Şimdi Ara

Fox TV'den BluTV ve Puhutv’ye rakip platform geliyor: FOXplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fox TV’nin birçok ülkede faaliyet gösteren online platformu FOXplay, Türkiye’ye geliyor. Ücretsiz ve reklamsız hizmet verecek FOXPlay, ülkemizde faaliyet gösteren BluTV ve Puhutv platformlarına rakip olacak.

    Fox TV’nin dizilerine ve TV programlarına ve anlaşma sağlanan filmlere dijital ortamdan ulaşılabilecek. FOXplay, ücretsiz hizmet sunacak. Dileyen kullanıcılar ücret karşılığında reklamsız da izleyebilecek.

    FOXplay’in ilk orijinal içeriği belli oldu. 4N1K dizisinin yeni sezonu sadece FOXplay’de yayınlanacak. FOXplay’in arşivindeki diğer içerikler hakkında henüz bilgi bulunmuyor. 

    Ayrıca Bkz.Apple, AirPlay 2 özellikli TV'lerin listesini yayınladı
    Ülkemizde faaliyet gösteren FOX Networks Group bünyesinde toplam 10 kanal bulunuyor. FOXplay arşivinde bu kanalların içerikleri bulunacak. Bu kanallar Fox TV, Fox Life, Nat Geo, Nat Geo Wild, Nat Geo People, FX, FOX Crime, FOX Sports, 24 Kitchen ve Baby TV. 

     

    E-ticaret özelliğine sahip ilk içerik platformu

    Netflix ve türevi dijital içerik platformlarından farklı olarak FOXplay’de yayın esnasında ürün satın alabileceksiniz. İzleyiciler, seyrettiği içerikteki ürünleri satın alabilecek.

    FOXplay ne zaman çıkacak?

    FOXplay web sitesinden ve mobil uygulamalar üzerinden hizmet sunacak. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre FOXplay, Şubat ayından itibaren ülkemizde kullanılabilecek.








  • Bokunu çıkartmak bu olsa gerek baydı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunların hangisi ayakta kalacak merak ediyorum...

  • Klasik televizyonculuk öldü zaten. Olumlu görüyorum bu gelismeyi. Uygulama ve platform desteği cok onemli tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 10 Ocak 2019; 23:47:11 >
  • Sosyal medyanın karşısında birleşceklerine küçük küçük parçalara ayrılıyorlar. İyi oluyor birber birer kapanmaları dileğiyle.

  • Hah sen de gel... 100 parça olun, hepinizden de birer tane alalım. Anladık bu işte para var ama bu iş disneyin bile bi tarafına kaçacak. Zarar edip çıkacaksınız piyasadan çoğunuz. Insanların netflixi tercih etmesinin bile başlıca sebebi, bir çok serinin tek bir çatı altında birleşmiş olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bez bebek mi yayınlıcakmış

  • Bu tür platformlar çoğalacak gibi şunları bir çatı altında toplayacak Realdebrid tarzı bir platform kurulsa ona da rakip gelir. Sonu yok bu işin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

    Bu tür platformlar çoğalacak gibi şunları bir çatı altında toplayacak Realdebrid tarzı bir platform kurulsa ona da rakip gelir. Sonu yok bu işin.
    Aynen. Bu önerimize bi kulak verseler pamuk gibi olacak herşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox zaten Disney'e geçmişti. Disney+ ülkemize gelene kadar böyle mi hareket edecekler 🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaliteli her güne bir özel dizi olacak şekilde işe koyulun on numara olur. Bir tane kıytırık dizi çekip gerisini salakça tv dizi yarışma 10 senelik filmlerle doldurunca platform olunmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Fox zaten Disney'e geçmişti. Disney+ ülkemize gelene kadar böyle mi hareket edecekler 🤔

    Foxun çoğu departmanı satıldı aslında yani Fox tamamen satılmadı. Bildigim kadarı ile online yayın departmanı satılmadı. Türkiye'de fox tv hakkinda bilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    Neden zarar etsinler ki? Kendi kanallarının yapımlarını yayınlayacaklar. İkinci konu da, bu tür konuların Disney ile pek bir alakası yok. Disney, Fox'un işine karışmaz. Fox'un patronları ve CEO'su ayrıdır. Tahminimce yapılan tek şey yıl sonu kar ve zarar hesaplarıdır.. Siz hiç Time Warner'ın HBO'nun işine karıştığını duydunuz mu? Disney, Comcast, AT&T, Westinghouse gibi dev şirketler büyük bir ağaç ve HBO, Fox, NBC ve CBS gibi kanallarda dallarından biridir.

    Dediğiniz gibi insanlar Netflix, Hulu gibi platformları sevdi.. Netflix'ten gelen hazır para da şirketlerin işine yaradığı için bu çark dönüyor. Aksi takdirde toplam 3 dev şirket bütün dallarıyla uzlaşarak Netflix'e içerik satmayı bıraksın Netflix her ülkede çöplüğe döner.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 10 Ocak 2019; 19:43:44 >
  • Bu pasta öyle zannedildigi gibi herkesi doyuramayacak. Bu iş dallandıkça buna doğru orantılı olarak müşteri memnuniyeti ve kâr oranları düşecek. Ve ayakta kalan yine bünyesinde en çok projeyi barındıran ve kiralayanlar olacak. Çünkü insanlar 3 kuruşluk film ve dizi keyfini platformdan platforma geçerek heba etmeyecektir. Bu zevkine bu şekilde ket vurulmasını sineye çekmeyecektir. Dolayısıyla bu projeler de azalarak bitecektir. Sürdürülebilir olacak istikrarı ve finansı tesis etmekte gün geçtikçe zorlanacaklar.

    Her şey açık bir şekilde ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Fox'un bu platformu Türkiye'de açmasına bir anlam veremediğimi söyleyeyim. Siz hangi ülke için konuşuyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye bu şirketler için küçük bir pazar. Bu yazdığım nüfus ile alakalı değil. Az çok anlamışsınızdır. En büyük ana pazar olan Amerika'da bu tür platformlar tek bir platforma entegre ediliyor. Mesela AT&T, Comcast, Hulu hatta Amazon Prime Video gibi başlıca platformlar ekstra para karşılığında HBO Now, SHOWTIME Now vb. gibi platformları da içerisinde sunuyorlar. Yani ayrı ayrı üye olmuyorsunuz. Büyük bir çoğunluğu tek bir çatı altında toplanıyor. Ne kadar çok içerik o kadar fazla para. İşin özü bu ve bu hiçbir zaman değişmeyecek.

    Düzenleme: İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 10 Ocak 2019; 20:18:18 >
  • kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    Neden? Apple TV gibi bir cihaz kullanarak herbir platformun kanallarina kolaylikla ulasabiliniyor. Mutlaka tek platformun tekelinde olmasi gerekmiyor bence.

  • Bir çatı altında toplanma super fikir. O olmasa bile bileyim, tek bir üyelikle tüm hepsine erişim falan da olsa ona da razıyım. Ya biz bile ayrı ayrı platformlarda oyun kurarken, oynarken kriz geçiriyoruz. Ya tamam daha çok para kazanın ama bizi de arada maymun etmeyin be kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerik önemli,çıkartmak birşey değil doğru düzgün programlar olsun,sansür olmasın en azından kullanıcı tercih edilebilsin.

  • Rekabet açısından güzel gelişme, destekliyorum. Sansürsüz, zengin içerikli olsun yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix den sonra amazon prime a üye oldum fiyatı uygun diye ama arayüz ve içerik tatmin etmedi iptal ettim , 2 ay blutv üyeliğim vardı onuda iptal ettim , netflix haricinde baska bir platforma şu an para vermeyi düşünmüyorum ama puhu ve fox gibi ücretsiz olanlar her zaman güzel alternatif.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.