Şimdi Ara

Yeni aldığım Egea'ya hoparlör koymamışlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
28.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam,

    Yaklaşık 3 gün önce 2018 model easy + stil paket egea aldık. Kataloglarda 6 hoparlör 220 watt geçmesine rağmen tizlerin neredeyse olmadığını farkettim. 444 lü numarayı arayıp dile getirdim. Hattayken servise yönlendirdiler. Servis müdürü de tweetlerin aktif olmadığını, vaktin olduğunda getir bilgisayara bağlayıp aktif edelim demesine istinaden hemen servise götürdüm. Servis çalışanları ön camın orada bulunan tweetlerin olduğunu iddia edip ayarları değiştirdiler ve ısrarla normal olduğunu dile getirdiler. Bilgisayara da bağlamadılar. Israrlarıma dayanamayıp tweetlerin kapağını söktüklerinde oraya hoparlör konmadığını hatta kablo hattının da olmadığını gördük. Gerekli yerlere yazı yazıp bana dönüş yapacaklarını ilettiler. Easy paketi olup bu sorunu yaşayan oldu mu? Kataloglarda var olmasına rağmen aracımda olmaması ayıplı mal sattıklarına işaret olur mu? Bana gelecek cevabın olumsuz olması durumunda sizce ne yapmalıyım?
    Sayg.







  • Hocam hatayı en başında boş paket Fiat alarak yapmışsın. Üstüne birde stil paketle kombo olmuş



    17 senedir Fiat kullanıcısı olarak son kullanıcıya easy - pop mop paketlerini asla tavsiye etmem. Premio Lounge Sx Cross Plus gibi donanımlar alınır ama pop alınmaz. Popunu çıkarıyorlar çünkü.



    Diğer arkadaşların dediği gibi Egea'da easy'de 4 hoparlör vardı. 2019 modellerde 6 yapmışlar demekki.



    Aracı satarken 6 hoparlör dedilerse peşini bırakmayın hocam, kapıya hoparlör kablosunu çeksinler, hoparlörü takmayın kafaya. Dışarıdan 1 takım güzel bir hoparlör alır takarsınız. Kablo hattını tamamlasınlar yeter.



    Hoparlör yerine led far krom falan isteyin daha çok işe yarar. Benim Fiorino da 6 hoparlör var ama baharda araba kalırsa hepsini değiştireceğim. Zira takacakları / taktıkları hoparlörler baya dandik. Kafanızı ütülüyor.



    Arabanın neden emsallerinden 30 bin ucuz olduğunu hatırlayıp 1 set hoparlör alın fiata da kablo hattını çektirin üstüne 1 bakım hediye isteyin en temizi



    Benim Doblo'da kapıda 16 cm yuva var ama kablo geçirecek hiçbir yer yok. Müzisyen arkadaşlar edindim, yolculuklarda canlı müzik eşliğinde gidiyoruz
  • Megane 3 lerde de öyle tweeter kapağı var altında kablosu da var ama hoparlör yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayide teşhirde duran aracın da sesini kontrol ettiğimizde, onunda tizlerinin olmadığını farkettik. Kapağı açıp bakmadık ama bence onda da yoktu. Ses oldukça boğuk geliyordu.
  • Ne bekliyosun şirket için üretilmiş bir araç nerden çalarsam kâr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat almayin kardesim filo markasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten büyük beklentilerle almamıştım. Biraz yatırım maksatlı bakıyorum. Peki nasıl bir yol izlemek gerek. Olayın parasında değilim. Gidip kendim taktırabilirim ama böyle enayi yerine konmak üzüyor. Muhtemelen bana gelen cevapta derdime çözüm bulamayacaklar.
  • Biz sorunca hoparlör yeri var ancak içinde hoparlör yok demişlerdi. Şu 65 bine satılan en baz paket için. Sizinki bir üst paket mi oluyor?
  • En boş paket easy bizimkisi. Bir de stil paketi aldık şu üzerine biraz fark verip jant,cruise,sis vb ekleniyor işte. Yalnız fiatın kendi sitesinde ve kataloğunda en baz pakette bile 6 hoparlör diyor. Sorun beyan ettiklerini sattıklarında uygulamamaları. Tüketici hakem heyetine kadar götüreyim diyorum.
  • Easy modellerde zaten 6 hoparlör yoktu, 4 tane vardı.

    Yeni basılan broşürde 6 hoparlör görünüyor. Yani aracınızın üretim tarihi önemli. 4 hoparlör ile satılırken üretilmiş aracınız.

    Arada kalınan bi durum. Tabi alırken bunda kesinlikle 6 hoparlör var dedilerse hata onlardadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Ocak 2019; 16:47:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dghans45 D kullanıcısına yanıt
    götürün hocam kesinlikle. Malzemeden çalmışlar, yakışmamış açıkçası.
  • Bizim araç aralık ayında üretim bandına alınmış, bayide personelin verdiği bilgi bu şekildeydi. Hatta aracı 1 ay bekledik gibi. Katalog da aralık 2018 de 6 görünüyor.
  • Broşürde varsa olmak zorunda eski astramda çocuk koltuk bağlantı kancalarının olduğu yaziyordu ama yoktu musteri hizmetleri ile görüşmüştüm onlarda servise malzemeleri göndermişti ve servis takmıştı hakkınızı arayin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dghans45

    Bizim araç aralık ayında üretim bandına alınmış, bayide personelin verdiği bilgi bu şekildeydi. Hatta aracı 1 ay bekledik gibi. Katalog da aralık 2018 de 6 görünüyor.

    O zaman serviste takarlar, hakkınızı arayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet tüm 2018 baz paket kullanıcıları kontrol etmeli bence. Çevrenizde varsa sizlerde bilgilendirin. İnsanlar dişinden tırnağından arttırıp alabiliyorlar. Gelecek cevabı bekleyip buradan yine sizlerle paylaşırım. Sayg.
  • 2011 yılında renault symbol almıştım en full paketti.Arka pondizotun orda hoparlör yerleri vardı fakat hoparlör yoktu.Kablolarınıda kapı içlerine kadar çekip bırakmışlardı.Ayrıca aracı bakıma götürdüğümde polen filtreside yoktu.Bende aracı aldığım bayiye ve renault maise şikayette bulundum.Defalarca yazmama rağmen 8 ay sonra dönüş yaptılar araçlarımız polen filtresiz satılır ona bişey yapamayız dediler ama hoparlör olmadığı için servise yönlendirdiler ve bu hatalarından dolayı bana renaultun vermiş olduğu güvenli sürüş kursu hediye ettiler.Sizde hakkınızı arayın,PEŞİNİ BIRAKMAYIN DERİM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hicranyarası

    2011 yılında renault symbol almıştım en full paketti.Arka pondizotun orda hoparlör yerleri vardı fakat hoparlör yoktu.Kablolarınıda kapı içlerine kadar çekip bırakmışlardı.Ayrıca aracı bakıma götürdüğümde polen filtreside yoktu.Bende aracı aldığım bayiye ve renault maise şikayette bulundum.Defalarca yazmama rağmen 8 ay sonra dönüş yaptılar araçlarımız polen filtresiz satılır ona bişey yapamayız dediler ama hoparlör olmadığı için servise yönlendirdiler ve bu hatalarından dolayı bana renaultun vermiş olduğu güvenli sürüş kursu hediye ettiler.Sizde hakkınızı arayın,PEŞİNİ BIRAKMAYIN DERİM.
    Polen filtresiz araç satmak nasıl bir mantık anlayamadım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğuma neden şaşırmadım.?.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabacımemo -- 6 Ocak 2019; 13:33:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, önceden 4 hoparlör ile satılıyordu. Eğer 6 diye sattıysalar serviste takabilirler diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 hoparlor deyip 4 veya 6dan az hoparlor ile satiyorlarsa ayipli mal satmislar demektir.



    hakkinizi arayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takacakları kaliteli mi olacak sanıyorsunuz hiç uğraşmayın gidin kendiniz 2.el uygun fiyata sony pioneer takın rahat etsin kulaklarınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.