Şimdi Ara

Xbox Game Pass Şubat 2019 Oyunları Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft, Şubat ayında Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklenecek oyunları dün gece düzenlenen Inside Xbox canlı yayını esnasında açıkladı.

    Xbox Game Pass Şubat 2019 oyunları ve ekleneceği tarihler:

    Shadow of the Tomb Raider (7 Şubat)
    The Walking Dead: The Complete First Season (7 Şubat)
    Pumped BMX Pro (7 Şubat)
    de Blob (14 Şubat)
    Crackdown 3 (15 Şubat)
    Batman: Return to Arkham (21 Şubat)

    Ayrıca Tomb Raider: Definitive Edition da 31 Ocak tarihi itibarıyla Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklendi.

    Xbox Game Pass aboneliği şu anda ilk bir ay için 5,90 TL. İlk ayın ardından aylık 59,00 TL ödeyerek Xbox Game Pass'i kullanmaya devam edebilirsiniz. Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Sistemin detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.      




  • Shadow of the Tomb Raider mı? 10 numara hareket.
  • Etkileyici.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony çöp leri vermeye devam etsin.
  • Xbox alınabilir olmuş ya şu oyunlara bak harika

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • shadow of the tomb raider mi? Ben mi yanlış görüyorum. Vay be çok sevindim cidden

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gamepass ilk ciktiginda buna bile laf edenler cikmisti.Bizim gibi oyunlari asiri pahali fiyatlardan almak zorunda kalan ulkeler icin cok iyi bir ozellik.Su anki oyun kutuphanesi de baya zenginlesti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of the Tomb Raider ve crackdown 3 geliyor yanında tatlı olarak batman :) şu game pass sistemine çöp diyen sonyci hani babası anası sonyde çalıştığı için sonye aşık olan bir kitle var ya o kitleye lafım bunlar, iki haftada bir ücretsiz üyelik alabilceğiniz bir sistem çöp öylemi 20den fazla AA oyunların ve xboxun ex oyunların olduğu sistem çöp öylemi bende iki konsolda var ben ne xboxun fanboyluğu nede sonynin fanboyluğunu yapmam bir şeye iyiyse iyi kötüyse kötü derim bazı çöp insanlar gibi iyiye kötü kötüye iyi demem ama diyorum bedava olan bir sistemde red 2 gta gibi popüler oyunların verilmesini beklemeyin ama yinede onlara yakın seviyelerde harika oyunlar veriyor ve bazı ahlaksızlar bu sisteme çöp diyor yeminle bu kitle rezilliğin daniskası olarak anılacak hep avrupalı biri beleş almaz verir 50-100 dolar neyse artık tl vermiş gibi alır yıllık ama senin ülken batık ve bu ülkede oyunda alınamıyor konsolda 2020de baba parası olmayan kitle asla yeni konsol alamıyacak alsa bile bir oyuna 1000 tl veremiyecek bakalım bu sisteme çöp diyen kitle o gün eğer olursa game pass ücretsiz üyeliği bakalım alacak mı yoksa yine rezil olmaya devam edecek mi !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim Suan tüm üyelikler aktif 300 den fazla oyun oynama imkanım var xboxda suan ps4 de sadece bir adet oyun var 4 aydan beri kullanmadım ps4 yatıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dünden beri içimden “Keşke Shadow of the Tomb Raider Game Pass’e gelse” diyordum. Gece de canlı yayını izlerken(Inside Xbox) duyurulunca çok sevindim. Microsoft beni duydu sonunda. Shadow of the Tomb Raider saat 12 gibi Game Pass’e eklenir herhalde, geceden indirme kuyruğuna eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 6 Şubat 2019; 14:54:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide bunların hepsini pc de oynadık zaten ekstra ne sunuyor xbox onu anlatın ps4 magazasında dünyadaki EN PAHALI oyunları Türkiye de isteyen karşılaştırma siteleri var bakabilir ama yine de xbox almaktan daha mantıklı ps4
  • 10 numara hareket.Gamepass hayattır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Shadow of the TR çok iyi olmuş almamıştım fiyatından ötürü. Crackdown bana yaramaz ama Batman de oynanır özletti kendini.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deadlight54

    Dünden beri içimden “Keşke Shadow of the Tomb Raider Game Pass’e gelse” diyordum. Gece de canlı yayını izlerken(Inside Xbox) duyurulunca çok sevindim. Microsoft beni duydu sonunda. Shadow of the Tomb Raider saat 12 gibi Game Pass’e eklenir herhalde, geceden indirmeye kuyruğuna eklerim.


    şuan indirilelebiliyor xbox one storeda aratınca yükle gözüküyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ghost of tuşuşima ve tlou 2 yi oynadıktan sonra proyu satıp xbox almak lazım. En mantıklisi oyna exleri sonra sat zaten başka bir albenisi kalmıyor.
  • Of be verdikleri oyuna bak. Benim için geçen senenin oyununu vermiş adamlar.
  • Çocuk diyor ki Psn Tüekiye en pahalısı ama yine de Ps4 alırım diyor. Yani Sony benim cebimi istediği gibi yiyebilir ben tek bir oyunla bile idare ederim yeter ki o konsola özel olsun ki ben kendimi özel hissedeyim. Ben kendimi özel hissetmek için oyun oynamamaya bile razıyım diyor, ben böyle anladım en azından. Yoksa bir insan bir oyuna neden kazandığı paranın üç ya da dörtte birini verir ki!?
  • Oyunlar vasat ya da eski o yüzden veriliyor, shadow hiç beğenilmedi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    İyide bunların hepsini pc de oynadık zaten ekstra ne sunuyor xbox onu anlatın ps4 magazasında dünyadaki EN PAHALI oyunları Türkiye de isteyen karşılaştırma siteleri var bakabilir ama yine de xbox almaktan daha mantıklı ps4


    yani diyorsunki yazacak bisiy bulamadim ps4 adamdir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunlar vasat ya da eski o yüzden veriliyor, shadow hiç beğenilmedi


    bomba gibi oyundu neresi beğenilmedi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.