Şimdi Ara

[Satılık] WoW Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Satılık] WoW Hesabı
    #Hesap Satım## 

    Lightbringer serverında 110 Level Holy Priest (Dranei), 110 Level Demon Hunter, 96 Level Resto Druid içeren, BFA alınmış, 1 adet token üzerinde olan (yani 30 günlük oyun süresiyle birlikte) hesabımı satmak istiyorum. Henüz BFA'yı görmek nasip olmadı, zaten olursa bırakamam diye satmak istiyorum. =) 

    Wow'a başlayalı çok olmadı, bu senenin başıydı. Holy priest'i iyi bir seviyeye getirene kadar kastım fakat daha sonra hazırlanmam gereken sınavlar olduğu için druid kasarken bırakmam gerekti. Şimdi de aldığı zamanı göz önünde bulundurunca tekrar başlamak gözümü korkutuyor. Zaten oyunu pek öğrenemedim de. Oyunu bilenlerin de katılacağı gibi derya deniz bir içeriğe sahip. 1-2 yıl daha oynasam sanırım ancak o zaman wow'u biliyorum diyebilirim. 

    Hesapta 100 ve 110 level boostlar durmaktadır, kullanılmadı. Hesapta başka Blizzard oyunu yok. İlk aldığım cd key, legion cd key ve oyun dışı para ile aldığım oyun sürelerinin kodları ve tarihleri mevcuttur onları da vereceğim. Ek olarak Blizzard bakiyesinde 7 Euro mevcuttur. 

    Karakter linklerini de şöyle bırakayım, ilgilenenler olursa, Aksaray içi elden satış dışında alacaksanız, önce ödeme yapmanız gerekli. DH Referanslı hesap sahibi arkadaşlarım var, onların üzerinden halledebiliriz. http://dhbr.co/bs4Y http://dhbr.co/bs4Z http://dhbr.co/bs40 

    Fiyat biçecek kadar piyasaya hakim olmasam da teklifte bulunacak kişilerin maliyeti ve harcanan zamanı ayrıca 30 günlük oyun süresini hesaba katarak bunu yapmaları iyi olur.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Tarafımca satın alınmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.