Şimdi Ara

Oppo RX17 Pro ve Oppo RX17 Neo çok tartışılacak fiyatları ile Türkiye’de satışta (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsın.Aslında çok büyük bir artı ama RX17 için bu özelliğin belirtildiği bir reklam görmemiştim sadece Lamborghini Edition için gördüm demekki bundada varmış.
  • Vergisiz fiyatıyla bile çoğu kişi alamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 20 Ocak 2019; 20:31:17 >
  • barbaros007 B kullanıcısına yanıt
    Sarj suresi biraz uzun rx17 pro da var o dehset hizli sarj olayin ram farki cok az hissediliyor agir iyunkar haricinde rx17 neo bence nirmal bir jullanici icin ideal bir cihaz tr yi bilmem ama burda fiyat ve ozellik bakimindan bicok telefondan iyi oldugu icin hosuma gitti ve tercih ettim cam ve fotograf ozellikleri beni tatminnetti unutmadan birde neo nun klavyesi biraz dandik geldi bana yazimi hizlandirinca surekli hata yapiyorum belkide kendi beceriksizligim butcenizi asmiyorsa tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    Rx17 pro 549 euro galaxys9 360 400 civarinoldu galiba cok dustu onlarin fiyatlari ama oppo gercekten iyi telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın falan demişsiniz xD olm sizene la :D

  • Hiç tartışmaya gerek yok.



    Tamam, kameraya önem veriyorsunuz, diğer özelliklere pek takmamışsınız ama bu fiyatlara foto çekmek isteyen pocophone + güzel bir dslr foto makinası alır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen yil cikarken ki asiri fiyatiyle bir de malum Dolar Avro firlayinca ( aslinda TL deger kaybediyor ) Samsung bu konuda oncu rezaletine ornek vermek gerekir :


    SM-A730FZKETUR

    Samsung A8 Plus 2018 .... Rezalet ise giris seviyesi islemciye sahip olmasi yani Snadragon 450 ... Adamlar cakallik uyaniklik yapiyorlar sekiz cekirdek ( Octa Core ) diyorlar .

    Bir tuketici olarak gecen yil firsat buldukca Samsung Turkiye ye sesli yazili onceleri bildirdim duzeltin diye sonra baktim ki geri donus dahi yapmiyorlar bu sefer sikayetvari tekrar irtibata gectim yine degisen birsey yok! Mesele bana cevap verilmemesi degil. Urun bilgilendirme kasitli hayayi bilerek gormezden gelinmesidir. Neden mi cok basit : Fiyati asiri sisirilmis ve giris seviyesi islemcisine sahip oldugu ve haliyle de fiyati ederi 1000TL hadi 1300 TL civari olmasi gerektigini dogru algisina engel olmustur. Suan olmus fiyati eskimisde olsa 3300 TL ile saglam kazikli satistadir iste :

    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-a8-orkide-grisi-2?_ref=ca-wtb&_refv=26db2b36-926e-4000-814d-12b102256828 ( 3700 TL ... )

    https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Siyah-Türkiye-Garantili/dp/B07BSN8LR9 ( 3300 TL ... )

    DH de yer yer bircok kez ifad etsem de tuketici dahil kimse pek TINLADIGI yoktur ... Bu da ayrica ele alinmasi gereken bir sosyolojik vaka gibi :/ ....


    Oppo da bu gucu Turkiye de tuketici bilinci zayif olmasi ile Turkiye Oppo ekibi belli ki suistimal etmektedir elbette serbest piyasa kurallari geregiyle ! ...

    Anlasilan 2019 daha vahim olacak anlasilan. Turkiye ye yeni olan da mevcut olan da saglam ...




  • susesa S kullanıcısına yanıt
    oppo iyi bir marka, oneplus falan bu markanın diye biliyorum ama türkiyede marka algısı yok, kismenin bildiği bir marka değil. bu fiyatlara işleri zor.

  • Bafrali_55nl B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..
    Müsait oldugunuzda ilave sorularım var...
    sd 660 işlemci ile oyun oynamam diyen kullanıcı için batarya süresi sizce nasıl?
    Ekran camında koruma anlamında bir bilgi bulamadım gorilla glass..?
    Ekranın dokunmatik algılaması ve kayganlığı nasıl?
    Dış hoperlör sesi (zil sesi) yeterlimi?
    Ve parmak izi okuyucusu ekran üzerinde sizce hızı nasıl ve algılaması ?
  • Neo icin soruyorsaniz cam bildigim kadariyla gorilla glass dokunma hassasiyeti bence harika lg g5 kullaniyordum ona gore cok iyi amoled ekran harika bir parlaklik ve netlik sagliyor rx17 pro zaten bu saydiklarinizin icinde bence muhtesem oyunlarda neo simdiye kadar yuklediklerimin icinde hicbirinde sorun cikarmadi dedigim gubi turkiyedeki fiyati insanlara fazla gelmis ama hollanda da bu fiyata bence iyi bir secenek huawei lerden daha hesapliya geliyor samsung u zaten kapiya yanastirmam. Ses performansi bence teterli kulakliktan olsun telefonun kendinden olsun ses performansini ben begendim ama acikcasi rx17 neo ile rxpro arasinda sadece dis materyal farki biraz baris pro dis kismi cam ve burazdaha agir bir telefon uissi veriyor neo birazdaha hafif sanki oyuncak varmis gibi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bafrali_55nl B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginize....
    Birde ekran üzerinden parmak izi okuyucu yorumlarınızı ricaediyorum...
  • İnanin o ozelligi hic kullanmadim iki telefonda da bennsifre bile koymam telefonuma o yuzden bisiy diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz Turkiye icin ozel ayarlanmamis. Ilk acilisya varsayilan ulke Amerika cikiyor. Ayrica kutusunda fabrikasindan gelme sticker/ yapiskan etiketi de yok ki fabrikasindan sonra ilk acan cihazi satin alan son kullanici tuketici olsun .

    SDN kutu aciliminda gormekteyiz :



    Ilginc olan 5 Volt a 2 Amper diyor inceleyen kisi ! yani hizli sarj adaptoru degil mi ne ? !

    Snapdraon 710 orta seviyedir. Birileri orta ustu diyebilir ama "yazilimsal" yapay zeka aktiflenmis olayida odur . Donanimsal yapay zekasi yoktur.


    Bu markayi Turkiye ye getiren firma zaten paralel ithalatci. Yani kutusunu ambalajlama kendisine gore sticker on tarafna yapistirmak kolay isler zaten . Gerekli garnati belgesi kullanim klavuzu Turkiye de ekleyip jelatinlemisler olay bu.


    Xiaomi de oldugu gibi EvoFone da paralel ithalatci ve onlarda Reseller olarak Turkiye de anca 2 magaza acabildi ve Istanbul sadece ...

    Ayrica kendi fiziksel satis magaza aglari da olmamasi bunu kanitlamaktadir.

    Turkiye deki ofis acilmis Turkiye muduru de Cinli ...

    Fiyatlarina gelecek olursak cok asir pahali. Hangi kafayla bu fiyati belirlemisler?

    Sanki parmak izi cok pahali bir bilesen de arkasinda varmista eksra ekrandan gomulu parmak izi ile fiyati cok asiri artmismismis ! ...

    Ekrandan parmak izi tek bir bolgede olmasi sorunlu. Ortam aydinlatmasi da ciddi okuma hizi ve performansii etkilemektedir. Cokta ahim sahim bir yenilik degil bu halde.

    Bu markadaki Yapay zeka denen sey harici bir modul degildir yazilimsal olarak calisan internet baglantisina muhtac birseydir.



    Kimse kimseyi kandirmasin ...




  • Türkiye yi pazar olarak görmüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse Oppo' da avucunu yalar gideeer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo çok şekil telefonlar yaptı. Genel itibariyle göze hitap ediyor bütün akıllı telefonlar. Hiçbiriside akıllı değil hep kendin birşeyler yönetmek zorunda kalıyorsun :D misal; telefona habire güncelleme geldi diyor ply storeden falan ulan akıllı telefonsan bir bak sahibin o güncelleme gelenlerden hangilerini kullanıyor yada az kullanıyor yada hiç kullanmıyorsa o güncellemeyi hatırlatma. Ota boka güncelleme geliyor. İos android sistemlerinnde bir 10 yıl sonra bir çok uygulamayı sistem yetersizliğinden kullanamayacak hale gelip yeniden akıllı diye akılsız telefonları almaya itmekten başka birşey olmayacak. Güzelim iphone 4 bu yüzden kullanılamıyor mesela. İllaki birilerinin karnını tıka basa doyurmak zorunda da değiliz.

  • xiaomi kafamı çok karıştırdı.

    trilyon tane model var. note serisi var redmi note var ve bunların prosu var.

    oppo iphone gibi birkaç model üretmiş.

    açıkcası neo modeli mantıklı ve tasarımı güzel geldi.

    bana sony xperia neo yu hatırlattı. o da dönemine göre güzel tasarıma sahipti.

    o değil de sony sonrasında o telefonun kamerayı 5mp yapıp neo v diye satmıştı. hemde aynı fiyata. birşeyi daha düşüktü ama şimdi hatırlayamadım.
  • o paraya s9 varken oppo ne ya...
  • evkur normal de 12 ay taksitte üzerine ek para eklerdi.

    neo modeli heryerde 2999 evkurda aynı 2999 12 ay taksit hemde.

    başvurdum ben. bana çok iyi geldi.
  • kadir3461 kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 660 kullanan cihaza 3000 tl , tamam 12 ay peşin fiyatına taksit mantıklı gözüksede o cihaza o para cok fazla hocam , gidin Meizu X8 alın hocam 1900 tl , Snapdragon 710 kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.