Şimdi Ara

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
34.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?


(En Son Oy Tarihi: 27.6.2022)
Giriş
Mesaj
  • deveyehendekatlatanadam kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı iyi okuyup anlarsan cevabınıda kendi kendine bulursun. senin gibi düşünenlerin arasında mehmetçik ile beraber çarpışan ÖSO ya katılanlara terörist diyerek dolaylı olarak kendi askerine terör destekçisi diyenler var. önce kimlerle saf tuttuguna bak! Adamlara gidin savaşın diyorsunuz gidenlerede terörist yaftası yapıştırıyorsunuz. Suriyeli olmakda zor iş arkadaş!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt
    Haddini Bil Arkadaşım.
    Ben Öyle Birşey Demedim Kafana Göre Yaptığın Genelleme ile Atıp Tutamazsın. Ayrıca Milyon Tane Terörist Örgüt Var ve Onlardan Gelenler Var Baya İçlerinde.

    Sen Benim Soruma Cevap Ver. İstemiyorlar Seni Neden Orada Yaşıyorsun Hala ?

    Surilerle Bir isen Onlar Gibi Rahatsızlık Veriyorsan Etrafa Eğer Adamlar Seni İstememekte Haklı. Cama Balkona Bayrağımızı Açmakla Vatansever Olunmuyor. Çok mu Seviyorsun ? Buyur Gel Kardeşim. Bizzat Karşılayacağım Havalimanında Hatta Ben Gezdiririm Bile Seni. Sen Yeter ki Dön Çok Sevdiğin Ülkene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deveyehendekatlatanadam -- 7 Ocak 2019; 23:52:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ankette başka bir ankete vesile olsun. Yurtdışında yaşayan vatandaslarin oy kullanma hakki kaldırılsınmı kaldirilmasinmi diye bir anket acarmisiniz. Şahsen ben ülkesine son model arabalarla tatile gelmekten başka bir katkısı olmayan kişiler ile ayni oy hakkına sahip olmaya karşıyım. 1 yılın 6 ayindan fazlasını yurtdışında geçirenler oy kullanamamalı. Net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalsın diyenlere birer suri hediye edelim. Türklerdende avrupaya amerikaya gitmek isteyenleride o ülkelerde her aileye birer adet dağıtalım.

    Bence geçtiğimiz 100 yıl kürtlerle hatta bunların içindeki pkk lılarla nasıl yaşadıysak önümüzde ki 100 yılda buna ilaveten suriler le yaşamaya alışsanız iyi olacak. 50 yılda pkk ya çözüm bulamadık önümüzde ki 50 yılda surilere çözüm bulamayacağız 50 yıl eşittir bi nesil demek onun için surileri de bi zahmet bi sonraki nesil düşünsün nasıl olsa onlarda düşünmek yerine alışmayı tercih edecek.

    Alışmak sevmekten daha zor geliyor. Alıştım surilere gitseler yerlerinde bi boşluk hissederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deveyehendekatlatanadam kullanıcısına yanıt
    ben buraya kazık dikecek degilim tabilki kendi çapımızdaki plânlarları gerçekleştirip uygun zamanda geri döneceğim.
    Balkona bayrak asmakla vatan sevgisini vurgulamıyorum ben adamların tavırlarına karşılık verdigimiz tepkiyi örnekliyorum sadece.

    atıp tutuyorsun dediğin konuda savundugun fikirleri tutanların içindekilerin bazılarının görüşü o. kimlerin safinda olduğunun farkındalığına varman icin yapılmış bir genellemeydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama olaya karışan suç işleyen surilerin kesinlikle 2. Hakkı olmamalı ve sınır dışı edilmeli. Maalesef sınır dışı edilende kaçak geri geliyor onun için kısır döngüden öte yol yok. En iyisi alışmak. Biz nelere alıştık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt
    Ben Herşeyin Farkındayım Arkadaşım O Senin Haddine Düşmez.

    Suriler Burada Kavga Çıkarıp Adam Öldürecek Kadar Güçlüler. Taksim Meydanında Bayrak Açacak Kadar Vatanseverler O Zaman Gidip ÖSO ile Memleketlerini Kurtarsınlar yada Kiminle İstiyorlarsa.. İster Esadçı Olsun İster ÖSOcu. Burada Benim Memleketimde Başka Ülkenin Bayrağını Açamazlar.

    Ben Geçen Sene Tam Yılbaşında Elimde G3 ile Nöbetteydim. İstesem Bedellide Yapardım Ben Vatanı Bu Vahabiler Eğlensin Diye mi Bekledim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta İstanbul/Sancaktepe'de ki iş yerimize, 3 tane Suriye vatandaşı (1 tanesi eli arkasında ağır abi olabilir), dış kapıda 2 güvenlik elemanı ve bariyer olmasına rağmen, hiç aldırış bile etmeden araç giriş bariyerinin olduğu yerden zart diye içeri girdi.

    Ben giriş kapısının orada arkadaşlarla sohbet ederken fark ettim. Ne olduğunu anlamaya çalışırken güvenlikçi arkadaşlar bu şahısları durdurdu. Gelmelerinin nedeni iş aramaları. Bu kişileri dışarı yönlendirirken 3 farklı kişi de hemen yan binaya girmeye çalıştı. Yan bina farklı bir şirket, oradan ayrıldığım için neler olduğunu bilemiyorum.

    Türkiye'de doğup büyümüş ve bu ülkeye hizmet etmiş insanların, işsiz kalmalarına ve yerlerine daha ucuz paralar ödenerek afgan, özbek, suriyeli işçilerin alınmasına şahsen ben üzülüyorum. O yüzden bana kim ne söylerse söylesin şunu söylemekten hiç bir zaman çekinmeyeceğim. Eve lazım olan cami'ye haramdır. Anlamayanlar için başka bir ifade ile, önce can sonra canan.

    Emeği geçenlere sevgiler. Haydi selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Ocak 2019; 0:20:13 >




  • @el_ezher İzlesene Şunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstedikleri kadar acı çeksinler, zorluk yaşasınlar umurumda değil def edip gönderilmeleri lazım.
  • Değerli abim, ben de avrupada yaşıyorum. Ama bu işin geleceği de var. Ülkemde rahat rahat yaşıyım derken birilerinin kör kurşununa kurban olmayalım, yaşlı başlı halimizle olanlara küfretmeyelim. En azından derdimiz bu olmalı. Şimdiki hayatını değil, geleceğinizi düşünerek yorum yapın ve düşünün.
  • deveyehendekatlatanadam kullanıcısına yanıt
    seninde haddine böyle bir anketi yapmak düşmez! Insanlarin hassasiyetlerini kullanarak 3-5 mesajla kendini popüler yapmak pahasına kimlerin ekmeklerine yağ sürüyorsun? 3-5 kendini bilmezin yaptığıyla bir toplumu yargılayamazsın.
    geçen sene yaptığın askerlikle bana taş atma. bizim zamanımızda bedellinin lafi bile olmazdı askerlik en fazla tecil ettirtile biliniyordu. senden daha uzun süre yaptim hemde okula ara vererek!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buda sorumu şimdi kabüllenin etmeyin yüzde 80'ni kalıcıdır. gitmeleri herkesimin arzusu iş istememizle olsaydı ki yüzde 99 'u gitmelerini istiyordur çoktan gitmiş olmalıydılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı yetişmemiş beyinlerin ilginç yorumlarını görüyorum. Bir çoğunuzun ayırt edemediği asıl mesele gitsin veya kalsın olmamalıdır. Hata burada onları alırken seçerek alınmamaları gerçekten ihtiyacı olan ile ooww avrupaya kapak atam türkiyeden oraya geçeriz tayfası. Diğer ülkeler seçip seçip aldılar hep. Biz onlar kadar seçelim demiyorum daha vicdanlı olalım ama amq elini kolunu sallayan girdi kardeşim bu kadarda olmaz ki. Ben her zaman ihtiyacı olanın yanında olunmasını savunuyorum . Buradan git savaş diyenlere sölüyorum savaşmak öyle pc oyunlarındaki gibi olmuyor. Zamanında kurtuluş savaşı , dünya savaşları gibi eski tip savaşlarda değil artık. Adam bir çakıyor milyon dolarlık kıtalar arası roketi mutlak ölüm savaş mavaş yok. Öyle sözde savaşın diyipde askerde tüfek sesinden korkan çok adam gördüm ben. Gerçekçi olun arkadaşlar gitsin dediğin insan hayatı. Buradaki tek sorun hepinizi rahatsız eden kısım düzensiz hebele hülebe yapılması bu işlerin.Belkide düzenli yapılsa çok güzel olabilirdi. kesinlikle dindar biri değilim ama şükür insan hayatını para ile hiçbir zaman ölçmedim.




  • Suriyeliler ve sevicileriyle beraber sınırlarımızın dışunda eylensinler mümkünse

    benim bayrağımın benim vatanımın Ve Benim askerimin gölgesinde yaşamak bedava olmamalı

    Bu ülke gerektiği kadar mazluma bakmıştır artık kabak tadı vermeye başladı kendi topraklarının mücadelesini versinler seviciler de gitsin onlara yardım etsin çok Suriyeli hayranı iseler merak ettim kaç kişi kalkıp gider

    Neyse kimse gitmez tabi ekmek elden su gölden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz seçimlerde AKP'yi gönderin, sonrasında Suriye'lilerin işi kolay.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elk.de

    Devletini düşünen bir işveren olarak kalmalarından yanayım



    Anlatayım.

    Bir bireyin 18 yaşına gelene kadar devlete maliyetini hiç düşündünüzmü?



    Bunu düşünecek beyine sahip bir birey suriyelilerden rahatsız olmaz.



    Asayiş olayları istatistiki sınırlar içinde olduğu müddetçe,kapılarımız herkese açık olmalı



    Dua ile
    tabi tabi kaç işçin var?https://www.youtube.com/watch?v=2S0vWzixeIk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    kazanılmış haklar geri alınamaz biz artık türk vatendaş olmak istiyoruz

    daha önce kürtleri aldınız bizi de almak zorundasınız
    Korkmayın din kardeşim,reis sizin için gerekeni yapıyor



    Siz bizim misafiririmizsiniz,bakma sen bu forumdaki üyelere,çoğunluk liseli zaten.



    Liseli savaştan,çaresizlikten,zorluklardan anlayamaz



    Esselamüaleykümeveberekatühüvesselam



    Selam ve dua ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevlendirilsin memurlar, hatta özel ekipler kurulsun. Araştırılsın kayıt altındaki aileler kim ne yapmış ihtiyacı olmayan gitsin. Kimse öksüz çoocuk, dul kadın, 80 lik dede nine gitsin demiyor. Gitsin gençler ne yapıyorlarsa yapsınlar çalışıyor mu, şavaşıyor mu banane yaa...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.