene bir gittim denizde hafif yağ tabakası var. dedim burası kuytu köşe yaşam alanı yok nerden geliyor bu yağ. sonra baktım adam yukarıda balık temizliyor balıkları hortumla yıkıyor o su olduğu gibi denize akıyor. ula biz orda denize giriyoruz olm sen napıyon. 1-2 daha gittim baktım hep aynı dedim siz kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz yukarıda balık temizliyorsunuz o pis su akıyor bu denize akıyor. buranın denizi temiz olmadıktan sonra her yerde balık yenir bilginiz olsun dedim. bana ters ters baktılar ben kötü oldum. mersinin özeti bu işte.
    .
    MERSİNDEN BİR ANI
    .
    adanadan araba almam diyorsun bak mersinden araç aldık ne oldu anlatayım sana.
    mersinden 2. el araç alacağız galeri ile kaç kere konuştuk gittik aracı gördük adanaya döndük ertesi gün karar verdik son pazarlık için gideceğiz parayı verip ruhsatı alıp adanaya döneceğiz. randevulaştık cuma 11de galerideyiz. galeri sahibi, araç sahibini aradı çünkü pazarlık bitti sayılır gidip notere devrini alacağız. araç sahibi cevap vermedi. bekledik tekrar tekrar aradı en sonunda cevap verdi. galerici konuştu bugün gelemeyeceğini söylemiş. ki biz 1 gün önceden bak adanadan geliyoruz pazarlığa dedik. sebebi ise adam yatına karı atmış bir önceki akşamdan kalma telefonu zor açmış. şimdi karıları bırakıp daha 1000km deki lüks aracını satmaya gelemezmiş. ve bu adam 35li yaşlarda evli. pazartesi(cumartesi olacak şimdi hatırladım) tekrar gittik bu sefer tanıştık baktım düzgün eline vur ekmeğini al tipinde biri. ofisine gittik. 20 yıllık güzel ama eski bir ofisi var çiftçilermiş. sayıyor işte atıyorum bizde daha şu bmw var bu mersedes var. ama çiftçiliği bırakmışlar. düşündüm bunlar iş yapsa şu ofisi bir elden geçirirler burası milyonluk iş dönen bir ofise benzemiyor aşırı demode. çiftçiliği bıraktık diyor ama yatlar arabalar sayıyor devri verip yazlığa gidecekmiş yani iş miş yalan tatile eğlenmeye devam. dün kendi kayışları yağladı hafta sonu aile vakti aileyi yazlığa götürecek iyi baba olacak anladık. ama para nerden geliyor. ve aylardan mart nisan gibi. çiftçilerin işinin en yoğun olduğu dönem. abiside ofisteydi bir kaç konuşmaya kulak misafiri olunca anladımki bunların tarlalar arsa olmuş. tarla zaten pahalıdır ancak tarla arsa olursa 1 milyonluk tarla olur 10-20-50 milyon devamını siz yazın. e bu adam 1 milyonluk tarlaya ekse 50-100bin zor gelir. yani al sana bir mersin zengini. köyden indim şeere. eline vursan ekmeğini alırsın tarla arsa olunca beyfendi yatlara karılar atar olmuş.
    .
    7- siyasal olarak mersin akdenizin terör yuvasıdır. abdullah öcalanın doğum gününde bazı işçi grupları işe çıkmaz o gün.
    .
    8- hdp bdp herneyse, her seçimde 2 milletvekili çıkarır. mersin terörist kaynıyor. ayrıca hatayın mardinin zengin hristiyanları mersine taşındılar. 20 yıl önce görmediğin kadar hristiyan görürsün.
    .
    mersin coğrafya olarak mükemmeldir, denize paralel bir şehirdir. her aldığınız ev deniz manzaralı olur. ev gıda tekstil ucuz şehirdir. beslenme-barınma-giyinme ucuz. kışın kar yağmaz ama yazın havası serindir antalya gibi yakmaz. yani tam yaşanacak şehir. ama tutupta mersinden geçmem su içmem falan demiyorum. iyiside var kötüsüde var. beraber ele almak gerekli.
    .
    ADANA NEDİR?
    .
    çok uzun yazarım ama kısaltarak bu kadar kısaltabildim.
    -fatih terim en başarılı spor adamı, türkiyenin en yakışıklısı kıvanç tatlıtuğ adanalı. yani en ler bak. kültür üretimi var bir kere.
    -herkül efsanesindeki yılan kadın medusanın kalesi gerçek kale adanada. tarih var.
    -göl-dağ-deniz üçüne birden sahip olan bir şehir. coğrafya var.
    -adana bir metropoldür. türkiyede 5 metrosu olan ilden biri adanadır. antalyada yoktur trabzonda yoktur. gelişmişlik var.
    -akdeniz bölge müdürlükleri adanadadır. antalyada hatayda değil. hatta antep maraş kayseri çoğu bölge müdürlüğü buralarıda kapsar. yani adana dediğin zaman türkiyenin aşağısının istanbuludur potansiyel olarak. vizyon var.
    -yiyeceklere girmeyim zaten. bitkisinden mutfağına kadar türkiyede yoktur eşi. tatlı limon, şalgam, hambeles bunlar bitki kimse görmeyi bırak duymamıştır bile. şırdan, analıkızlı, bicibici... kebap ı herkes biliyor zaten. bunun dışında adana usülü üçgen mantı, adana güveçte patlıcan tava, karnıyarık, adana usülü içlü köfte.... yani buraya gelen öğrenci aç kalmaz.
    .
    adanadan su içmem diyene kadar mersindeki teröristleri temizleyin önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 25 Aralık 2018; 12:56:9 >
  • İnsanları tahrik ediyorsan daha çok mahkemelerde uğraşırsın kazansan bile haklı değilsin . Hayvan ve insanların aç kaldığı savaşların türlü dertlerin olduğu yerde senin empati yyolsunu anlayış ve Olgunlaşmamış Egon maalesef bu küçük meselelerle insanların ve devletlerin enerjilerini sömürüyor velhasıl bu anlayışla selam versen alınmayacak adamsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey var sandım ohoo. arkadaş biraz toplumsal olun ya. insan içine hiç mi çıkmıyorsunuz, nasıl bir çevreniz var? standart sözdür tanıdığınız ortalama insanı aklınıza getirin, yarısının daha beter olduğunu düşünün diye.
    ailevi bir durumda hakaret başka, ama bu kadar basit ve cüzzi bir laf için bıy bıy etmek, ağlamak bence komik.
    şimdi ağlamak dedim diye bana da dava açacak mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankura

    Ağır tahrik var

    adamın memleketinin tamamını zan altında bırakan cümle kurmuşsun,


    ben Adanalılardan su bile alınmaz yorumunuzdan şunu çıkarıyorum.

    Adanalıların hepsi üçkağıtçı dolandırıcı adi insanlar.

    hatta bir memleketi bu şekilde itham ekmek bence toplumu ayrıştırıcı ve bölücü faaliyete girer.
    Bu doğru olabilir.Toplumu ayrıştırma suçu var konu sahibinin yazdığında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum kesinlikle herkes haddini bilecek

    Hadi gidin sokaktan geçen birine küfür edinde görüyüm
    Maçanız yiyorsa sonra pekmezinizi akıtsın

    Küfür hakaret aciz insanların tartışmayı bilmeyen
    Eziklerin işidir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanalilara bak nasil da tetiklenmisler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.