Şimdi Ara

Sony, 3D kamera üretimini hızlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefonlarda en çok kullanılan kamera modülü üreticisi olan Sony, başta Apple dahil olmak üzere müşterilerinin ilgisini çekebilecek yeni nesil 3D kamera modellerinin üretimini arttıracak. Bu gelişmenin düşüşte olan akıllı telefon pazarını yeniden canlandıracağı belirtiliyor.

     


    Çeşitli örnekler sergilendi


    Yeni 3D kamera modülleri Sony'nin sensör bölümü başkan Satoshi Yoshihara'ya göre 2019'da ön plana çıkacak. Son yıllarda kullanıcıların yenilik beklemesi ve akıllı telefon üreticilerinin de bu beklentileri karşılayamaması sonucu, satışlarda istenen rakamlar yakalanamıyordu. Sony'nin bu atağı sonrasında akıllı telefon pazarının da büyük ölçüde canlanacağı ve kullanıcıları heyecanlandıracak bir teknolojinin piyasaya sürüleceği konuşuluyor.


    Sony, 3D kamera modülüne sahip olan özel bir telefon kullanarak birkaç örnek gösterdi. Özel olarak geliştirilen bir oyunda kullanıcılar ellerini kullanarak büyü ve sihir gibi özel hareketler yaptılar. Diğer örnekte ise telefon, odanın derinliğini hesapladı ve gerçek nesnelerin önünde ve arkasında yüzen bir akvaryum balığı sergilendi. Yoshihara'ya göre Sony, gelecek yıl insanları heyacanlandıracak önemli işler yapacak.

      







  • Ar teknolojisinden ne farkı var bunun? O teknoloji de zaten biraz oynayıp baktıktan sonra sıkıyor bence gereksiz fiyat artışından başka bir şeye yaramaz

  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    AR materyali, kameranın ekrana gönderdiği görüntülerin üzerine ekleniyor yani hep en üstte. AR da diyelimki bir uzaylı görüntüsü buldun ve bunu bir tezgahın arkasında duruyor gibi göstermek istiyorsun, yapamazsın. Burada ise ekrandaki herseyin 3 boyut bilgisi de var.
    AR materyalini yani uzaylıyı bunun sayesinde tezgahın arkasında konumlayabilirsin.

  • vahsisalata V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şimdi neden 3d dendiğini daha iyi anladım. bence yine de telefon sattıracak Bir teknoloji değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee Apple irtibata geçtiyse demek hareketlenmişlerdir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satış arttırıcak bir hamle değil Sony için başarısız bir hamle olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vakti gelmişti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Ar teknolojisinden ne farkı var bunun? O teknoloji de zaten biraz oynayıp baktıktan sonra sıkıyor bence gereksiz fiyat artışından başka bir şeye yaramaz

    Her yeni teknolojide gercek potansiyelini anlayamadan soyle yorumlari yapan birileri cikiyor. Henry ford ne demis: "insanlara ne istediklerini sorsaydim daha hizli at arabasi isterlerdi."
  • artırılmış gerçeklik yapay zeka ve yazılım ile yapılıyor. bu yeni modül oluşturulan gerçekliğin daha gerçekçi olmasında donanımsal olarak katkı sağlayacak. yazılımsal zoom ve optik zoom farkı kadar fark yaratacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.