Şimdi Ara

Infinity-O ekranlı Galaxy A8s'in fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung, bu ayın başlarında merakla beklenen Galaxy A8s akıllı telefonunu tanıtmıştı. Infinity-O ekran tasarımına sahip dünyanın ilk telefonu olma özelliğini taşıyan cihaz resmen lanse edilmesine rağmen fiyat etiketi açıklanmadı. Galaxy A8s'in online alışveriş sitelerinin birinde satışa sunulması ile birlikte fiyatı da ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Google Lens 1 milyar öğeyi tanıyabiliyor
    Samsung Galaxy A8s, 6.4 inç kenardan kenara ekranı ile oldukça hoş bir tasarım sunuyor. Akıllı telefonun ekranında 24 MP selfie kamerasını barındıran bir delik var. Ahize ise cihazın üst çerçevesinde yer alıyor. Ayrıca güç tuşu ve ses açma/kapama tuşlarının sağ tarafta, özel Bixby tuşunun ise solda olduğunu görüyoruz.

     


    Üç arka kamera ve 3.400 mAh pil


    Akıllı telefonun arka panelinde 24 MP + 10 MP + 5 MP sensörden oluşan üçlü kamera sistemi, parmak izi tarayıcısı ve Samsung markası bulunuyor. Android 9.0 Pie işletim sistemi ile gelen cihazda 3.400 mAh kapasiteli bir pil mevcut. Gücünü ise Adreno 616 GPU içeren sekiz çekirdekli Snapdragon 710 yonga setinden alıyor.

     

    Samsung Galaxy A8s Mavi, Yeşil ve Gri olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunuluyor. Akıllı telefonun sadece 6 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip varyantının fiyatı belli oldu. Söz konusu model Çin'de 435 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satılacak.
     
    Bunun dışında 8 GB RAM + 128 GB hafızalı bir versiyon daha var. Ancak onun fiyatı henüz bilinmiyor. Türkiye'ye ithalatcı firmalar aracılığı ile giriş yapması beklenen Galaxy A8s'in ülkemizdeki satış fiyatı elbette ki daha yüksek olacak.



  • O değilde Lenovo z5 Pro piyasayı bozacak gibi, Samsung , Apple ve diğer şirketlerin fiyat politikası kullanıcıları fiyat- performans telefonlarına götürecektir. Z5 pro en iyi alternatif...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3400Mah pil değeri güzel bir detay. 3 kameranın ne artısı olur bilgim yok. Telefon ile fazla fotoğraf çekmiyorum, Gün içerisinde anca 5 tane fotoğraf çekiyorum, takip eden günler de bazen hiç fotoğraf çekmiyorum.

  • güle güle samsung en azından amiral gemilerine...

  • Iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A7 A9 gibi A8s de tr ye gelir umarım. A9 dan daha ucuz ve snapdragon 710 işlemciye sahip. 6/128 kapasiteyle başlaması, ekranda kamerayla yeni bir tasarım anlayışı sunmasıyla ben tr ye gelirse alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Aralık 2018; 16:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi canım çok para mi8 al daha iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu politika ile samsung, bir nokia gibi batmaz ama htcz, sony, lg gibi sürünür hale gelir. Bu fiyat politikaları ve yenilikçi olmayan işleriyle albenisi yok. Senki neredeyse bütün donanımlar dizayn edip ve üretebilen tek firmasın ama fiyatların alınabilir değil. Bu telefonun olması gereken en pahalı fiyat 300 dolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her telefon konusu altında Xiaomi al diyen kitle hala bitmedi.Şunu anlayamadınız insanlar sadece fiyatına bakmıyor beğendiğini almak istiyor.Ben iphone beğendim ama ucuz diye samsung aldım ama memnun değilim.Memnun olmadıktan sonra bir telefonu 1.500 2000 tl ucuza almışım ne fark eder.
    Boşuna dememişler "Renkler ve zevkler tartışılmaz " diye
    Sen sarışın seversin ben esmer.

  • 435 dolar 382 avro yapar. Buradan hesaplarsak 3750’den giriş yapar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bu konu apple ve diğer android ürünleri için geçerli olabilir hocam ama sonuçta aynı altyapı donanımlar benzer iken çok fazla para vermek ne derece mantıklı , hemde samsung servisinin son günlerde duyduğumuz rezilliklerinden sonra garantiye çok para vermek de sıcak gelmeyebilir insanlara.

  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    3 kez garantiye yolladım hepsinde kullanıcı hatası dedi samsun kendi sorunlu ekranını bile bana maletti daha almam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pahalı mı bana mı öyle geliyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O işlemciye pahalı gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp. En iyi ihtimalle hiç sevmediğim Huaweinin Mate 10 Prosu 3800e satılıyor. Bundan kat kat daha iyi fotoğraf çekeceğine eminim. 4200e S9 Plus 3500e G7 , 3800e Note 8, S9 3500 Altınel Zenfone 5z , meizu 16 diye uzar gider.

    TLnin değersizliği bir kenara telefon piyasasında inanılmaz iyi cihazlar çok iyi fiyatlara satılıyorken Allah bunları alanlara akıl fikir versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok çirkin bir tasrım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung'un son 1 yılda çıkardığı en azından 7870li üstü cihazları eline alıp kullanmayanlar burda gömmesin firmayı gelip de.



    J6 2018 7870 4 aydır kullanıyorum cihazda takılma yok donma yok hızı son derece yeterli. kamerası kurtarır seviyede. bu cihazı 1500 liraya aldım samsung tr garantili . amoled ekranı dar çerçeveleri saymadım daha. pil ömrü de çok iyi.



    tutturmuşsunuz xiaomi diye lenovo abi ya diye başka alternatiflere kapamışsınız kendinizi. size göre hiçbir firma eksik yönlerini geliştiremez 2012de neyse o zannediyorsunuz.



    Burada 1 kişi çıksın ve desin ki yalan söylüyorsun j6 çöp diye alnını karışlarım. varsa yoksa önyargılarınız ve peşin hükümleriniz.



    şimdi bana söylerin 1500 liraya galaxy j6 almamak için bir neden. ben xiaomi kullanmak zorunda mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar tercihleri değiştiremez, diğerleri ise anca kendini kandırır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.