Şimdi Ara

The Division 2 Epic Games Store ve Uplay'de Satışa Sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Epic Games, 2018'in son ayında kendi dijital oyun mağazasını açtığından bu yana birçok yayıncı ve geliştiriciyi tarafına çekmeyi başardı ve bunların arasına bir isim daha eklendi.
     
    Ubisoft, Epic Games ile yeni bir anlaşma imzaladığını ve bu anlaşma sonucunda Tom Clancy's The Division 2 PC versiyonunun Epic Games Store ve Uplay üzerinden satışa sunulacağını duyurdu. Bu da oyunun Steam'de olmayacağı anlamına geliyor. Zaten oyunun Steam sayfası da kaldırılmış.
     
    Süreli bir anlaşma mı yoksa kalıcı mı orası belli değil, süreli olsa dahi en az 12 ay olacaktır. Zira Rebel Galaxy Outlaw, Super Meat Boy Forever ve diğer bazı oyunlar da benzer anlaşmalar sonucunda 12 ay boyunca Epic Games Store'a özel kalacak.
     
    Bununla birlikte oyunun Epic Games Store sayfası da açılmış ve ön sipariş verilebiliyor. Fiyatlar standart sürüm için 309,00 TL, gold sürüm için 509,00 TL ve ultimate sürüm için 569,00 TL. Fiyatlar Uplay ile aynı. Sadece ultimate sürüm Uplay'de indirimli olarak 385.00 TL'den satılıyor. Epic Games Store sayfasına buradan, Uplay sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
     
    Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Mart 2019'da çıkacak.



  • Epic games rekabeti arttırmaya değil elinden geldiğince bitirmeye geliyor sanırım. Steam in yıllardır ülkemize sunduğu fiyat politikasının da şuan yanından geçemiyor.
  • Pc oyunculuğu mortu çekecek :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valve'in aldığı komisyonu azaltması lazım başka çaresi yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • len steamda para biriktiridim steam alirim diye bu haber üzdü şimdi uplay alcaz artik yapacaklara işe başliyayim epic games gibi senin nerden ciktin
  • Uplay sürümünü alacaktım zaten benim için sıkıntı yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Iyi de bu akilsizlar neyin kafasini yasiyor. Millet zaten steam kutuphanesini genisletmek icin steam e aliyordu. Uplay yerine ben niye epic store dan alayim ki, ne artisi var

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunlar kafayı yemiş. En çok satış yapacağı yerden oyunu kaldırıyor. Şaka gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games, oyuncu görünümlü kumarcıları, pazarcıları, tezgahçıları, hilecileri, hurdacıları, hırsızları, uğursuzları bitirmeye geliyor anlaşıldı.Darısı diğer firmaların başına, onlarda en kısa zamanda terkederler şu oyun mağazası görünümlü kumarhane bataklığını
  • Epic eğer EA'yıda kendine çekebilirse çok güzel olabilir, ama Origin'in oturmuş bi sistemi var düşük bir ihtimal muhtemelen
  • kendi kaybeder 800 oyun aldım başka program kuramam kusura bakmasınlar.Sırf origin için fifa oynamıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steamdan alıcaktım artık ilerde uplayden alırız valve acil bişey yapması lazım durmadan firma kaybediyo.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Komik bence. Steam tekelini bitirmek istiyorda kendi ayağına sıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft ne yapmaya çalışıyor madem böyle yapıcaksın uplay den de kaldır o zaman iyice çorbaya döndü he

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Epic Games mağazasında bedava oyun vererek, yeni çıkacak olan bazı oyunları kendi mağazasına özel yaparak oyuncu çekeceğini ve Steam'e rakip olabileceğini sanıyor. Epic Launcher Mağazasının daha doğru düzgün bir ara yüzü bile yok, adamlarda zaten 20 tane oyun var onları da koymuşlar ana sayfaya mağaza oluşturduklarını zannediyorlar. Topluluk desen Steam ve GOG dışında hiçbir platformda yok. İade sistemi Steam'e kıyasla çok daha karmaşık. Fiyatların ise hiçbir albenisi yok. Ayrıca GOG'un sunduğu Connect gibi ne harika bir sistem var ne de Origin'in sunduğu üyelikler gibi mantıklı fırsatlar var. Tek yaptıkları 2 haftada bir bedava oyun vermek ve bazı oyunları kendilerine özel kılmak. Rekabet olmasın demiyorum ama kurduğun mağazanın daha doğru düzgün bir altyapısı yokken bedava oyun vererek ve birkaç oyunu kendine özel yaparak bu işi şahı Steam'e rakip olmaya çalışmak gülünç geliyor bana.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CheKD

    Epic Games mağazasında bedava oyun vererek, yeni çıkacak olan bazı oyunları kendi mağazasına özel yaparak oyuncu çekeceğini ve Steam'e rakip olabileceğini sanıyor. Epic Launcher Mağazasının daha doğru düzgün bir ara yüzü bile yok, adamlarda zaten 20 tane oyun var onları da koymuşlar ana sayfaya mağaza oluşturduklarını zannediyorlar. Topluluk desen Steam ve GOG dışında hiçbir platformda yok. İade sistemi Steam'e kıyasla çok daha karmaşık. Fiyatların ise hiçbir albenisi yok. Ayrıca GOG'un sunduğu Connect gibi ne harika bir sistem var ne de Origin'in sunduğu üyelikler gibi mantıklı fırsatlar var. Tek yaptıkları 2 haftada bir bedava oyun vermek ve bazı oyunları kendilerine özel kılmak. Rekabet olmasın demiyorum ama kurduğun mağazanın daha doğru düzgün bir altyapısı yokken bedava oyun vererek ve birkaç oyunu kendine özel yaparak bu işi şahı Steam'e rakip olmaya çalışmak gülünç geliyor bana.


    Yavaş yavaş yükselecekler işte. Ubisoft gibi büyük şirketlerin oyunlarını kendi mağazalarına özel kılarlar ise rekabet büyür.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Manhunt Three kullanıcısına yanıt
    Bir işi ilerletmek başka bir şey bir işe altyapı kurmadan girişmek başka bir şey. Epic Launcher şuan çok kötü durumda mağaza demeye bin şahit, özel oyunlara yatırım yapmadan önce sistemlerine yatırım yapmaları gerekti. Şuan PC platformunda rekabet yok bunun sebebi rakip olmaması değil Steam'in çok iyi bir platform olması ve oyunculara birçok hizmet sunması. Steam'in yıllardır rakipleri var. Sözde rekabet yıllardır var ama oyuncuların tercihi değişmiyor, PC platformu dendi mi akla Steam geliyor. Oyun yapımcıları bile oyun fragmanlarında artık PC değil Steam yazıyor. Epic ilerde gelişmez demiyorum ama böyle bir işe girişmeye karar verdiklerinde sadece oyun satmaya değil altyapı da önem vermeleri gerekti. Böylesine bir yatırım yapıyorsan iyi kötü bir altyapısı olmalı, ilerde üstüne koyarak ilerletirsin fakat başta elle tutulur bir şey olmalı.
  • bu arada EA nın oyunlarınıda aliyormuş diye duydum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Epic'i sevmesem de destekliyorum.Pc'de de exclusive oyun dönemi başlasın artık.Valve de artık para değil oyun üretimine başlar bundan sonra bu sebeple.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karamsar-53

    bu arada EA nın oyunlarınıda aliyormuş diye duydum


    öyle birşey olursa EAdan sonra diğer büyük yapımcılarıda çeker Steamın kaybettiği, indie oyunlardan çok kaliteli olanlar olsada 30bin oyun arasında binlercesi kimsenin bilmediği çöp oyunlar ve hentai, ama Valve'ın bi hamle yapıp kendine gelmesini isterim doğrusu, birçok faydalı oturmuş özelliği var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.