Şimdi Ara

Microsoft'tan Windows 10 Mobile kullanıcılarına öneri: iOS veya Android'e geçin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizde symbiana geçmeyi düşünüyorduk. Sağolsun iyi ki söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Hİç bir rekabete karşılık verip yenilik getiremiyorlar. Yıllardır adam gibi çalışan bir tarayıcı bile yapamadılar.

  • Maalesef dinazor(eski) şirketler de insanlar gibi. Bir yerden sonra yenilik ve canlılıklarını kaybediyorlar. Yıllardan beri bir internet tarayıcısı yapamadılar. MSN gibi efsanevi bir servisi kapatıp yerine skype'ı kullandırmak zorladırlar. Bugün msn telefon uygulaması olsa whatsapp diye bir şey olur muydu acaba? Telefon piyasasında inatçılık yaptılar Nokia'yı da dibe çektiler. Nokia android sisteme geçen ilk telefonlardan olsa sonu böyle mi olurdu acaba? İnanılmaz finansal güçlerine rağmen firefox gibi başarılı tarayıcıları satın alıp sistemlerine eklemediler, yine kendi tarayıcılarında inatçılık ettiler. Gelişmekte olan platformların hiç birini satın almadılar. Bilgisayarlar uzun yıllardır oyun için kullanılmasına rağmen Steam gibi dijital oyun pazarlarını denemediler. Sosyal medya girişimlerini denemediler, satın almadılar, Ellerindeki bunca imkan ve paraya rağmen. Diğer taraftan Windows 10'ı sevdim, office 365 güzel fakat şirket hantal hale gelmiş gibi. MacBook'lar gibi bir iki sağlam rakip daha çıkmaya başlarsa uzun vadede zora girebilir. Zamanla IBM gibi olmaları muhtemel. Google bilgisayarlar için çeşitli hafif yazılımları deniyor, özellikle düşük bütçeli kimseler ve öğrenciler için.
    Aman neyse bana ne :D

    Hepinize sevgiler
    Saygılar dostlarım





  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Windows'un Androide özel launcher uygulamasını kullanabilirsin. Arayüz Windows Mobile e benziyor.

  • Windows mobile, akilli telefon devrini baslatan isletim sistemi. maalesef bunu devam ettiremedim. fakat windows mobile kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki, simdiye kadar kullandigim en hafif, en akici, en az pil tuketen cihazlare windowslu cihazlar olmustu. Palm in WebOS i gibi bunlara da yazik oldu.

  • Zamanında 3-5 kişiyi windows phone almaması için o kadar çok uyardım ki. O zaman sakalımız yoktu ki dinlesinler. Şimdi hepsi gelip ne alayım diye soruyor. İlgi alanın değilse, ilgilenenleri dinle bari.

  • Samsung S3, iPhone 4 veya Nokia Lumia 820 alacaktım. Lumia'yı seçtiğim için çok memnundum çünkü Android dünyasındaki "takılmalar" yoktu. Uygulama sonlanma yoktu. iOs gibi "ücrete göre düşük performans" yoktu. Kullananlar üzülmüştür gerçekten bence çok güzel bir işletim sistemiydi kullanıcı dostuydu(Android'i her özelliği ile kullanamayanlar için ayrıca güzel bir işletim sistemiydi).
  • 1520 kullanmıştım zamanında, 10 numara işletim telefon ve işletim sistemiydi, tek sıkıntısı uygulamaydı.

  • yaaa ben anlamıyorum işletme etiği mi değişti? Apple tablet yamuk değil der... Microsoft'un desteği kestik siz geçin başka birisine demesi 😏 sonra xiaomi alır götürür tabi müşteri memnuniyetini..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baktın yapamıyorsun ,para kazanamıyorsun, hemen o işi terk edeceksin , Amerikalılar'ın en sık yaptıkları şeydir, diğer örnek Google +
    Bizdeki gibi, acaba olur mu, Ziraat'ten beleş krediler, aflar, teşvikler torpiller vs. Piyasada olmaması gereken ne kadar adam varsa kanımızı emiyorlar. futbol kulüpleri, inşaat şirketleri, vs.vs.

  • windows8 mobile gerçekten iyi bir işletim sistemiydi. w10m ise daha da üzerine koymuştu. BBOS tan daha çok beğenebildiğim UI idi. Lakin bir süre w8 akabinde w10 kulladım. Fakat Nadella'nın istifa etmesi Windows mobile'in sonunun geldiğini bize bildirdi. Google microsoftu pazarlama açısından yendi açık ve net bir şekilde. Hala gerek Blackberryi gerek lumiayı özlüyorum ama mecburen android kullanıyoruz. Ayrıca windowsun UI ine laf edenleri gördüm yorumlarda. Sizi temin ederim ki; kullanımı en kolay ve işlevsel arayüz oydu. Tasarım w10m'de bence harika idi.

  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Kullananlar düşünsün bu saatten sonra. Ne zaman Android geçtim rahat ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 mobile aslında geleceği olan bir sistemdi, fakat neden beğenilmedi bilmiyorum.



    Lumia 925..



    Tek kelime ile mükemmel bir telefondu. Bugün birebir aynı tasarıma sahip bir telefon olsa elimde s7 yi satıp onu alırdım. Ayrıca win 10 mobile ui de çok hoşuma gidiyordu. Geçişleri yumuşak ve efektli olması ayrıca tüm uygulamaların tek ekran olması vs vs. Bence bugün tekrar piyasaya yenilenmiş bir şekilde sürülse lumia 925 üzmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    neden bahsettigin hakkinda hicbir fikrim yok kimsin sen tanimiyorum...

    WP biteli uzun zaman oldu zaten, guvenlik guncellemelerini kesmeleri biraz hizli oldu harbiden. yapacak bir sey yok.
    bu arada ben WP'nin bittigini ogrenmeden once Android'e karsi isinmistim zaten bir dahakine android alacaktim yani WP ölürken fanboy değildim
    Farewell.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 21 Ocak 2019; 11:39:31 >
  • Windows pc dışına çıkamadı bir türlü ya da gerek görmüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Tek başına piyasaya sahip neredeyse, daha sağlam rakipler olsaydı bu kadar her yerde olmayabilirdi. telefon sektöründe barınamadığına göre dünya windows etrafında dönmüyor demekki.
    ben bi ara kullanmıştım hatta inat edip pardusa geçmiştim ama temelde iş görse bile bi yerden sonra eklediğiniz programlar, siteler, kullanacağınız yazılımlar bile kafadan windowsa uyumlu olunca mecbur kalıyorsunuz
  • Başka biri vardı senin adında ona yazdıydım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir süre Nokia Lumia 620 kullandım, gayet sağlam bir telefondu. Ayrıca da Windows Phone 8 işletim sisteminin potansiyeli vardı fakat Microsoft sağolsun öldürdü. Hele hele yaptıkları en büyük trollük “Windows 10 Mobile’ı tüm Nokia Lumia modellerine dağıtacağız” dediler, sonra da “512 MB Ram’li telefonlara yok” dediler. Tabi o zamanlar iyi küfür etmiştim bunlara. Daha sonrasında Android’e geçiş yapmıştım zaten. Yani kısaca yazık oldu güzelim işletim sistemine, halbuki stabilite olarakta çok iyiydi. 512 MB Ram’li Lumia modellerinde en ufak kasma yapmıyordu. Ne diyeyim ki geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    dedigini dogru anladiysam nickim degisti falan sandin? ilk satiri sakasina yazmistim hala ayni kisiyim ben
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Bazı insanların yaşayıp öğrenmesi gerekir


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.