Şimdi Ara

Shuttle Coffee Lake işlemcili mini PC’sini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Tayvan’lı bilgisayar üreticisi Shuttle Intel’in 6 çekirdekli 8. nesil işlemcilerini destekleyen Mini PC’sini duyurdu. Model kompakt yapısıyla yer sıkıntısı çeken kullanıcılara göz kırpıyor. XPC DH370 diğer yandan performansı ve sahip olduğu genişleme imkanlarıyla da dikkat çekmekte.
     
    H370 yongasetli anakart üzerinde şekillenen XPC DH370, işlemci tarafında 65 watt TDP’li Coffee Lake modellerini destekliyor. 32 GB’a kadar DDR4 tip SO-DIMM belleklerinin kullanılabildiği kompakt PC ayrıca 2 adet DP 1.2 ve HDMI 2.0b üzerinden 3 adet 4K monitöre görüntü verebiliyor. Çözümün içerisindeki hava sirkülasyonu ise iki adet 60mm’lik fanlarla sağlanmakta.
     
      

    Genişleme yuvaları

     
    Modelde hızlı veri aktarımı için 4 adet USB 3.1 Gen2 portu bulunmakta. Sahip olduğu kısıtlı hacma karşın 2.5’’ formatındaki HDD/SSD’lerin de kullanılabildiği sistemde, anakart üzerinde yer alan M.2-2280 slotu üzerinden de depolama birimi bağlanılabiliyor. Tabi bu slotta Wİ-Fİ modüllerinin kullanılabildiğini de belirtelim.
     
     
     
     
    Son olarak Shuttle’ın market ve pazarlama şefi Tom Seiffert XPC DH370’in santimetreküp başına en yüksek performansa sahip olduğunu iddia etti. Modelin vergiler hariç 244£’dan satışa sunulduğunu da ekleyerek sözlerimizi noktalayalım.



  • bir de orta karar ekran kartı takılabilse çok güzel olur da olsun.

  • AMD bunu 10 yıl önce yapmıştı zaten :D

  • Biraz daha büyük yapıp en azından 1050 ti yada 2060 takılabilse ve kasası HiFi urun gibi yapsalar canavar gibi HTPC olacakmış

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.