Şimdi Ara

(Ss’li) Nadia mı yoksa Dünya Turu mu? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
10.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mesajın öncesini sonrasını da at başkan, hatun bariz sana vurmuş. Ancak travel konuşuyorsanız, olası cevap ve sorular bunlar Avrupalı hatunlar için. Bunu yazdı diye direk evlenmeyi düşündüğünü ya da seni sevdiğini falan sanmıyorsundur umarım.
  • Nadia görmesin
  • Yengede erik gibiymiş, bundan ala dünya turumu olur arkadaş 4 mevsimi yaşarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 6 Şubat 2019; 9:30:30 >
  • bence dünya turu içinde öncelikle istek ve enerji varken çıkıp dünyayı tanımak , dünya kadar insanla karşılaşıp tanışmak benim için öncelikli olurdu. espri olacak ama belki de senin gibi tura çıkmış nadia'larla karşılaşacaksın.
  • bu herifi hala ciddiye alan var mı? asosyal dhcileri kıskandırmak için acılmıs bir konu. baksana 9 sayfa olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

    Mesajın öncesini sonrasını da at başkan, hatun bariz sana vurmuş. Ancak travel konuşuyorsanız, olası cevap ve sorular bunlar Avrupalı hatunlar için. Bunu yazdı diye direk evlenmeyi düşündüğünü ya da seni sevdiğini falan sanmıyorsundur umarım.
    Daha çok konuşma oluyor, yazışmadan ziyade...

    Pek de umutlanmasını engellemek için dönüş yapmıyorum fazla artık.

    (Ss’li) Nadia mı yoksa Dünya Turu mu?

    Ama bu sabahki mesajlar yeterli gelir umarım

    Ben eminim kendisinin ciddiyetinden, ama zaman daha iyi gösterecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Olivier17

    bu herifi hala ciddiye alan var mı? asosyal dhcileri kıskandırmak için acılmıs bir konu. baksana 9 sayfa olmuş.
    Amacı konusunda mı şüphedesin yoksa gerçekliği konusunda mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slav mi bu? Bir slav 2019 da bir turk u secmisse kesin şişman ve cirkindir. Sex igrenc olur. Boşuna ona para harcarsın bir de vakit kaybedersin. Hatun tr yi gezer gider sen de kalırsın oyle durdugun yerde. Kullanacak seni yani.

    Dunya turunu seç. Kiza harcayacagin paranın 20 de biriyle 2 defa geneleve git. Sonra dunya turuna geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatunu ne kadardır tanıyorsun? Ben evliyim. evlenmeden önce 6 yıl çıktık. Öncesindeki 4 yıl da en iyi arkadaşlarımdan biriydi. En iyi arkadaşımla evlendim desem yeridir. Evlilik kararı almam 6 yıl sürdü.

    Hayalini yarıda kesip yerleşeceksin, yürüyeceğinden emin misin? Eminsen yerleş. Ama emin olamazsın gibime geliyor, bu hatunu kaç yıldır tanıyorsun ki?

    Hayatta kimse kimse için tek değildir ve birlikte olacağınız varmıştı ise, zaten hayat sizi tekrar karşılaştırır. Hatun kişi seni beklemez, birini bulur uzun süreli bir ilişkiye başlar, seni de unutursa, zaten o iş olmayacakmış der geçersin. Bu üç yıl, o da birileri ile takılır, sen de birileri ile takılır ve sonunda gene birbirinizi bulursanız, o zaman "olacağı varmış" olur.

    ---------------------------------

    Hatunu çok uzun süredir tanıyorsan ve bu işin yürüme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorsan iş değişir bak. Uzun süreli mutluluğuna engel olmuş olmak istemem. "3 aydır tanıyorum abi, çok seviyorum" falansa durum. Traş abi o iş. %10 ihtimalle uzun süreli ilişkiye dönecek bir durum için hayalinden vazgeçmeye değmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    Aksine dünya turu için belli şartlar var, enerjinin yüksek olması lazım, sürekli hareket halinde olmak gerek, belli yaştan sonra da bu çok zor.

    Benim hedeflediğim tarzdaki dünya turu otellerde kalıp meşhur yerlerini gezmekten ibaret değil ki, sokak sokak kültürü, şehrini, doğasını yaşamak ülkelerin, bazen bir ormanın ortasında bazen bir dağın başında bazen de bir sokak arasında.

    Bunları gerçekleştirmek için en ideal yaşı bekledim yani 30 yaşını. Öncesi de sonrası da sıkıntılı olabilir, sırf bu amaçla İngilizce, Arapça, Almanca ve biraz da Fransızca konuşmayı öğrendim ki başım derde girmesin, daha iyi öğreneyim kültürü.

    Zaten belli yaştan sonra sevgi büyük olmaz karşı cinse karşı, doğal bir süreç, evlilik için bir araç aslında aşk denilen olay, yirmili yaşların başına yaşanır genelde.

    Evlilik de bir nevi gereklilik insan için ancak hedefleri gerçekleştirmek her zaman mümkün olmayabiliyor, gereklilikler mi yolda hedefler mi arasında kaldım sadece dediğin gibi.

    Alıntıları Göster
    İnsan bedenini ne zannediyorsun anlamadım ama sağlıklı bir birey 50 yaşına kadar bu dediklerini yapabilir. Kaliteli beslenir ve yaşarsan belki 55-60 yaşına kadar uzatabilirsin bu süreyi. Yapacağın şeyler olağan üstü fiziki yeterlilik gerektiren şeyler değil. Hayat senin hayatın, ben fikrimi söyledim. Beni ikna etmen gerekmiyor. Bizimde senin kararını destekleyecek şeyler söylememiz gerekmiyor.
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kararı destekleme babında değil de gerçeklik ve gereklilikler nedeniyle o açıklamak istedim belki yönlendirici olur diye. Çünkü ne kadar sağlıklı da olsa bedenimiz gençlik enerjisi gibi olmuyor, sonuçta sürekli yer değiştirmek, doğal zorluklarla yüzleşmek gerekiyor. Türkiye iklimi bile çoğu zaman zorladı uzun bisiklet turlarında 21—29 yaş arası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nvidia sandım diyen adama koptum çıldırıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalini gerçekleştir sonra evlilik olaylarına bakarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatının aşkı ise bu kadın bence onunla buluşmalısın. Seyahat planlarını sonra da gerçekleştirebilirsin 😬

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok başka kafalar. bir insanla kendi arandaki yazışmaları burada ifşa etme isteği nereden geliyor? bu kaçıncı oldu bilmiyorum.

    doktora yapmaya kalkışacak kadar ilahiyata bulaşıp, yabancı hatunlarla gezip tozmak da ilginç. yok mu bunu yasaklayan hadis filan?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.