Şimdi Ara

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya ile seri son buluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Dokuz yıl önce ilk filmin çıkmasıyla birlikte bir animasyon markası haline gelen ve devam filmleri, TV dizileri ile kısa filmlere ev sahipliği yapan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (How to Train Your Dragon) serisi kapanışını yapmaya hazırlanıyor. Şubat ayında gösterime girecek Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya ile Hıçkırık (Hiccup) ve Dişsiz ’in (Toothless) maceraları sona erecek.

    Hıçkırık karakterine sesini veren aktör Jay Baruchel’e göre üçüncü ve son film birçok yapımın hayranlarına hissettiremediği hüznü ve mutluluğu bir arada yaşatacak.

    Serinin sona erişi sadece hayranları için son anlamına gelmiyor. Aktörün hayat verdiği en uzun soluklu karakter de böylece beyaz perdeye veda edecek. 20 yıllık sinema hayatı olan aktörün Tropik Fırtına filminin çekimleri sırasında aday olduğu Hıçkırık karakteri ile birlikte Baruchel de kendini biraz hüzünlü hissetmiş.

     

    Yapımcı Brad Lewis ise işin zirvedeyken bırakılmasının en iyi fikir olduğunu düşünüyor. Sevilen bir hikâyenin bitmemesinin istendiğini vurgulayan Lewis, gereksiz uzatmaların ucuz kaçacağı ve işi yapaylığa sürükleyeceği görüşünde.

    Brad Lewis de izleyicilerin, kendileri gibi serinin son bulmasından ötürü bir miktar duygulanacaklarını düşünüyor. Eğer izleyiciden tahmin ettikleri geri bildirimi alırlarsa, bunun işlerini laikiyle yapmış oldukları anlamına geleceğini ifade ediyor.

    Film için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
     
     



  • İşin zirvedeyken bırakılmasının en iyi fikir olduğunu düşünüyor olsaydı ilk filmde bırakırdı. Benim için tarihe geçerdi. Ratatouille gibi onuda arşive eklerdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-753AA071F

    İşin zirvedeyken bırakılmasının en iyi fikir olduğunu düşünüyor olsaydı ilk filmde bırakırdı. Benim için tarihe geçerdi. Ratatouille gibi onuda arşive eklerdim.
    Katılıyorum fazla uzatıldı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlile olması gereken bu
  • 37 yaşındayım ve kesinlikle izlerim çok güzel bir seriydi, inşallah güzel biter...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük küçük herkesin animasyon filme ilgisini artıracak bir film. Kesinlikle tüm seri izlenmeli.

  • cars 4 çıksın
  • ben bu animasyon filimini sevmezdim izlemedim sonra tv de çıktı hoşuma gitti 1 i izledim 2'yi izledim 3'ü araştırdım 2019 da çıkcakmış bekldedim tam 1,5 yıl, çıktı izledim güzeldi 4'ü çıkcak mı diye araştırdım çıkmıcak dediklerinde üzüldüm çocuk dğilim ama bu animasyon filmi bence devam etmeli o kadar hıçkıdık çocuk yaptı hıçkıdığın macerası bittiyse onların macerası başlar dişsizin yavrularının dönemi başlar

  • keşke devam etse ama Allah ın hakkı 3 3tür

  • LÜTFEN 2.VE 3.FİLM ARASINDA GEÇENLERİ DE 1.VE 2.NİN Kİ GİBİ BİR ÇİZGİ DİZİ HALİNDE ÇEKİN LÜTFEN YA

  • Bu seriyi hiç izlemedim izleyeyim bari animasyon severim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-753AA071F

    İşin zirvedeyken bırakılmasının en iyi fikir olduğunu düşünüyor olsaydı ilk filmde bırakırdı. Benim için tarihe geçerdi. Ratatouille gibi onuda arşive eklerdim.

    Seriye şöyle bir bakıyorum da iyi ki de uzatmışlar. Çünkü ilk film aslında vasat 2. film çok daha iyi 3. film ise efsane olmuş. Gerçekten de dipten zirveye çıkarıp zirvede bırakmışlar. İyi de olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Ağustos 2020; 19:43:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.