Şimdi Ara

Galaxy Note 9 için Android 9.0 Pie güncellemesi başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Galaxy S9 serisine Android Pie güncellemesini geçen yıl bitmeden başlatan Samsung kısa süre sonra da Galaxy Note 9 amiral gemisini sıraya soktu. Almanya’da nihai Android 9.0 Pie güncellemesi dağıtıma başladı.


     


    Galaxy Note 9 Android 9 güncellemesi neler sunuyor?


     


    Samsung bir süredir Galaxy Note 9 kullanıcıları için Android 9 güncellemesini beta programında sunuyordu. Son beta sürümü nihai sürüme çok yaklaşan en kararlı şekildeydi. Bu bakımdan beta programında olan kullanıcılar için nihai güncelleme 95MB civarında. Olmayanlar için ise yine 2GB seviyesine yaklaşıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy M30 özellikleri netleşiyor

    Android 9 güncellemesinde elbette en önemli yenilik One UI adındaki yeni kullanıcı ara yüzü olacak. Sezgisel ve akıcı olduğu ifade edilen One UI arayüzü hali hazırda Galaxy S9 kullanıcıların güncelleme ile sunulmuştu.


     


    Güncellemede ayrıca bazı hataları gideren Ocak ayı güvenlik güncellemesi de yer alıyor. Almanya’da başlayan Android 9 güncellemesi her zaman olduğu gibi yavaş yavaş yaygınlaşacak ancak ülkemiz için yine bir sürpriz olabilir.


     



  • Samsung eski Samsung'a göre hızlı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyutuna bakilacak olursa Beta ya katilan ve Beta 4 ten stabil surume gecis OTA sidir .

    Yuklemek isteyenler suraya bakabilir :https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-9/how-to/galaxy-note-9-android-9-pie-beta-t3870521

    Normal OTA olarak ta yayinlanmis midir BETA ya kayitli olmayan Almanya DBT surumleri icin suan icin bir bilgi yok. Ama tahminim 1-2 gune OTA si ile imaj dosyalari da ertesi gun icinde indirilebilir olacaktir. Yani samfirm uygulamasi ile veya sammobile gibi online sitelerden de indirilebilir olacaktir herzamanki gibi ... Sahsen manuel yukleyecegim musait oldugumda ve BETA ya dahil olanlar kesinlikle yuklemeli. Tavsiyem bu islemler bittikten sonra yedeklemeleri yapip tamiz fabrika ayarlarina donulmesidir yoksa S9 Android 9 daki sorunlar da yasanabilir ...

  • sapıtcaksa hiç gönderme samsung

  • Update ettim arıza çıktı telefon çok hızlandı durduramıyorum

  • Hep hızlanıyor bari kanatlanıp uçup gitmese.

  • Erken de verse geç de verse samsung kimseye yaranamıyor. İlk güncelleme, elbet hata olacak niye bu kadar abartıyorsunuz? Çok ki takıyorsun kardes bir iki güncelleme bekle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.