Şimdi Ara

Asus ZenBook S13 dünyanın en çerçevesiz ekranına sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çerçevesiz olarak tabir edilen ince çerçeveli ekran tasarımları akıllı telefonlarda olduğu kadar dizüstü bilgisayar segmentinde de oldukça fazla rağbet görüyor. Asus’un CES 2019 fuarında tanıttığı ZenBook S13 modeli ince çerçeve konusunda rekor kırıyor.


     


    Asus ZenBook S13 özellikleri


     


    İlk nesli geçen yıl tanıtılan Asus ZenBook S13 o dönemde de en ince ekran çerçevesine sahip dizüstü modeli konumundaydı. Bu yıl da NanoEdge ekran tasarımı çerçeveleri daha da incelterek bu ünvanı korumaya devam ediyor.


     


    13.9 inçlik IPS ekrana sahip olan ZenBook S13 modeli tüm kenarlarda 2.5mm çerçeve kalınlığına ulaşmış. Sadece üst çerçevede bir kısım web kamera nedeniyle biraz kalın tutulmuş. Ekranın kasaya oranı yüzde 97 gibi rekor bir seviyede.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni Acer Swift 7 daha ince ve daha hafif

    İnce çerçeveler sayesinde kasa da oldukça kompakt ve ince. Kasanın kalınlık değeri 12.9mm olarak belirlenmiş. Bu denli ince bir kasaya oyuncuları da memnun edecek bir donanımın yerleştirilebilmesi ise takdire şayan.


     


    Intel Core i5-8265U veya i7-8565U işlemcisi ile güçlendirilen bilgisayara bir de Nvidia MX 150 ekran kartı eşlik ediyor. Böylece belirli ayarlarda oyunları da kaldırabilecek düzeye gelmiş. Ekran çözünürlüğü ise Full HD seviyesinde.


     


    16GB’a kadar LPDDR3 RAM ve 1TB’a kadar SSD seçenekleri sunan modelde iki adet USB 3.1 Tip-C girişi yanında bir adet de tam boy USB 3.1 girişi yer alıyor. Henüz Asus ZenBook S13 için bir fiyat açıklanmadı ancak 1500$ bandında olacağı tahmin ediliyor.


     







  • Webcameranin fiziksel olarak kapatilamamasi cok sacma, bantlamak gerekli. Huawei bile daha iyi bir cozum sundu.

  • Tasarımı çok güzel kibar gözüküyor alınabilir bir cihaz

  • Huawei Mate X vardı Onun üstüne tanımam

  • Tam aradığım bilgisayar ama fiyatı görünce gt650m ile devam yolu gözüktü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZenBook S13 & Acer Swift 7 yeni moda telefonlardan sonra ultrabooklar'da sıfır çerçeve.180 yerine 360 açılır kapak yapan öne geçecek. hadi bakalım daha sonra neler göreceğiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.