Şimdi Ara

FPS SORUNUM VAR YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA DOSTLAR KONUYU DOĞRU YEREMİ AÇIYORUM BİLMİYORUM ÇARESİZ KALDIM YARDIM LAZIM YENİ SİSTEM TOPLADIM SİSTEMİMİN ÖZELLİKLERİ ŞU ŞEKİLDE
    ANAKART:A320M PRO-VH PLUS
    İŞLEMCİ:AMD RYZEN5 1600X AM4 3.6 TURBO İLE 4.0 GHZ
    EKRAN KARTI:NVDİA GTX 1050Tİ 4 GB OC 128 BİT 1341MHZ
    RAM:CRUCİAL 8 GB DDR4 2400MHZ
    POWERSUPLLY:500W +80PLUS

    PUBG EMİLATÖR DE 60 FPS Yİ GEÇEMİYORUM
    GTA5 DE DONMALAR TAKILMALAR OLUYOR 40 75 FPS ARASI YÜKSEK AYARLARDA

    FPS ÇOK HIZLI YÜKSELİP ALÇALIYOR

    MSI AFTERBURNER DEĞERLERİ PUBG DE ŞU ŞEKİLDE

    GPU:%17 % 25 VE 1139 İLE 1200 MHZ ARASI
    CPU:14 %30 VE 3200MHZ MHZ SABİT
    RAM:4000 MB
    55 60 FPS ARASI DEĞİŞİYOR SİZCE NORMALMİDİR VE BİRDE 60 FPS NİN ÜZERİNE NEDEN ÇIKAMIYORUM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ KAFAM ÇOK KARIŞIK SİSTEMİMDE SORUN MU VAR YOKSA BENMİ PARANOYA YAPIYORUM BU ARADA BİLGİSAYARDAN ANLARIM FAKAT KULLANICI SEVİYESİNDE GPU CPU FPS BEYNİM YANDI YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİMFPS SORUNUM VAR YARDIMFPS SORUNUM VAR YARDIMFPS SORUNUM VAR YARDIMFPS SORUNUM VAR YARDIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifi100 -- 18 Ocak 2019; 20:7:55 >







  • Hocam sisteminize göre normal. Ayarları biraz düşürün. Misal Extended Distance Scaling çok etki ediyor performansa, netten araştırın hangi ayarlar daha çok etki ediyor diye.
  • bu bahsettiginiz olay dan ayri 60 fps yi asamiyorum bunun sebebi nedir bi bilginiz varmi ? birde monitörüm 60hz 60 fps gecmemin bi onemi varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitör 60hz ise oyun içinde 100'de gösterse 60 görürsünüz evet ama oyun içinde yüksek gözükmemesinin sebebi vsync ayarı açıksa 60'a sabitler ona bakın. bu arada monitör 1080p mi işlemciye binen yük durumu nasıl oyunlar ssd'ye mi hdd'ye mi yüklü bir sürü etken var drop olayında.
  • OYUN HDD YE YÜKLÜ İŞLEMCİNİN FPS İN GPU NUN %KAÇ VERİMLE ÇALIŞTIĞI YUKARDAKİ RESİMLERDE MEVCUT SANIRSAM DEĞİLSE NASIL BAKICAM ?
  • pubg emülatör hakkında bilgim yok ama elinizdeki mevcut sistem ile 40 fpslere düşmeniz garip. ayarlar very high ise onları high'a çekip dener misiniz?

    bir de GTA 5 için şu dediklerimi yapın.

    -ayarları very high değil, high yapın.
    -msaa, fxa antialising gibi özellikleri kapatın.
    - son olarak kenar yumuşatma olması lazım ingilizcesini hatırlamıyorum. seçeneklerde nvidia pcss var, soft var vs. onu ya sharp ya da soft yapın ikisinden birinde epey bi toparlıyor. yanlış hatırlamıyosam soft yapıyodum ben. bu şekilde donmaların önüne geçmiş olursunuz.

    unutmadan, steamde oyuna girdiğinizde arkada steam indirme yapıyorsa bu da oyunda donmalara yol açabiliyor. indirmelerin oyun sırasında kapalı olduğuna emin olun.
  • Yardımınız için teşekkür ederim dediklerinizi uygulıyacğım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.