Şimdi Ara

Evde oturarak değişim beklemek. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
14
Favori
37.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuda ki tüm yazılanları okudum. Beni forumdan bilenler bilir. Psikolojik ve ailevi sebeplerden ötürü üniversiteyi bırakmak durumunda kaldım beyinde de bırakmış olduğumu söyleyeyim. Ben de 24 yaşındayım ben de meslek sahibi değilim. Silkelenip başlamak istiyorum artık. Meselem konu sahibiyle aynı birebir. Bunları yazmak istedim sadece.Önerileri büyük merakla okuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu millet tip manyagi olmus boyle??? Sanirim bunkar hep PC basinda tesisatci fantezisi icerikli pornolardan kaynaklaniyor. Disari cikin ordaki baska dunya...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toptancıdan mal al n11 gittigidiyor gibi sitelerde sat. Mesala telefon aksesuarları vs. olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 21 Ocak 2019; 2:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayi ve inşaat sektöründe her zaman iş bulabilirsin özellikle yaz dönemin de. Ancak sanayideki insanlar sana meslek öğrettiği gerekçesi ile seni tatmin edecek parayı vermezler. Inşaat ve sanayi de iş yapmak için bazı sözleri kulak ardı etmen lazım. Yaşın biraz ilerlemiş bu yüzden bu işleri sana önermem ama yapılmayacak işler değil bunlar. Is kur a basvur öncelikle yaşın genç olduğu için sana uygun işler çıkabilir. Otogar a gidip muavinlik yapmak istediğini söylersen yardımcı olurlar. Parası normal temposu yoğundur. Burada zamanla ehliyet alıp uzun yol şoförlüğü yapabilirsin parası iyidir. Yaşadığın şehrin organize sanayi bölgesinde ki tekstillere git. Tekstil düzenli bir iştir asgari ücret + mesai alırsın iş yoğundur ama 8 saattir .

    Şu an aklıma bunlar geldi bunlar zamanla yaptığım işlerin bazıları. Bunları dene eğer hala iş bulamazsan bana ulaş sezonluk yapılacak işler de söylerim.

    Hayatta başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pejuhide kullanıcısına yanıt
    Yılmadan bol bol dolaş hocam ben ilk işimi 1 ayda bulmuştumm heryerden red yiyordum red yiye yiye işi girmeyi bile öğreniyorsun her şey tecrübe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acr

    Toptancıdan mal al n11 gittigidiyor gibi sitelerde sat. Mesala telefon aksesuarları vs. olabilir.
    Belli Bi sermaye istiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumuyorsun ,çalışmıyorsun ,iş beğenmiyorsun ,teklifleri beğenmiyorsun
    o zaman tek çare emekli ol benim gibi

    arkadaş bu yeni nesil kendisi dahi ne yaptığını bilmiyor
    madem okumadın o halde niye bir iş bulup çalışmadın ,sana genel müdürlük falan mı verilmesini bekliyorsun ?

    gerçi bu yaştan sonra kimse seni çırak olarak bile almaz ,en fazla yapabileceğin kuryelik ,bakkal ,inşaat gibi yerlerde taşımacılık vs. yapabilirsin
    ha başka bir seçenek ise sürekli piyango bileti almak yada at yarışı oynamak

    bir insan her şeyden şikayetçi ise ondan hiçbir şey olmaz
    oturduğu yerden boş muhabbet yapacak şahıslara cevap vermeyecekmiş ?
    sanki sen şimdi çok iş mi yapıyorsun ?

    bana cevap vermezsen zaten memnun olurum
  • Pejuhide kullanıcısına yanıt
    Bence de yazım kuralları ve noktalama işaretlerine muazzam dikkat etmişsin. Ben Türkçe öğretmeniyim. Öğrencilerime bu konuları öğretme konusunda çok zorlanıyorum. Sadece bir yerde hata yapmışsın. 've' bağlacindan önce virgül kullanmışsın. Orasi yanlış olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Ankara'da ikamet ediyorum.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Galiba öyle yapacağım. Yarın gidip dükkan dükkan dolaşarak iş aramayı planlıyorum.
  • HİBİDİHUBLA1 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adım Pejuhide. Kimse değlim kendimden başka.
  • Logarech kullanıcısına yanıt
    Kısa süre sonra aşçılık okulundan (lise) mezun olacağım. Tecrübem var, pastane işinde çok çok az.
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işi ciddi manada düşünüyorum. Ama öğrendikten sonra gerçekten iş bulabilir miyim? Bilmiyorum. Çünkü çok mezun olduğu söyleniyor. Çocukluğumdan beri bilgisayara ilgiliyim, Q klavyede dakikada seksen sözcüğe kadar yazıyorum da. Neden olmasın ki? Eğer bu işi yapıyorsanız daha ayrıntılı bilgi için rahatsız edebilir miyim?
  • Ben de motivasyon için yazdım aslen. Hem, akıl akıldan üstündür demiş atalarımız. Daha önce bu yolları yürümüş insanlar elbette vardır umudu ile açtım konuyu. Sana iğne ucu kadar yararı dokunan tek sözcük var ise konuda, bu beni çok mutlu eder. Değişim sürecini, neler yapacağımızı ve planlarımızı özelden konuşabiliriz. Dilediğin zaman yazabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    durma, haydı ac bır youtube kanalı yutuber ol
    üstad dalga geçiyorsunuz ama bu youtube benim zamanında hayatımı kurtardı. konuyu açan arkadaşla aynı durumdayım tek farkım yaşım 23. günde 15 saat pc başındayım aylardır evden çıkmıyorum eğitimim yok hiç çalışma deneyimim olmadı. neyse ki bu youtube dan zamanında birikim yaptım. 150bin tl kadar kenara attım artık bir geliri yok ama bu birikim çok işime yaradı intihardan uzak tutuyor.

    meraklısına kanalım buyduhttps://www.youtube.com/channel/UC9hPrTF9XfFYC2NpKwwo6Hw/videos




  • Merhaba,

    Bende senin gibi okuldan sonra 6-7 ay içerisinde intiharın eşiğine gelmiştim çok bunalmıştım, deneyimsizliği ve askerliği bahane edip işe almıyorlardı. Daha sonra bir şantiyede bekçi olarak işe başladım. Bir süre sonra ortam yaptım inşaat mühendisleriyle diğer teknik personelle muhabbetim olmuştu yapabildiklerimi neden bekçilik yaptığımı anlattım daha sonra proje müdürüne biri durumu anlatmış. Proje müdürü ile görüştüm Ön lisans Bilgisayar Programcılığı mezunu olduğumu iş bulamadığım için bu işi yaptığımı söyledim. Şimdi ise o inşaatları yapan holding de Sistem Destek Uzmanı olarak görev yapıyorum 3 yıl oldu hayatım evrım geçirdi resmen.

    Yani şunu demek istiyorum. Mezun olduğun işi yapmak için diretiyorsan yani o iş ten başkasını yapmam ben diyorsan daha çok bunalıma girer girer çıkarsın.

    Küçük büyük demeden bir yerden başlaman lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CappadociaLe -- 21 Ocak 2019; 8:56:13 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    O arkadaşın ciddi sorunları olduğunu sanıyorum. Çünkü bir haftadır konu dışında geziniyorum, sürekli her yorumda ve açtığı konuda tipinden şikayetçi. Benzer birkaç arkadaş daha var, enteresan. Belki altında psikolojik hastalıklar yatıyordur, Allah kurtarsın cümlesinden başka söyleyecek bir şey diyemeyeceğim.
  • acr kullanıcısına yanıt
    Piyasa çok kötü zannımca. Klasik aksesuarları mahalle bakkalında görmek bile mümkün artık tofaş parçası gibi. Yaratıcı ve farklı bir tarz olmadıkça tutacağını sanmıyorum. Hele ki geçim sağlamak imkansız olacaktır, çünkü yapan yüzlerce kişi var.
  • 58daging 5 kullanıcısına yanıt
    Oto sanayide benim yaşımda tecrübesiz eleman alacaklarını sanmıyorum, çünkü bu yaşta usta olanlar var elbette. İşkur'a başvurdum bir defa. Aracılığı ile bir yerde çalıştım. Asgari ücret bin altı yüz lira iken, okuldan dolayı verdikleri para bin iki yüz lira idi. Yol masraflarını çıkınca bana bin lira gibi para kalıyordu ki Ankara'da yaşıyor iseniz bunun para olmadığını pekala bilirsiniz. Muavinliği bir süre düşünmüyor değilim aslında, en azından kafamı dağıtana kadar. AŞTİ'ye gidip konuşacağım. Bu şehirde tekstil işi nerede dönüyor bilmiyorum inanın.
    Teşekkür ederim fikirleriniz için, umarım bir başkasına da yararı olur.
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Peki iş ararken nasıl bir yol izlediniz? Nerelere gittiniz? Kendinizi nasıl sundunuz? Ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.