Şimdi Ara

Xiaomi lazer projeksiyon cihazının daha düşük donanımlı Lite versiyonunu hazırlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2017 yılında ilk projeksiyon cihazını tanıtan Xiaomi, bu pazara da damgasını vurmayı başarmıştı. Sinema seviyesinde olduğu söylenen Mi Laser Projector modeli uzun süre konuşuldu. Ortaya çıkan yeni posterler bu projeksiyon aletinin daha düşük donanımlı Lite versiyonunun hazırlandığını gösteriyor.

    Mi Home Projector Lite


    Lite versiyonu küp formunda ve ilk çıkan modele göre daha küçük. Beyaz bir kasa içerisinde olan cihaz ön tarafında gri-siyah karışımı bir panel ile birlikte lensini bulunduruyor. Tanıtım gerçekleşmediği için donanımı hakkında elimizdeki bilgiler kısıtlı olsa da posterlerden bir takım teknik bilgiler görülebiliyor. Bunlar, 800 ANSI lümen parlaklık, OSRAM P1W/A lamba, HDR10 video çözümleme, 1080P LED ışık kaynağı gibi bilgileri bize sunuyor. Ayrıca 120 inç boyutlarına kadar yansıtma yapabiliyorsunuz. Ses kısmında ise 2 inç boyutunda 2 adet 10W hoparlör sizlere yardımcı olacak. Cihazda Dolby Audio ve DTS ses çözümleri de mevcut. Son olarak Xiaomi televizyonlardaki gibi MIUI TV işletim sistemi yüklü olarak gelecek olan projeksiyon aleti bu sayede sesle kontrol desteği bulunduracak.



    Ayrıca Bkz.Mini projeksiyon cihazı Tiny Piqo bağış rekorları kırıyor

    İlk modele kıyasla bambaşka bir cihaz ortaya çıksa da bunun faydası fiyat kısmına yansıtılmak istenmiş. 2 Ocak tarihinde kitle fonlama platformunda tanıtılacak projeksiyon aleti 320 dolar fiyat etiketine sahip. Bazı kaynaklar cihazın alt versiyon olduğunu belirtmek amacıyla Mi Laser Projector Lite olarak da adlandırmışlar ancak lazer teknolojili olmamasından dolayı Xiaomi bu ismi tercih etmeyecektir.




  • parlaklık 800 ansi lümen lik düşük bir değer olduğu için, loş ışıkta seyretmeye uygun değil, yalnızca karanlıkta film seyretmek için fiyatına göre ideal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Ocak 2019; 14:11:17 >
  • Ortalama bir salonda minimum 2000 lümen gerekiyor... Tawsiyem 2400 lümendir, 2000de bile tamamen karartmak lazım osayı ( 5.5 metreden 3metrelik perdeye)

  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Aliexspress' de satılan metalik perdeyi alırsanız 1000 ansi lümen le loş ışıkta seyredebiliyorsunuz. Ben aldım kullanıyorum.

  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    link atabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahtemas

    link atabilir misiniz?
    İlgili konu burada. Linkler de orada.
    Link: https://forum.donanimhaber.com/metalik-boyali-projeksiyon-perdesi-incelemesi--132164345



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 7 Ocak 2019; 23:49:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.