Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.158
Cevap
80
Favori
1.514.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PES 2020 nasıl olacak? İşte tüm bilinenler!

    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

    PES 2020 ile ilgili ilk detaylar gelmeye başladı. Son olarak PES 2019 ile kendi rekorlarını kıran Konami, yeni futbol oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Peki, PES 2020 ne zaman çıkacak? PES 2020 nasıl olacak? PES 2020 fiyatı ne kadar olacak? İşte, yeni PES oyunu ile ilgili tüm bilenler!
    PES 2020 nasıl olacak?

    PES 2019 ile birlikte önemli yeniliklere imza atan Konami, Şampiyonlar Ligini lisansını ezeli rakibi FIFA kaptırınca satış rakamlarında bir hayli düşüş yaşamıştı. Bu gelişmeyle beraber ezeli rakibi FIFA‘nın bir hayli gerisinde kalan PES’in bu yıl önemli değişikliklere gitmesi bekleniyor. Peki, Şampiyonlar Ligi lisansını rakibine kaptıran Konami bu yıl ne gibi değişiklilerle karşımıza çıkacak. İşte cevabı!

    Hoşçakal Fox Engine! Merhaba Unreal Engine!

    Kojima Productions tarafından geliştirilen Fox Engine, belki de son kez PES’in oyun motoru olarak kullanılacak. İlk kez Metal Gear Solid V ile kullanılan Fox Engine, geçmiş oyunların da yapı taşlarından birini oluşturmuştu.

    Her ne kadar oyunculara gerçekçi grafikler sunmuş olsa da Fox Engine’ın Frostbite destekli FIFA 19‘a karşı oldukça yetersiz olduğunu söyleyebiliriz.

    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

    Bu yıl bambaşka bir oyun motoru hazırlığında olan Konami, PES 2020 ile bombayı patlamayı hazırlıyor. Bu yıl görsel atmosferi ile kendine hayran bıraktıracak bir oyun hazırlığında olan Konami, yeni oyun motoru ile FIFA 2020‘ye darbe vurmayı hedefliyor.

    Bildiğiniz üzere, uzun bir süredir Fox Engine’nin oyun fiziklerine olan artı katkısı bir hayli tartışılıyordu. Yeni oyun motoru ile birlikte bu tartışmalara bir vermeyi hedefleyen Konami, 2019’a damgasını vurmak istiyor.

    Son yayınlanan raporlara göreyse, Konami’nin PES 2020 ile birlikte Fox Engine‘dan Unreal Engine’a geçeceği de iddia ediliyor. Şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, bu yapay zeka yardımıyla Unreal Engine sayesinde daha gerçekçi ve etkileyici bir atmosfer oluşturulabileceği ön görülüyor.

    PES 2020 Nintendo Switch için çıkacak mı?

    Hatırlarsanız, geçtiğimiz yıl Konami, PES 2019‘u Nintendo Switch platformu için geliştirmemişti. Bu durumda doğal olarak rakibi FIFA’ya büyük bir avantaj sağlamıştı.

    Yayınlanan raporlar doğrultusunda Konami, bu yıl Unreal Engine‘a geçiş yapması ile birlikte hem konsol hem mobil platformlar için de önemli gelişmelere imza atacak.

    Eurogamer ile konuşan Konami’den Adam Bhatti, bu yıl Nintendo Switch için özel bir PES oyunu hazırladıklarını da müjdelemişti.

    Unreal Engine ile birlikte inanılmaz derece iyi işler çıkartacaklarını da ön gören Adam Bhatti bu yıl oldukça ses getirecek bir oyun hazırlığında olduklarını da özellikle belirtti.

    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

    Baştan aşağıya yenilenen eşleştirme sistemi ve sunucular!

    Adam Bhatti‘nin heyecan verici açıklamalarının ardından gelelim bu yıl yeni PES oyunu ile birlikte bizi bekleyen değişikliklere.

    Bildiğiniz üzere son PES oyunlarının en büyük sorunu şüphesiz ki sunucular. Bu yıl sunucularını ve eleştirme sistemi yeniden elden geçirecek olan Konami, sorunsuz bir oyun deneyimi için tabiri caizse ince eleyip sık dokuyor.

    Eğer Konami, bu yıl sunucularındaki sorunları kökten halledebilirse, EA’nın tutarsız sunucuları ile hayal kırıklığına uğramış bazı hayranları geri kazanabilir.

    Son yıllarda çevrimiçi oyun modlarında ciddi anlamda değişikliklere giden PES, yeni oyun modları ile de dikkat çekmişti. Bu yıl ise, Konami yeni oyun motoru ve gelişmiş sunucularıyla baştan aşağıya yenilenmeyi hedefliyor.

    PES 2020 fiyatı nasıl olacak?

    Bu yılda PES 2019‘a benzer bir fiyat anlayışına sahip olacak olan PES 2020 fiyatı 60-80 Euro arasına olması bekleniyor. Fakat, Konami yeniden başarılı satış rakamlarına ulaşmak istiyorsa, söz konusu bu fiyat stratejisini baştan aşağıya gözden geçirmesi de gerekiyor.
    PES 2020 ne zaman çıkacak?

    Merakla beklenen PES 2020 çıkış tarihi hakkına henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bizde son PES oyunlarının çıkış tarihlerini gözden geçirdiğimizde PES 2020‘nin Ağustos sonu ila Eylül’ün ilk haftasında çıkacağını tahmin etmekteyiz.

    Eğer bir aksilik olmazsa, PES 2020 çıkış tarihi, aşağıda görebileceğiniz tarihlere yakın bir zaman dilimde olarak açıklanacağını da belirtelim.

    – PES 2016 – 17 Eylül 2015

    – PES 2017 – 13 Eylül 2016

    – PES 2018 – 14 Eylül 2017

    – PES 2019 – 28 Ağustos 2018
    PES 2020 Türkiye Ligi olacak mı?

    Geçtiğimiz yıl, lisanslı olarak yer alan Türkiye Ligi, yeni oyunda da bizleri karşılayacak. Bunun haricinde ise, PES 2020 Türkiye Ligi ile birlikte bizleri ciddi anlamda değişikliklerde bekliyor. Tahminlerimizi arasında, Türk takımlarına ait yeni stadyumlarında oyuna ekleneceğini düşünmekteyiz.

    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
  • Hadi be Konami ver müjdeyi dök bizleri sokaklara 360 derece kontrol sistemi açıkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 9 Nisan 2019; 21:43:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: London_

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hocam sana katılıyorum. Son 2 senedir FIFA'dan hiç memnun değilim. PES 2019'un bu sezon fiziği ve oynanışı daha gelişmiş. FIFA aldım ama yüzüne bakmıyorum. PES oyun içi atmosferini, tezahüratlarını, 2-3 tık daha lisans artışı ve oynanılabilirlik üzerinde biraz daha çalışsa FIFA'yı geçecek potansiyele sahip.

    Japonsun sen bir kere, akıllı adamsın, yaparsın.
  • Ulan bu momentum oldugu surece zerre para vermem artik... boku cikti isin hem 350 tl ode oyunculari fulle adam sacma sapan iki pas bile yapmadan gol atsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman açıklanır 2020 ön sipariş felan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82

    bahis sitelerinin sanal futbolunu fifa,pes diye yüklemeye başlamışlar yine youtube a
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WeDo_Efendi

    Ne zaman açıklanır 2020 ön sipariş felan
    Tahmim 1 ay sonra bilgiler akmaya baslar.temmuz ayinda ise online beta cikabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş ne zaman olur acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıfırdan yapılacak bir oyun ,büyük bir risk taşısa da şu herkesin ezberlediği oynanış şekli ,artık kabak tadı verdi ve artık bu oynanışın tamamen yenilenmesi gerekiyor.
    Şu oynanış şekli, baştan aşağıya değişmeli ve biz de top çevirici,top vermeyen bencil kaypaklardan kurtulmalıyız..
    Adam,defans yapmayı ezberlemiş,şu manuel defansı mı ne yapıyorsa adım attırmıyor.Zaten ofansif yapay zeka da düşük,bazı maçlar ,oldukça kıt geçiyor.Hele 800 puan ve üstünü bulan istisnasız herkes top çeviriyor!!
    Yok ,arkadaş vermiyorlar topu,oyun buglu !!0-0 ken top vermiyor 1-0 öne geçiyor ,topu vermiyor!!Altı üstü 3-4 pasla pozisyona girebilir ama yok,bencil psikopat,bugu keşfetmiş ,açığı bulmuş tik tak tik tak!!
    Oyundaki şu saçma manuel defans mıdır nedir o kaldırılmalı!!!Pes 6 da da yeri geldiğinde kademeye giriyorduk ,sadece x kare diye bilinen basit bir defans şekli yoktu.Yeri geldiğinde r1 ile geriye doğru kademe yapıyorduk.
    Pes 19 daki manuel defans ,gereksiz bir dayatma olmuş !Neymiş,kendisi adamı geriye doğru kademeye gönderiyor,kareyle cpuyu presse gönderiyor!!Ya zaten Pes 6 da kare x e basıp defans yapıyorduk,bir yandan da geride kendimiz neden oyuncu kontrol edelim!!
    Pes 6 ,Pes 11 ,Pes 15 te böyle manuel defans saçmalığı yoktu!Cpu şöyle yapsın ,ben de şöyle yapayım demek nedir?Cpu ile ortaklaşa mı oynuyorsunuz!!Şu manuel defans bugunu,saçmalığını öğrenip bir de karşısındakine topu vermeyen bugcu tayfa,inşallah yeni çıkacak oyunla apışıp kalacak!!Pes 15 , R2 şut kolaylığı dışında 10 numara oyundu ve böylesine dayatma bir defans sistemi yoktu.
    Yeni Peste,cpunun kontrolündeki diğer oyıncular,çok akıllıca hareket etmeli ve tüm açıkları kapatmalı..Kare x birlikte kullanmak eski peslerdeki gibi işlevsel olmalı ,şimdiki gibi defansı bomboş bırakmamalı!!
    Hakemin çaldığı ,otomatik fauller kaldırılmalı,sert bir müdahele ,kendi irademizle yaptığımız sert müdaheleler faul olmalı!!
    Ayrıca oyunu 8 bit atari oyununa çeviren ucuz frikik golleri kaldırılmalı!!Ucuz frikik golü isteyen gitsin eski atarilerle veya kumda oynasın.Kaleye tam çapraz 45 mden gol oluyor,böyle saçmalık olmaz!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 19 Nisan 2019; 1:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2020'nin kapak oyuncusu Mbappe olacagi soyleniyor..

    Kaynak: 18 de coutinhou'yu tahmin eden bir site :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 22 Nisan 2019; 22:50:35 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Adam hak etti abi 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Park De Prince hayırlı olsun diyebilirmiyiz?
  • Fifa ya baka baka momentum oyunu oldu, hiç satın almak gelmiyor içimden, alırsam da hep şüpheli olarak alcam, eski seriler gibi merak, heyecan yok, bırakmadılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konami her neslin başında ciddi teknik sıkıntılar yaşıyor, muhtemelen yeni motorda da benzer sıkıntıları yaşayacaklar... yıllarca kullandıkları motorda bile eksiksiz oyun yapamayan firma yeni tanıştığı motorda sıkıntılar yaşayacaktır.

    Fakat yeni nesle geçerken motoru daha çok tanımış olacaklarını düşünüyorum. 2020 bu nesle özel son futbol oyunları olacaktır. 2021 ise diğer nesille ortak gelecek oyun olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ilk bilgiler daha erken yayınlanmıştı. 3 mayıs oldu hala bir şey yok.
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    PES 19’da klasman maçlarında hiç momentum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    PES 19’da klasman maçlarında hiç momentum yok.
    3v3 te bile var, dostluk maçında bile var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Demin 3v3 mactan ciktim ve tam 3 tane direkten donen topumuz oldudaha kacirdiklarimi saymiyorum bile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.