Şimdi Ara

Tiz sesleri alabileceğim yüksek sesli bluetooth kulaklık tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 90 küsür sene önce, tenis maçı izlerken fotoğrafı var. Yüzerken fotoğrafı var, sahilde kumda otururken, kürek çekerken, at binerken, konser izlerken, zeybek oynarken, dans ederken, heykel incelerken fotoğrafı var. Salıncakta çocuk gibi gülerek sallanırken bile fotoğrafı var. O dönemin kıyafetlerine, ayakkabılarına bakıyorsun, sanırsın Dünya moda ikonu. Hayvanlarla fotoğrafları var, çocuklarla, delikanlılarla, cephede askerlerle, komutanlarla, dahası köylülerle, şairlerle, yazarlarla, sanatçılarla… Aşık olmuşluğu da var, oturup rakı içmişliği de. Dua etmişliği de var, vaaz vermişliği de. “Bana yeniden üniformamı giydirmeyin” deyip ültimatom vermişliği de var. Tek bir ağacı kesmemek için koca köşkü yürütmüşlüğü de var, bozkır Ankara’ya Atatürk Orman Çiftliği’ni kurmuşluğu da. Kalbine kurşun yemişliği de var ülkesi için, savaştan savaşa koşmuşluğu da. Yirmi iki yıl, rakamla da yazıyorum, tam 22 yılını cephede geçirmişliği, o güzelim ayaklarını asker potininden çıkarmamışlığı, askeri tayınını yemeden sofraya oturmamışlığı da var. Bir çok ülke liderini sofrasında ağırlamışlığı da var. Ama ne yazık ki “Evde yiyecek kalmadı oğul” diye mektup yazan anacığına; “Bendeki para milli mücadelenin parasıdır. Vatanı kurtarmak için topladık. Konunun ehemmiyeti büyük, size şu an para gönderemem anacığım, şimdilik evdeki halıları satın” demişliği de var. Ve tarihin görüp göreceği en yoksul, en çaresiz savaşlarından birinde “Geldikleri gibi giderler” demişliği de var. Ömrünü, emeğini, aklını, sevgi,sini milletine verdiği gibi, tüm malını mülkünü de milletine bağışlayıp geçmiş bir atamız var. Söyleyin bana, kaç babayiğit yapabilir şimdi bunu.Ha bir de “Bize uymuyor, ilgilenmiyoruz; düzenleyip yeniden göndersinler, bakarız” deyip Birleşmiş Milletler Cemiyeti kurallarının değişmesine sebep olmuşluğu da var.Yurdu sevmek nasıl olur onu göstermiş, yaşamış bir atamız var. Yetmezmiş gibi; yemesiyle, içmesiyle, oturmasıyla, kalkmasıyla, çatal, bıçak tutmasıyla, zarafet timsali bir atamız var. Avrupa’dan önce kadına değer vermiş,ona seçme ve seçilme hakkı tanımış, kadını insan makamına layık hale getiren düzenlemeler yapmış; “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” demiş, Müzeyyen Senar’ı Safiye Ayla’yı takdir ederek dinlemiş bir Atamız var. Onun getirdiği alfabe ile ona hakaret etmeye çalışanlara; “Benim manevi mirasım  akıl ve bilimdir” diyebilmiş bir atamız var. 100.yılımız kutlu, 100’ümüz Atatürk’e dönük olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 28 Ekim 2023; 23:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar. Acaba bir sonuca varıp kulaklık aldınız mı? Ben de gear s3'le birlikte level u kullanıyorum. Ses yüksekliği beni tatmin etmiyor. Daha yüksek seslere çıkabilecek bir bluetooth kulakiçi kulaklık arıyorum. bass da tiz de benim için önemli. Haliyle fiyat yükseliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • merhaba hocam, aliexpressten qcy t1c aldım 20 dolara, tavsiye ederim spotifyden eko ayarı yapınca çok iyi tiz veriyor.earpods ile aynı ses yüksekliği var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 13 Mart 2019; 22:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Hâlâ alamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.