Şimdi Ara

Video Dosyalarını AVI'den MOV'a Wondershare ile Kolayca Dönüştürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AVI (Audio Video Interleave) multimedya video dosyası formatlarından biridir ve MPlayer, KMPlayer ve VLC Player ile açılıp oynatılabilir. AVI dosya formatı 1992 yılında Microsoft tarafından geliştirilmiş olup, windows sistemine dayanmaktadır. AVI video dosyaları iOS cihazlarda oynatılmak istediğinde uyumsuzluk sorunları yaşanabilir.
     
    AVI video formatının iOS cihazlarda uyumlu biçimde çalışabilmesi için MOV formatına dönüştürülmesi gerekmektedir. Ancak bazen AVI formatının MOV’a dönüştürülürken yaşanan sıkıntılardan dolayı dönüştürme işlemi yapmadan da dosyayı oynatma şansı bulunabilir.
     
     
     
    Apple tarafından ses ve video formatları için geliştirilen QuickTime Multimedya dosya biçimi (MOV), Mac Media Player'da veya iTunes, iPad, iPhone vb. gibi Apple'ın diğer çeşitli cihazlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Bir AVI dosyasını MOV'a dönüştürmek konusunda size yardımcı olması için bir video dönüştürücüsüne ihtiyacınız bulunmaktadır. Wondershare video dönüştürücü, size yardımcı olacak en iyi programlardan biridir. Wondershare video dönüştürücü ile dosyalarınızı nasıl çalıştırılabilir bir formata dönüştürebileceğinizle ilgili yazının devamında size bilgiler vereceğiz, dikkatlice okumanızı öneririz.
     
    Wondershare Video Converter ile AVI’yi MOV Formatına Nasıl Dönüştürebilirsiniz?
     
    AVI dosyalarını MOV'a dönüştürmek, Wondershare video dönüştürücüsü ile kolayca yapılabilir. Mac'inizdeki dönüşüm adımlarına hızlı bir şekilde erişebilmek için aşağıdaki talimatları uygulamanız yeterlidir:
     
    Wondershare video dönüştürücü platformunu bilgisayarınıza indirdiyseniz, AVI’nin MOV’a dönüşümünün ilgili bölümünü açmanız gerekir. İlk adım, AVI dosyalarınızı bulmak ve onları video dönüştürücüye göz atarak ya da sürükle bırak yöntemiyle eklemektir.
     
    Wondershare video dönüştürücüsü, doygunluğu, kontrastı ve parlaklığı ayarlamak için içinde bir düzenleyiciye de sahip olduğundan, dönüştürme işlemini başlatmadan önce video dosyasını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
     
     
     
    Dönüştürücüyü, izlemek için kullandığınız aygıta göre kişiselleştirebilirsiniz. Dosyayı MOV'a dönüştürdüğünüzde olduğu gibi, iPhone, iPad, Mac, DVD vb. için de ayarlar yapabilirsiniz. Kullanıcıya doğrudan cihazlarından istedikleri gibi erişilebilen oynatma tercihlerinizi de değiştirebildiğiniz biçimlendirilmiş bir dosyaya sahip olma özgürlüğü verir.
     
    Kullanıcılar ilgili AVI formatlarını Mac olmadan da MOV dosyalarına dönüştürebilirler, ancak kesinlikle bu işlem hızlı olmaz ve gibi ve video dosyaları da herhangi bir meta veri düzenlemesi sunmaz.
     
    Çevrimiçi yani dönüşümler Wondershare video dönüştürücüsü tarafından da desteklenir ve en sevdiğiniz video dosyasını seçip istediğiniz formata dönüştürebilirsiniz. Wondershare video dönüştürücü, tercihlerinize göre istediğiniz video türüyle iyi bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir.

    Wondershare video dönüştürücü, AVI'den MOV'a, MOV'dan AVI'ye ve diğer 1000’den fazla formata dönüştürmeyi destekler. Wondershare'in çalışma hızı diğer dönüştürücülere kıyasla çok daha iyidir. Program video dönüştürücü, kırpmaya yardımcı olma, altyazı ve efekt ekleme, kırpma ve döndürme özellikleri gibi çeşitli servislerde size yardımcı olabilir. Video dönüştürücünün en iyi yanı, Windows, Linux ve Mac gibi işletim sistemlerinin çoğu tarafından desteklenmesi ve kullanıcılarına kullandıkları sistemden bağımsız olarak hizmet vermeye hazır olmasıdır.

    Video dönüştürücü, 10.000'den fazla web sitesinden video kaydetmeye ve indirmeye yardım eder. Wondershare, kullanıcılarına GIF maker, VR video dönüştürücü, ekran kaydedici ve video meta verileri gibi çeşitli özellikler içeren çok yönlü bir araç kutusu sağlar. Sonuçta, videolarla ilgili her şey ve kullanıcılara hızlı erişim için tek bir çatı çözümüdür.
     
    Wondershare video dönüştürücüsünün deneme paketi ücretsizdir ve ilgili video dönüştürücü programını kurduktan sonra birkaç saniye içinde birçok özelliğinden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Wondershare video dönüştürmede liderlerden biri olduklarını ve video dönüştürücünün hizmetlerinden yararlanmak için günlük olarak binlerce kişi tarafından ziyaret edildiklerinden bahsetmektedirler. AVI - MOV video dönüştürücüsü birçok insan tarafından Mac'lerinde en sevdikleri videoyu izlemenin kısıtlı olduğunu düşünürken onların bu problemini çözerek onları mutlu edebiliyor. Platform, AVI'yi MP4'e dönüştürme gibi dönüşümlerle ilgili sorunları yaşayan müşterilere ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.




  • Adobe Media Encoder bu video dönüştürme işinin ustası bana göre!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.